Mooie pannen

Ruime keuze mooie pannen voor inductie en de prijs valt mee. Heel netjes en snel geleverd.

Goede artikels en vlotte levering

Theewater kaarsen besteld en het artikel is zoals omschreven .

Tevreden

Heel tevreden over de snelle en goede levering

Betaalbaar en goed verpakt

Zeer betaalbaar, netjes verpakt.

Top en snelle levering.

Goede communicatie, snelle verzending, goede producten en lage prijzen

Levering door koerier slecht

Alles is zeer goed uitgezonderd de levering door koerier. Ondanks dat ik thuis ben gebleven heeft hij het produkt rechtstreeks naar een krantenwinkel in Nijlen gebracht.

X

Snel. Zorgvuldig verpakt. Wat wil een mens nog meer ;-)?

Correct, vlug geleverd, en vriendelijke chauffeur....... Zo zouden er meer moeten zijn.....de meeste kunnen niet meer wachten zelfs tot je de deur open doet.....

Snel geleverd en betaalbare producten

Via een zoekmachine kwam ik op deze pagina terecht. Ik vond er de producten die ik zocht aan nog normale betaalbare prijzen. Ik mocht vaststellen dat er supersnel geleverd werd. Producten zaten stevig verpakt, wat met vloeistoffen wel nodig is, maar niet overal aan gedacht wordt. Hier dus wel ;) Top!

De messen zijn. Erg mooi en snijden heel goed. Zoals het hoorde.

Gemakkelijk &snelle levering

Fast delivery but DPD is not the greatest

The delivery was fast, but the box - which clearly had “Keep dry” written in big, red letters on it - was left in the pouring rain. There is a covered space literally 2 meters from the door where it was placed.

Snelle levering voordelige prijs

Snelle levering, goed verpakt, voordelige prijs en van goed merkarikel, Giletye Fusion Scheer systeem.

Mijn eerste ervaring met BDG was uitstekend!

Bestelling ging heel soepel. De site is super simpel en daardoor ook heel duidelijk en overzichtelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Met andere woorden… TOP!

Topservice

Heel veel kueze

Adoucissant végétal

Super emballage Envoi rapide

Oke

Tevreden

Van bestelling tot aflevering prima verlopen!

Alles verloopt zoals gepland, prima in orde

Alles was ok

Alles is correct verlopen

besteld en bezorgd in een flits!!!

van bestelling tot bezorging liep het op rolletjes

Leuke promoties

Kortingen heel goed en wat ze beloven doen ze ook want ook de kwaliteit is goed , snelle levering TOP

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.