Vlotte service en zeer goede kwaliteit van kaarten

Goede kwaliteit

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Hele fijne stevige flashcards

De flashcards zijn stevig en groot waardoor je er goed en best veel op kan schrijven. De meegeleverde ringen zijn ook heel fijn om de kaartjes bij elkaar te houden en te leren.

aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

Voldoet aan verwachting

Flashcards voldoen aan verwachting. Snelle levering.

Handig om bijvoorbeeld begrippen mee te leren!

Super snelle levering

Super snelle levering, netjes verpakt, mooi materiaal

Zeer motiverende manier om te leren!!!

Het concept met de 3 doosjes en de verschillende kaartjes en kleuren werkt perfect. Het is net zo mooi als dat het functioneel werkt. Flashcards.nl levert snel en goed verpakt!

Super!!

Voor school is dit geweldig!

Heel goed kwaliteit

super snelle levering

Duidelijke site, niet duur en snelle levering

Heel goede kwaliteit en geweldig om te studeren

Snelle levering, geen problemen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zo fijn!!

ik vind ze lekker om op te schrijven

Heel snel in huis en superhandig systeem

Een fijne en speelse manier om te leren. Onze dochter gebruikt ze ook en het leren gaat beter. Nu voor onze zoon gekocht.

Ik kocht de A7 formaat Flashcards. Ze zijn perfect wat ik nodig had. Helaas waren er sommige redelijk vuil, maar niets om over te bokken. In de gehele doos waren er maar een drietal bevuild en niet echt bruikbaar. Voor de rest top Flashcards. Perfecte grootte en ook lekker dik, zo kan er niets doorbloeden op het papier. Ik zou ze dus zeker wel aanraden.

Snel verstuurd!

Gisteravond besteld, nog geen 24 uur later al de set in huis. Top. Alles zit netjes verpakt. Voor de uitleg zit er nog een QR-code bij. Mijn dochter kan aan de slag!

Nette stevige kaartjes

De kaartjes zijn netjes en stevig. De perforatie zit netjes op 1 lijn. Ik heb 500 kaartjes besteld van 1 kleur, deze waren verdeeld over 8 stapeltjes. Niet alle stapeltjes zijn even groot, dat komt wat vreemd over. De ringen klemmen goed, beter dan andere die ik heb. De kaartjes zijn goed beschrijfbaar aan beide kanten. Het is even een uitgave, maar het is het zeker waard!

Goede kwaliteit, snelle levering, prima service

Blij met de levering, het mailverkeer en de kwaliteit van de flashcards. Ik bestel zeker weer!

Maakt leren makkelijk

Door de flitskaartjes kan ik overal leren! In de trein, in bed of in de auto. Stil zitten en maar een boek staren in de hoop dat ik iets opvang is niks voor mij! Door de flitskaartjes leer ik vaker, maar ook beter. Je bent namelijk actief bezig met de stof! Daarnaast zijn de flitskaartjes super stevig waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze kapot gaan in je tas. Echt een aanrader!

Super handig

De set van 500 is top. De verschillende kleurtjes en ringen geven de mogelijkheid om pakketjes te maken van verschillende vakken. Oprecht onwijs blij mee.

Snelle levering, goede kwaliteit

Flashcards zijn van goed stevig papier. Ringen zijn groot genoeg. Tabbladen zijn fijn om de kaarten te verdelen.

Keurige en snelle verzending

Heldere communicatie in de mailing en zeer snelle verzending!

Snelle levering.

Fijne gekleurde kaartjes, werken goed.

Vlot binnen

Ging mooi snel en makkelijk met bestellen

Super handig

Blij mee dit maakt het leren een stuk makkelijker

Cobaltstraat 36

2718RN Zoetermeer

Over Flashcards.nl

Welkom op onze kersverse review pagina. Wij moesten er ook maar een keer aan. Wat begon als een studenten dingetje onderling is nu inmiddels zo serieus gegroeid, dat een echte beoorderlingspagina er ook bij hoort. Wij gaan aan de slag met het verzamelen van reviews; gedaan door de onafhankelijke partij Kiyoh.com. Hopen jullie hier een goed beeld mee te geven wat onze klanten vinden... het begin is daar!