Correcte tijdige levering.

Correcte tijdige levering.

U gaf een bestudeerd, eerlijk advies voor een vrij uitzonderlijke vraag

Ik was op zoek naar een geschikte terugslagklep voor mijn dampkap van bouwjaar 1998 van een onbekend, intussen niet meer bestaand merk. Mijn eigen opzoekwerk gaf me onvoldoende resultaat U stelde een aantal pertinente bijkomende vragen en u kwam uiteindelijk met een voorstel waarvan u zei dat "het vermoedelijk zou passen". Wegens vakantie kon ik het nog niet monteren, ik laat u nog weten of het effectief past

Super service!

Super service!

Zowel het product als de levering was zoals het moet zijn

Alles was picobello afgehandeld

Snelle levering en correcte onderdelen

Agréable

J'ai trouvé facilement l'article correspondant à ma recherche. la commande a été livrée sans encombre. je cherchais un compartiment de la portière de mon frigo Siemens et j'ai facilement trouvé. je recommande ce site vivement.

Correct

Correcte en snelle levering

Vlotte levering,

Correcte levering,snel geleverd

Snelle levering met vermelding van de tijdspanne van afgiftr

Goede website

uitgebreid aanbod en vlotte verzending.

Uitgebreid aanbod en vlotte verzending. Jammer dat ik 2 keer verzending moest betalen omdat het eerste onderdeel toch niet het juiste bleek te zijn.

zeer tevreden

uitstekend

Zeer vlugge levering

vlugge levering en goede kwaliteit

mega tevreden van product en service

Snelle levering, netjes, product zoals omschreven. Aan te bevelen

Voor mij DE site voor onderdelen!!

De mensen van "Onderdelenplanet.be" mailden me verschillende keren om preciesere gegevens te krijgen omtrent mijn gezochte onderdeel ( klep van diepvriesvak ). Het is dank zij hun niet aflatende ijver dat het correcte onderdeel uiteindelijk naar mij kon worden verzonden! Ik ben ze heel dankbaar hiervoor!!

Correct

Snel en correct

Gemakkelijk te plaatsen

Sproeiarm voor vaatwasser gekocht, en past perfect, via de site goede uitleg en informatie over het artikel en compatibiliteit

topservice

Ondanks een fout met de bestelling heeft Onderdelenplanet snel de juiste oplossing geboden en de retourkosten vergoed, wat hun onberispelijke service benadrukt.

Zeer vlugge levering

Past perfect, snel geleverd

Onderdeel besteld op merk en typenummer. Exact zoals origineel.

Webshop van het jaar!

Mijn leukste webshop ervaring ooit! Als je machine stuk is, heb je altijd paniek. ChatGPT had me deze webshop aangeraden om mijn onderdeel te bestellen, 2dagen later werkte mijn machine terug.

goed .

Zaterdag aangevraagd, maandag geleverd!.Prima!

Ongelooflijk snel geleverd. Niets op aan te merken!

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.