fijne keuze, warm onthaal

Prima artikel, goede prijs, vlotte levering.

Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De prijs was uitstekend voor een artikel van goede kwaliteit. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de bestelling en levering. Levering (naar Nederland) verliep vlot. Kortom, ik ga zeker nogmaals iets bestellen.

Betaalbaar en uitstekend bezorgd

Snelle afhandeling, keurig verpakt en juiste informatie.

Nette bezorgers

De bestelling is weer heel snel geleverd. Te snel, want ik had ingevuld dat ik liever had dat het een dag later kwam. Maar de bezorger heeft het pakje keurig, veilig en droog neergelegd.

Goed verzorgd.

Het pakket werd binnen enkele dagen bezorgd. Het was zeer degelijk verpakt.

Snel geleverd echter geen bevestiging gekregen.

Mijn bestelling was snel binnen, echter heb ik tot op de dag van vandaag nog geen bestel bevestiging gekregen van de website. Nu is dat van minder belang maar is wel prettig om te krijgen zodat je herinnered wordt aan wat wr besteld is

zeer goede service

Er was bij mij iets misgelopen bij de bestelling ,(afhalen ipv verzenden) na één telefoontje werd het snel geregeld .De dag nadien reeds thuis geleverd . zeer vriendelijk . top service !!!!!!!!

Zeer vlot en goed service. 1 min puntje te veel mails voor levering pakje

Op 1 dag geleverd

Zelfs tijdens de eindejaarsdrukte was mijn bestelling al na 1 dag geleverd. De producten waren goed verpakt en dat tegen een ongelooflijke lage prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle en correctie levering

Goede ervaring met dit bedrijf en goed op de hoogte gehouden over de levering en top product geleverd

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Op zoek op internet kwam ik de kaarsen (in glas) tegen die ik zocht. Voor een kleine prijs, snel geleverd en keurig ingepakt. Erg tevreden!

Waardeloos

Zonder dat ik er van op de hoogte was gesteld dat er die dag zou worden bezorgd werd ik gebeld op mijn mobiel door de chauffeur. Dat beschouw ik als een onnodige inbreuk op mijn privacy. Hij vertelde dat hij bij de buren had aangebeld, maar dat die niet thuis waren. Toen ik zei dat ik vlak in de buurt was en er binnen twee of drie minuten zou zijn begon hij te vertellen dat hij nog 185 pakketjes moest bezorgen. Ik heb ook daar niet op gereageerd, maar dat interesseert mij helemaal geen zier. Om het maar rustig op te lossen heb ik hem gezegd dat hij het pakketje bij mijn voordeur kon zetten. Bij opening van het pakketjes bleken er stickers van blauwe bessen op de curver bakjes te zitten. Die horen daar niet. Bovendien is het dekseltje doorzichtig om juist te kunnen zien wat er in zit. Dus die mogelijkheid is er niet meer. Ik heb geprobeerd de stickers er met m'n nagels af te krijgen. Helaas is de lijm zo sterk dat het niet lukte. Toen heb ik de deksels in warm water gelegd in de hoop dat de lijm los zou laten. Dat bleek niet het geval te zijn. Ik krijg de stickers er dus niet af. Dat ziet er niet uit en is ook niet handig. En wat heb je aan een deksel met blauwe bessen als er heel iets anders in zit? Ik heb de bakjes ergens achter in een kast gegooid. Ik denk dat ik ze binnenkort weggooi. Kortom allemaal waardeloos. Maar ik ben wel ongeveer twintig euro kwijt!

Mooie en leuke geschenkjes en vlot geleverd.

Prima Groothandel.

Goede artikelen voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Prima product

Snelle correcte levering

Goede prijs voor mooi artikel en supersnelle levering

Ik was zeer blij verrast door de prijs van de artikelen, de zeer acceptabele verzendkosten en de supersnelle levering!! In eerste instantie was ik een beetje bang dat het misschien een nepwinkel was (sorry!) maar ik zal vast nog eens bij jullie kopen!

Goede prijs, snelle levering

Fijn dat ik bij jullie nog Harpic met azijn kan kopen

Vandaag besteld en morgen geleverd. Zeer tevreden van prijs/kwaliteit.

Prima levering

mooie prijs voor de producten die ik zocht. snel en netjes geleverd.

Topservice

Ik heb mijn bestelling vlot en compleet ontvangen

frying pan BergHoff

Super shop!very fast delivery and cool products!

Heel vlotte afhandeling!

Vlot en duidelijk

After sales is uitstekend

Na mijn ervaring met de kapotte doos, heeft de leverancier onmiddellijk contact opgenomen met mij om te vragen op welke manier ze dit konden compenseren. Zeer fijne after sales ervaring.

Zeer goede/snelle levering en kwalliteit

Aan het begin wist ik niet zo goed of ik het moest vertrouwen maar ik ben positief verrast. Netjes en veilig verpakt en snel geleverd. Ik zou zeker vaker bestellen!

Snel geleverd . Sauteerpan Berghoff bevalt uitstekend.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.