Ongekend, wat een service

Als ik een 11 had kunnen geven dan had Marcel dit zeker gekregen. Een dag voor kerst de printplaat kapot van de boiler, fabrikant had geen tijd meer om hem te vervangen. Marcel is in zijn auto gestapt, printplaat ergens opgehaald en zelf vervangen omdat de klant warm water MOET hebben met Kerst. Heel bijzonder anno 2024!

Levering goed, afspraak montage verliep stroef.

Levering volgens afspraak. Monteur zou spoedig afspraak maken voor plaatsing. Dat duurde 1 week na verschillende berichten van mijn kant.

Zeer goed product voor een mooie prijs en snel geleverd.

Gigantisch

Makkelijk bestellen en een goede thuisbezorging.

Vlekkeloos

Top geregeld! Goeie deal close in boiler met black Friday en gelijk een installateur. Vakman. Snel geregeld! Top werk geleverd. Op afgesproken tijd Aanrader

Zeer vlotte levering en goede aftersale.

Di.middag besteld, do.morgen al geleverd. Ook het aanbod om gratis de garantietermijn naar 7 jaar te verlengen. Formidabel!

Gewoon hartstikke goed

Mijn ervaring met Boilergigant is heel goed. Een overzichtelijke website. Snel, duidelijk en begrijpelijke antwoorden direct via de chat. Ze helpen je echt verder, ook met een eventule passende keuze voor een doucheboiler. Je kunt gewoon vragen of je keuze ook een juiste is voor de passende situatie. Daar het bij ons ook nog een uitzonderlijke spoedbezorging moest worden, is zelfs daar alles voor uit de kast gehaald, en hadden daar een perfecte oplossing voor. Bedankt. FXvBH

Prima communicatie Duidelijk site Bestelling snel afgehandeld

Top!!!

Blij met snelle levering en makkelijk aan te sluiten keukenboiler

Afwachten

Geen, producten nog niet ontvangen

Ik ben goed geholpen

Mooie website waar je snel kan vinden wat je zoekt. Na bestelling is het ook zo in huis. Top!

Zeer snelle geleverd binnen 1 dag, erg fijn.

Zeer snelle geleverd binnen 1 dag, erg fijn. Hetgeen wat ze vertellen op de website wordt inderdaad snel en zorgvuldig uitgevoerd. Absolute aanrader

Super Goed

Alles keurig op tijd geleverd en aandacht voor extra garantie

correct en snel, bestelde voldoet aan de eisen.

Erg goede communicatie

Goed advies en communicatie!

Prettig contact met dit bedrijf

Vanaf het begin gelijk goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. En ook een afspraak maken ging soepel. De boiler hangt er nu 4 dagen en ik ben nieuwsgierig naar het effect en rendement.

Super snelle levering

Snelle en correcte levering

correct

perfect in orde, proficiat

Snelle levering en duidelijke website

De levering van de boiler verliep voorspoedig en de communicatie was super en via whatsapp was er goed contact met Marcel

Goed assortiment en klantgericht

Ook minder gangbare producten op voorraad. Snelle reactie op vraag via email.

Bestelling ontvangen

Had product nog niet ontvangen, wel betaald, en kreeg al het verzoek om een review te plaatsen. Vandaar het cijfer 5 Gisteren product alsnog ontvangen. Volgende keer beter!!!

Super goed geholpen en geadviseerd

Vlot geleverd, apparaat werkt goed. Ik reageer laat omdat het even duurde voor we de boiler konden installeren. Aanbevelen doe ik niet, tenzij iemand er om vraagt, toch maar Ja ingevuld, moet eigenlijk zijn 'nee, tenzij'.

Helemaal top

Alles naar wens en super snel geleverd.

Snel en duidelijk

Meerdere boilers gekocht en in overleg op een bepaalde dag laten bezorgen. Zeer snel geregeld en meedenkend.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.