super goed!

snelle levering en goede aanbiedingen en prijzen!

Super fijn bedrijf, snel bezorgd!

Snel, vriendelijk

Zeer vriendelijk en snel.

Supergoed geholpen

Veel keuze,mooie artikelen

Mijn ervaring met de groothandel is in volle vertrouwen zeer goed . Zelf als er iets verkeerd loopt werd er direct een oplossing gevonden. Bedankt alvast en zeer goede prijzen .

top geregeld

Correcte levering

fijn om bij jullie te bestellen

heb al meerdere malen besteld bij jullie, klopt altijd en vlugge service goed bezig, raad jullie aan bij mijn vrienden

Dik in orde

Schitterend materiaal, perfect ingepakt op korte termijn geleverd. Nu kunnen we terug met nog beter materiaal bakken. (Het ware braadpannen)

Supersnelle levering en prima kwaliteit

Ik heb gastendoekje besteld voor een workshop die ik ga geven. Op de site zien ze er net zo uit als in het echt. Tegenwoordig levert postnl niets meer binnen een dag, behalve als het van de groothandel afkomstig is blijkbaar, want het pakket was er inderdaad de volgende dag! Blij mee, zowel met de snelle levering en de manier waarop ik via email op de hoogte gehouden werd als de kwaliteit van de gastendoekjes.

Gemakkelijk besteld, snel en netjes geleverd

Gemakkelijk besteld, snel en netjes geleverd

Prima en snelle levering

Ben erg blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit bestel.

super

heel veel keuze en gemakkelijke webite

Ik werd vriendelijk geholpen door een meneer die mij belde om te vragen of het klopt dat ik 2 dezelfde steppen heb besteld. Goede service en snelle levering!

Goed geholpen, alles gevonden

Website is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De levering daarentegen verlief minder vlot. Ik contacteerde de klantendienst en werd meteen en adequaat geholpen!

Super en snel

Steeds in orde en super snel geleverd

Alles ok

Alles prima en op tijd geleverd

Zal daar nog bestellingen doen.

Prima service..

Snelle levering. Goede kwaliteit

perfect

Goede service en super snelle levering Alles goed verpakt Perfect

Vlug ontvangen

Snelle verzending, vriendelijk contact

Perfect verpakt. Mooie prijs! Vlotte communicatie!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Product goed verpakt !

supersnelle en correcte levering.

spullen voor een mooie prijs besteld. binnen 2 dagen geleverd. Vraag over de specs werd onmiddellijk en goed beantwoordt.

John Cockerillstraat 58

3920 Lommel

+32 89 61 51 25

Over Bij de Groothandel

Bij De Groothandel is sinds enkele jaren specialist in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Met een assortiment van meer dan 1000 alledaagse producten voor decoratie, schoonmaak, huishouden, verzorging, speelgoed, tuin, klussen, dieren enz. richt ze zich nu ook op de online markt. ‘Bij De Groothandel’ heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen. Als snelgroeiende discounter staat ze bekend voor haar lage prijzen en groot aanbod. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met voornamelijk A-merken of vergelijkbare kwaliteit streeft ze ernaar de klant zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven.