Mooie duidelijke website, fantastische merken, super snelle afhandeling en verzending. Kom graag terug!

Fijne winkel

Vriendelijk personeel, die de kleding uitzoekt voor je. Veel keus en goede merken.

Via de chat gevraagd hoe het artikel valt qua maat ( kan helaas vanwege fysiek probleem nietin de wi kel.komen). Besteld. Keurig volgende dag geleverd. En past perfect.

Netjes

Snelle service, mooi ingepakt

Niks meer te zeggen, als prima en mooi papiertje eromheen!

Goede en snelle levering

Erg tevreden over de dienstverlening. Ik werd goed op de hoogte gehouden, snellen en correcte levering

Super!!!

Veel keus, snelle verzending!

Tevreden

Snelle service. Mooi verpakt

Heel positief; meedenkend, eerlijk, professioneel en vrolijk

Prima ervaring; eerlijk, meedenkend, niet in voorraad dan snel het geld teruggestort. Leuk assortiment, vrolijk en mooie merken, gezellige filmpjes. Ga zo door! Hartelijke groeten

Heel prettig en een snelle afhandeling

Overzichtelijke informatie en snelle levering

Was op zoek naar broek van red button en kwam op de website van Pepper damesmode, die heel overzichtelijk is.

ONPROFESSIONEEL MALAFIDE

Lange levertijd - Duurde een week Sturen onrechtmatig aanmaningen Tracht contact op te nemen tbv oplossing....zonder succes. Je mag het uitzoeken Advies: Bestel je jurkje elders, bij een webshop welke hun klanten wel netjes behandeld

Ik weet het nog niet!

Het bestellen ging allemaal prima! Ik heb alleen de bestelling nog niet binnen. Ik vind het best lang duren, en hopelijk komt het goed. En daarom zeg ik voor nu een Nee. Sorry

Leuke duidelijke webshop

Super snelle levering

Mooi ingepakt thuis gekregen. Heel snel geleverd!

Snel, netjes en correct

Mijn bestelling had ik de ander dag binnen, keurig verpakt met leuke attentie.

Zeer klantvriendelijk en Zeer goed geholpen.

Bestelling geplaatst via de app en zeer goed geholpen. Binnen een week de order ontvangen met een zeer attent cadeautje en chocolaatjes erbij

Goede shop

Vlot geholpen,gedaan wat ze beloven nl snelle levering en netjes verstuurd

Perfect!

Bestelling volgende dag geleverd! Netjes ingepakt en voldoet helemaal aan de verwachting. Super mooie blouse.

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes ingepakt, top

snel, zorgvuldig & persoonlijk

Online dezelfde service & prijs als in de winkel. Snel in huis en goed verpakt. Vooral zo doorgaan Pepper Damesmode!

Fijne website- snelle levering

Mijn collega verwees naar jullie site omdat ik op zoek was naar de leuke riem van de eigenaresse. Deze had ik snel gevonden op de site. Snelle levering. Top afgehandeld

Super goed

Super snel geleverd, leuk verpakt kadootje.

Dik ttevreden

Echt heel fijn online bestellen. Leuke collectie. Snelle antwoorden en bevestiging van je bestelling. Levering is ook geweldig. Kortom ik ga vaker bij Pepper mode bestellen.

Prima.

Ik heb een bestelling gedaan en dat gong allemaal super. Duidelijke uitleg

Peperstraat 4

3961AS Wijk bij Duurstede