Heel erg goed

Makkelijk en heel goed ervaren

Ze zijn super goed en ben er heel blij mee

Goed bevallen!

Geweldige manier om te studeren.

Ik gebruik nu voor de tweede keer de Flashcards om te leren voor mijn toets. Voor mij persoonlijk maakt dit het leren veel leuker waardoor ik het ook beter onthoudt, win win situatie!

Super snelle levering en een fijn product

Nieuwe flashcards besteld en de dag erna geleverd. De kleuren zijn mooi en de kaarten van goede kwaliteit.

Snel leren

Handig en overzichtelijk

Super kwaliteit en goed van prijs.

Nu ik na 20 jaar terug ga studeren om een bachelor te halen wist ik dat ik terug met steekkaarten wou werken. (Zo noemden we het vroeger.) Dit is een veel leukere versie dan vroeger en bij flascards nl zijn de kaarten echt veel steviger dan de andere die ik heb uitgetest. Een heel snelle levering en met een combipakket van A6, A7 en A7 half ben ik er helemaal klaar voor. Geen 5 volle sterren omdat je niet met gaatjes zonder ringen kan bestellen. Op den duur heb je heel veel ringen liggen. Ik ga zeker terug bij jullie bestellen als mijn voorraad laag word.

Heel fijn

Leuke kaarten met veel kleurtjes. Handig met leren voor examens Stevige kaartjes, Zeker aan te raden voor beginnende studenten en natuurlijk oudere studenten.

Zeer handig

Ik heb ze gekocht voor mijn dochter en zij is er helemaal fan van. Hiermee kan zij beter alles leren en zich voorbereiden voor haar examens

Super handig bij het leren voor bijvoorbeeld: begrippen, formules of woordjes voor engels of Frans.

Voor studie en schrijfcursus

Behalve voor studeren gebruik ik ze nu ook voor een schrijfcursus. Elk personage krijgt een eigen kleur en elk scène komt op een aparte kaart. Vooral handig voor scenario's.

Alles is proper en mooi geleverd.

Ik ben zeer tevreden van de producten en ik kan het heel goed gebruiken met de examens die opkomst zijn!

geweldige manier om te leren

dmv flashcards heb ik een effectieve manier gevonden om te leren. Ik dacht eerst zelf flitskaartjes te kunnen maken maar die zijn te dun en te veel werk. Ik gebruik de flashcards voor elke toets en doe er voor 20 euro heel lang mee! heel blij mee.

Snelle en vlotte levering.

De ringen werden snel geleverd. Het product was precies wat ik besteld had.

Goede en snelle service!

Tevrede met mijn bestelling. Goede kwaliteit, snelle bezorging.

Heel erg handig om goed te kunnen studeren!

Snel verstuurd, handig om goed te kunnen onthouden.

Duidelijke website, snelle levering

Heel goed!

Het was nettjes verpakt met 2 extra ringen.

Ze zijn zo leuk en handig!

Ik bestelde via Bol deze kaartjes omdat ik ze wilde gebruiken voor een Choose Your Own Adventure verhaal. Maar inmiddels gebruik ik ze echt overal voor en heb ik al twee keer een nieuwe bestelling geplaatst.

Heel erg netjes

Ik kreeg zeer vlot een mail met een track en trace code. Ook is het heel erg netjes verpakt en zien de kaartjes er ook heel erg netjes uit!

Ze werken heel goed

Heel tevreden over deze bestelling

Zorgenloos aan mijn werk beginnen .

Handig

Ze zijn handig om te gebruiken met leren van toesten

Super snelle service en super snel binnen. Een woord gewoon geweldig

Fijne flashcards, snel binnen!

Stevig papier en leuke kleurtjes ik ben er blij mee!

Cobaltstraat 36

2718RN Zoetermeer

Over Flashcards.nl

Welkom op onze kersverse review pagina. Wij moesten er ook maar een keer aan. Wat begon als een studenten dingetje onderling is nu inmiddels zo serieus gegroeid, dat een echte beoorderlingspagina er ook bij hoort. Wij gaan aan de slag met het verzamelen van reviews; gedaan door de onafhankelijke partij Kiyoh.com. Hopen jullie hier een goed beeld mee te geven wat onze klanten vinden... het begin is daar!