Besteld en gelijk geleverd in 1 woord top

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Gewoon goed.

Het is een goed bedrijf.

Mijn producten snel geleverd. Top.

Snelle verzending, prima producten voor een mooie prijs.

Goed gegaan en gedaan

DPD bezorgde het iets later dan eerst gedacht maar was te overzien. De eierdopjes vind ik leuk voor weinig geld. Dat is bijzonder tegenwoordig.

Perfecte afhandeling. Vriendelijke mevrouw

geweldig!

Duidelijke site. goede prijs en zeer vlotte afhandeling en ook nog eens duidelijke communicatie.

snel geleverd prima website

Alles correct en zeer vriendelijk en behulpzaam

goede prijs en snelle levering

Moeilijk te vinden kaarsen waren in voorraad. Ik heb dan maar zélf een voorraadje aangelegd.

Ee n hele snelle levering.

En het product voldeed aan mijn verwachting.

Gewoon goed

Pakket goed verpakt na enkele dagen ontvangen. Het aantal mailtjes is wel wat veel. De verzendkosten zijn te hoog.

Goedkoop en snelle levering.

Alles perfekt gegaan.

Super , geweldig

Mooi servies

Ik heb mooi servies hier opgehaald boor een erg leuk prijsje! Ziet er netjes uit

Leuke producten scherp geprijsd snelle levering.

Pakje is netjes afgeleverd

Goed, pakket kwam netjes en op tijd binnen. Ik had nog een vraag over het product, die hebben ze ook snel beantwoord, bedankt!

Helemaal top

Lekker snel en netjes verpakt

Voldoet aan verwachting en snelle levering

Bestelling, betaling en bezorging OK, maar de beschrijving klopt niet.

Alles is perfect gegaan, maar is de beschrijving van de BergHOFF Neo Kookpot Met Deksel Keramisch Zwart Ø20cm stta: koudegrip: JA. Nu weet ik niet wat de koudegrip betekent, maar de handvatten worden heet (niet warm, maar echt heet). Ik heb bij de vraag over aanbevelen het antwoord NEE ingevulld omdat ik dat nooit doe bij producten, diensten of leveranciers.

Verzending via dpd en ander product ontvangen dan ik dacht te bestellen

Ik zocht op de bolsius aromatic, die ken ik als pot van zo’n 12cm hoog. Ontving mini versie. Naast verzending via dpd wat niet bij bestellen duidelijk was (dan bestelde ik niet). Voor mij dus eenmalige slechte ervaring

heel correct en snelle levering , goede opvolging door leverancier

levering werd goed opgevolgd en heel goed product

TOP

top

vlotte service goude kwaliteit

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.