Megagrote doos voor klein onderdeel.

De bestelling zelf was dik in orde maar het bestelde had perfekt kunnen opgestuurd worden in een briefomslag.Nu kregen we de opzetkam geleverd in een supergrote doos waar wel 200 opzetkammen zouden in gepast hebben.Kortom:verspilling alom...

Bestelling vlot verlopen en gekregen

Snelle levering. Heel tevreden.

Topservice!

Mijn deurslot van de wasmachine was kapot , deze besteld na 17u30 dus dacht dat het pas over 2 dagen geleverd zou worden , en volgende ochtend was het al geleverd ! Meteen het probleem kunnen oplossen en product doet wat het moet doen ! Topservice ! Ga zo door ! Moest ik in de toekomst nog iets nodig hebben bestel ik het zeker hier !

Grote keus, goede site, vlotte service

Ideaal om onderdelen te bestellen

Vlotte levering

In begin wat zoekwerk op de website om juiste onderdeel te vinden, maar dit zal,wel aan mezelf liggen. Vlotte levering, snelle service en mega veel onderdelen.

Alles liep als verwacht

Fantastisch!

De 2de dag na onze vraag was het artikel al opgestuurd. Zeer tevreden over de dienstverlening!

Netjes afgeleverd zoals ze hadden beloofd.

De vriendelijke dame melde zich aan met de vraag of ik de bestellende persoon was en overhandigde me het pakje,

Positief

Snelle en perfecte levering.. Kan onderdeel perfect terug vinden op de site..

goed aanbod

Veel onderdelen te vinden en snelle levering.

De site is gemakkelijk in zijn werking. Het onderdeel voor de dampkap was zeer goed weergegeven en de uitleg was toegankelijk voor een leek die niet technisch onderlegd is. Levering zeer snel (op een zaterdag!!!!), goed verpakt. Intussen is het oude stuk vervangen zonder enig probleem en het nieuwe in een paar minuten geplaatst. Dank u voor deze goede service.

Super, alles netjes op tijd ontvangen.

Alles OK!

Heel snel juiste onderdeel gevonden en levering was binnen de dag. Top!

Schitterend!

Perfecte levering

Levering op tijd geleverd

Tevreden

Na een onduidelijkheid rond levering werd dit akkefietje heel snel en professioneel opgelost! Bedankt hiervoor.

Snelle bestelling en vlotte levering.

Vriendelijk, goeie service, kan het aan iedereen aanbevelen.

Niets ontvangen.

Ik heb op 28/6 besteld. Volgens chronopost is de aflevering onbereikbaar,terwijl ik mezelf de hele dag op home office had gezet en degelijk thuis was. Inmiddels is de bestelling nog steeds niet terecht .ofwel duidelijk met express leverancier afspraken maken want als eindklant betaal ik hiervoor ofwel het geheel terug betalen. Gr Anne

Correct en snel geleverd.

Vlotte website. Duidelijke informatie. Snelle levering.

Super content van onderdelenplanet

Zeer overzichtelijk website. Deskundig geholpen via mail. Zeer snelle levering: onderdeel bestelt op vrijdag om 16u30 en zaterdag geleverd om 13u30. Top team. Dikke proficiat !!!

Prima website, transparant, snelle levering, pico bello

Prima ervaring.

Perfecte afhandeling

Correcte en betrouwbare firma

Product was conform zoals aangegeven op de site, ook is er de vlotte levering; vandaag besteld morgen de levering

Des pièce pour mon combi four

J n’ai trouvé les pièces dont j’avais besoin et livré comme prévu

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.