Uitstekende ervaring

Vlug

Vlugge behandeling

Kon niet beter

Vlotte, snelle (1 dag ) levering duidelijke communicatie (prijs / factuur) Kortom kon niet beter Absolute aanrader

Een bestelling gedaan en de volgende dag had ik de producten al in huis.

Snelle , vlotte levering van een prima product

Gewoon goed

Alles verliep zeer professioneel, snel, correct en juist

Keurig en op tijd geleverd

Voor de eerste keer iets besteld en keurig de volgende dag bezorgd.

Correct

Voordelige prijzen, snelle levering, duidelijke communicatie!

Goede prijs en snelle verzending

Mijn bestelling was super snel geleverd en prachtige pannen.

Perfect geleverd

Snelle en goede levering

Zeer tevreden van de produkten en snelle levering .

Zeer goede ervaring: zeer goed verpakt en snelle verzending

Perfect!

Mijn bestelling kwam toe in een perfecte verpakking! Met een dagje vertraging, waarschijnlijk door de staking. Bedankt!

Zeer goed.

Alles geleverd volgens afspraak.

BDG doet wat ze zeggen

Groot assortiment, redelijke prijzen, snelle levering.

Product was leaking.

The deodorant spray I purchased was leaking. Other than that, no problems.

Snel

Snel en netjes het product geleverd.

Hele snelle levering en netjes verpakt

Positief

Top producten voor kleine prijzen

Ik kon top producten kopen voor een derde van het originele prijs. Wat je ook verwacht van een groothandel. Ik vroeg voor een snelle levering. Ze belden me onmiddelijk na mijn bestelling en ze bevestigden me de snelle levering.

Sterke prijzen, prima service.

Ik heb bij hen besteld omdat de prijs echt meer dan ok was. Zelfs inclusief verzendkosten kwam ik een stuk goedkoper uit dan in de winkel of in andere webshops. Daarnaast is mijn pakket meer dan degelijk verpakt, de dag erna geleverd en werd ik daarvoor ook voldoende op de hoogte gehouden via mail zonder mij daarna kapot te mailen met reclame of dergelijke. Heel fijne winkel ervaring.

top, prima service

Artikelen supersnel en keurig geleverd. Prima communicatie

goedkope, leuke producten

diverse leuke producten en aanbiedingen, verder volop keuze

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.