Goed!

Ik had er eerst mijn twijfels over. Maar het "cash back" geld snel op mijn rekening gestuurd gekregen!

Mijn ervaring over prijsvergelijking

Ik ben echt blij mee met prijsvergelijking

Heel fijn

De prijsvergelijking werd beloond met 50 euro korting, bij abonnement van Ziggo

Fijne hulp

Door de bomen het bos helpen zien

Erg fijne site om te vergelijken

Prijsvergelijken.nl is een erg fijne site om o.a. internet te vergelijken. Ook met erg mooie cashback acties. Het is vrijwel altijd voordeliger om iets via Prijsvergelijken.nl te regelen dan bij de provider zelf. Zeer tevreden en ga het dan ook vast vaker gebruiken!

Snel, overzichtelijk, makkelijk en voordelig!

Via deze site krijg je niet alleen de beste prijzen, daar bovenop krijg je nog extra korting. Heel fijn!

Goed en overzichtelijk

Goed en overzichtelijk.

Easy to use and convenient

Overall it was a clear and easy to use service.

Prima service, maken waar wat zij beloven

Afgezien van de prima service, goede en begrijpelijke website, cashback snel ontvangen, fijn en goed geregeld

Overzichtelijk

Alles op een rijtje. Duidelijke prijsvergelijking. Handig

Duidelijke vergelijking

Fijn om verschillende producten goed te kunnen vergelijken.

Fijne site om te vergelijken

Ook de cashback word nagekomen

Goed overzicht en snel overgestapt

Met Prijsvergelijken krijg je de beste deals.

Via Prijsvergelijken heb ik mijn tv en internetabonnement gevonden. Het afsluiten ging gemakkelijk en zonder problemen.

Handig en snel prijsvergelijken

Door Prijsvergelijken te gebruiken heb ik snel alle providers kunnen bekijken en daardoor snel kunnen overstappen naar een goede goedkopere provider die ik daar gevonden had.

Makkelijk internet providers vergelijken!

Via deze site heb ik makkelijk in de jungle van aanbieders verschillende internetproviders kunnen vergelijken.

Top website voor provider uit te zoeken

Werkte allemaal snel en soepel. goede geld terug actie. Alles wat je wilt in een prijsvergelijker.

Handig!

Handig om te bepalen welke aanbieder het voordeligst is! Houdt ook rekening met kortings acties en glasvezel.

Very helpful

I am very happy that I have found your company. The site is very easy to use and very helpful for taking decision. Also, I had a 50 euro refund, which made me happy. Thank you, Prijsvergelijken!

Eenvoudige manier om de diverse aanbieders te vergelijken

Heel positief

Fijn dat dit bestaat

Heb een mooi Ziggo pakket gevonden op Prijsvergelijken met korting en cashback. Toch fijn want het scheelde aardig wat geld.

Duidelijke website

Overzichtelijke website en snel afgesloten.

Handig

Fijne website, heel overzichtelijk!

Superduidelijk en handig overzicht!

Duidelijke en klantvriendelijke website. Heeft mij heel erg geholpen de beslissing te nemen.

Heel snel, heel goed

Toussaintkade 51

2321 VX Leiden

Over Prijsvergelijken

Prijsvergelijken helpt je graag met het vinden van de juiste provider, zowel voor je internet als je mobiele abonnement!