Snel en naar wens!

NVT.

Mooie stickers

Keurige afhandeling en mooie stickers

naar wens

Ga zo door

Helaas slecht

na duidelijke communicatie via de email, kreeg ik na een week mijn sample stickers geleverd. Echter was de maat verkeerd. Na wat mailverkeer vertelde Eva dat ze inderdaad de verkeerde maat had doorgegeven? Say what? Hoe dan? er stond overal heel duidelijk in de mail wat de maat moest zijn. Ook kwam de sticker niet goed los, waardoor een stukje van de sticker doorzichtig was (iets met niet goed uitgesneden). Doordat de verkeerde maat geleverd was, kon ik niet verder met mijn proces en moet ik nu alles een week opschuiven, wat mij geld gaat kosten. Dus ik ben zeker niet blij! Heb gevraagd of ze er spoed achter kunnen zetten, en dat was uitdagend, volgens Eva.

Mooie kwaliteit stickers en snelle levertijd

Mooie kwaliteit stickers en snelle levertijd

Super goed

De website is duidelijk en je kan eenvoudig de juiste keuze maken. Snelle leveringen en top kwaliteit. Mocht je telefonisch een aanvullende vraag hebben dan wordt deze heel snel en correct verwerkt.

Altijd topwerk en fijne eerlijke klantenservice

Snelle levering en top klantenservice die echt met je meedenkt! Ik kom zeker volgende keer weer!

Top Service

Goede prijs, snele service. Makkelijk zelf design geupload en bestelling geplaatst.

Precies wat ik wou en perfect op tijd

Precies wat ik wou en perfect op tijd

Mooie stickers op rol

Bestellen hier al jaren onze stickers. Prima website en besteltool. Redelijk geprijsd en kwaliteit gaan hier goed samen. En ook toen we iets wilden aanpassen na bestelling werd er alert en behulpzaam gereageerd. Dus helemaal top!

Fantastische service

Heel goed geholpen om de juiste sticker te bestellen.

Vriendelijk, duidelijk en snelle levering.

Ben zeer tevreden over mijn, met enige spoed 200 bestelde stickers. Bedankt Eva van en werkzaam bij Voordelige Stickers.

perfect

Verbaasd over hoe gemakkelijk het samenstellen gaat van de sticker., de snelheid van het uitleveren en uiteindelijk het resultaat! Zijn zeer tevreden over de gang van zaken, ook online de contacten. Perfect

Snel en correct

Ik had stickers besteld en de proefdruk werd kosteloos nagekeken. Daar moet je bij anderen voor betalen. Snel, voordelig en goed.

Topservice!

Fijne service, dankjewel!

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestellingen worden snel opgepakt en verwerkt. Telefonisch ook goed bereikbaar en denken mee met je mee.

Altijd precies wat ik vraag

Denken goed mee, goed product, snelle levering.

Teleurgesteld in levering en service

Op 7 september stickers besteld bij voordelige stickers.nl. In de notities heb ik aangegeven dat ik de stickers uiterlijk vrijdag nodig had voor een evenement, dat zou moeten lukken met een levertijd van 3 werkdagen zou je zeggen... Helaas, niets was minder waar. Op donderdag en ook op vrijdag geen stickers. Toen ik daarover belde werd mij verteld dat dat vaker gebeurde en aan postnl lag. Ik mocht Rick mailen dan zouden hij kijken of ze nog iets konden beteken. Ik heb gemaild, achter het mailtje aangebeld maar helaas niks meer van voordeligestickers gehoord. Jammer dat afspraken over levertijd niet worden nagekomen en dat er geen adequate opvolging plaatsvindt.

Persoonlijk contact met prima communicatie

Voor het eerst een bestelling gedaan bij voordelige stickers.nl. Eén dag erna al gelijk mailcontact om de order in goede banen te leiden. Met een paar mailtjes tot een goed akkoord gekomen. Levering binnen 3 sagen! Dank voor de mooie stickers, ben er erg blij mee.

Snelle service, makkelijk zelf te ontwerpen

Een foutje gelijk hersteld

Heel fijn contact met een medewerker die de tijd nam om met mij mee te denken. Een drukfoutje was ook gelijk hersteld en dubbel opgestuurd. Erg lief!

Snelle levering, goeie service

Superservice, al na 2 dagen had ik de stickers in huis. Ook de service was super, wou nog een kleine aanpassing nadat ik de eerste voorbeelden kreeg, dit was geen probleem.

Overtreft alle verwachtingen die je van een drukker mag verwachten

Erg fijne partij om mee samen te werken. Snelle reactie en duidelijke communicatie. Gaat er iemand op vakantie dan is de vervanger minstens zo fijn om mee te werken. Prijs kwaliteit is goed en is er ooit spoed dan denken ze mee.

Abel snapt het

Duidelijke communicatie, zeer goede controle, meedenken en dan..... wordt de sticker zoals je dat voor ogen had. Daar waar een andere aanbieder de plank volledig missloeg is het resultaat van voordeligestickers meer dan mooi!

Kwaliteit en een hele goede samenwerking!

Ik maak meestal het ontwerp zelf en het verwerken/vertalen naar het uiteindelijke product is niet altijd even gemakkelijk. De medewerkers zijn ervaren nemen de tijd om vast te stellen dat het beoogde wordt gemaakt. Ik heb dit meerdere medewerkers mogen ervaren en vind dat zeer prettig! Een dikke 10 !

Printer 16

7741MD Coevorden