goed en snel geleverd.

s'avonds besteld en de volgende dag al in huis. zeer tevreden over de prijs en kwaliteit.

Score 10

Zeer snelle levering en de kwaliteit van de kaartjes was nog fijner dan verwacht!

Snelle levering,goede kwaliteit voor een goede prijs :)

*goede kwaliteit *goede prijs *snelle levering *vriendelijk naar de klant toe

Snel verstuurd en betrouwbaar

Score 10

heel goede service en super prijzen. echt fantastische flashkaarten

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb de flashcards gekocht voor mijn opleiding verpleegkunde. Het zijn stevige kaartjes in 8 leuke kleuren waardoor je makkelijk onderwerpen van elkaar kunt scheiden. Ook waren de flashcards binnen een dag geleverd. Al met al ben ik er heel blij mee en zodra deze flashcards op zijn, koop ik bij dit bedrijf weer een nieuw pakket!

Prettig contact

Ik bestelde de verkeerde maar, dit is snel en heel prettig opgelost.

Snelle levering!

Score 10

Snelle verzending, maar eenmaal de 3 doosjes binnen, bleek er eentje niet compleet. Mailtje gestuurd en gelijk de volgende dag zonder extra kosten een nieuw doosje ontvangen!! Echt topservice en daarnaast ook nog mooie stevige flashcards!

Primaaaaa

Snelle levering, goed verpakt en mooie prijs. Niets aan op te merken! En nu... aan de slag!

Score 10

Het wordt snel geleverd, je krijgt wat je besteld en ik kreeg het 'Hallelujah!-gevoel'

Score 10

Really quick delivery, packaged nicely and lovely colours of the cards! Will be ordering again when I run out of these ones. Wish me luck on my Dutch learning journey :)

Score 10

Duidelijk overzicht van de producten op jullie website en zeer vlotte levering! Goede kwaliteit vs prijs.

Snelle service en goede kwaliteit

De flashcards worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Heel handig om mee te leren!

Toppie

De kaartjes werden vrij snel geleverd en worden hier veel gebruikt door onze student. Erg fijn dat er diverse pakketten zijn om uit te kiezen. Tip: het A6 formaat is een mooie maat waar je net iets meer op kunt schrijven.

Super kaarten die dezelfde dag nog in gebruik zijn genomen

Ondertussen heb ik 2 afmetingen van de kaartjes in huis. Ze zijn onmiddellijk in gebruik genomen door beide dochters.

Makkelijk bestellen, vlotte levering en goede kwaliteit! Heel tevreden over Flashcards.nu

Tevreden maar kaartjes zijn klein uitgevallen

Ik had gedacht dat de kaartjes groter waren en ben daarom een beetje teleurgesteld. Alles zat wel in het pakket dus toch nog relatief tevreden.

Persoonlijk en attend.

Zie boven

Super snelle levering!

Wij hebben besteld en hadden het direct in huis! Heel handig vlak voor een proefwerk! Wij hebben een vraag gesteld aan de klantenservice en deze werd ook super snel beantwoord, en wederom een snelle levering. Zeer goede service! Heel tevreden.

Top!!

Hiermee ga ik mijn tentamens zeker halen!

Fijne en mooie kaarten!

Vandaag begonnen met de flash cards. Nu al blij mee. Ze gaan me enorm helpen bij het leren van mijn theorie. Keurig verpakt en snel geleverd. Top!

Netjes, verzorgd, snel, fijne service!

Fijn product om mee te studeren voor jong en oud!!

Super blij mee

Het is voor mijn kinderen en voor mijzelf zo handig

Compleet pakket ontvangen, zeer snel thuisbezorgd

Duidelijke website met omschrijving hoe te gebruiken. Ik heb gelijk een set gekocht met ringetjes en markers. Deze site is het voordeligst qua wat je krijgt voor je geld. Bij anderen moet je bv voor de ringetjes betalen, zelfde merk maar duurder geprijsde markers en verzendkosten. Ik ga zeker weer bestellen.

Cobaltstraat 36

2718RN Zoetermeer

Over Flashcards.nl

Welkom op onze kersverse review pagina. Wij moesten er ook maar een keer aan. Wat begon als een studenten dingetje onderling is nu inmiddels zo serieus gegroeid, dat een echte beoorderlingspagina er ook bij hoort. Wij gaan aan de slag met het verzamelen van reviews; gedaan door de onafhankelijke partij Kiyoh.com. Hopen jullie hier een goed beeld mee te geven wat onze klanten vinden... het begin is daar!