Snelle verzending en netjes verpakt

De kaarten werden snel bezorgd. Ze zijn goed verpakt waardoor ze netjes arriveerden.

Snelle levering, top kwaliteit. Goede prijs

Super snelle levering via bol.com en ook veel voordeliger dan losse pakketjes in een winkel! Super blij mee!

Wauw!

De flashcards zijn echt geweldig. Ze hebben super mooie kleurtjes en zijn erg stevig.

Zalig en mega praktisch

Super handige flashcards die voor alles gebruikt kunnen worden! Ik gebruik ze in mijn klas om de belangrijke zaken op te noteren en niet te vergeten.

Erg handig!

Voor het eerst gebruikmaken van de kaartjes. Simpel, handig en makkelijk mee te nemen.

Snelle levering. Mooi product

Snelle levering. Mooi product

Helemaal tevreden

Ik gebruik de flashcards voor het plotten van mijn verhalen en de verschillende kleuren in de verpakking maken dat supermakkelijk! Erg blij mee. En snelle levering.

Snelle nette levering

Mooie stevige kaartjes vlot geleverd!

Top bestelling

Goede kaartjes, netjes verpakt, snel geleverd!

Ik vindt de flashcard super handig

Ze zijn handig en ik leer er veel beter mee en krijg goeie cijfers op school

Handige laagdrempelige leerstrategie

Fijne kaartjes, makkelijk in gebruik. Een echte aanrader!

Mooie kaartjes, zeer snelle levering

Het is een heel mooi pakket. Begin van de avond besteld en de volgende ochtend al in huis

Heel snelle levering en product zoals verwacht

Overzichtelijk en van goede kwaliteit

Fijn kaartjes op dik papier met frisse kleuren, handig bij elkaar te houden in ringen. Lijntjes om netjes te werken. Voldoende ruimte voor het noteren van begrippen en bijbehorende betekenissen of vragen met antwoorden.

Super handig om te studeren

Super handig om te studeren! Snelle levering

Super handig en leerzaam

Handig om te gebruiken

Heel handig

Goed formaat

Heel gemakkelijk

Makkelijk in gebruik voor het studeren van Latijnse benamingen!

Fijne kaarten, snel geleverd!

Mijn dochter gebruikt al jaren flashcards, dit werkt perfect. Deze keer voor het eerst besteld bij flashcards.nu. Snel geleverd, goed verpakt en fijne kaarten om te schrijven.

Snelle levering en goed verpakt

Fijn en handig product

mooie set

stevige kaarten. Werkt prima bij presentatie. Fijn met bijgeleverde ringen

Goede kwaliteit en snelle levering! Zal zeker nog bestellen

Gewoon top!

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend in huis. Sneller dan snel. Netjes verpakt, geen rare dingen. En geweldige flashkaarten met ringen. Wat wil een scholier (en moeder) nog meer?

Netjes ingepakt

Werken goed en ze Zijn netjes ingepakt in plasticfolie. Leuke verschillende kleuren en je kan niet zo makkelijk sorteren op kleur.

Cobaltstraat 36

2718RN Zoetermeer

Over Flashcards.nl

Welkom op onze kersverse review pagina. Wij moesten er ook maar een keer aan. Wat begon als een studenten dingetje onderling is nu inmiddels zo serieus gegroeid, dat een echte beoorderlingspagina er ook bij hoort. Wij gaan aan de slag met het verzamelen van reviews; gedaan door de onafhankelijke partij Kiyoh.com. Hopen jullie hier een goed beeld mee te geven wat onze klanten vinden... het begin is daar!