prima eerste ervaring, alles correct

positief, vlot

Fantastisch!

Snelle service en perfect passend onderdeel voor goede en eerlijke prijs! Top!

Binnen de 24u geleverd. Duidelijke website, handig in gebruik. Super content, een aanrader!

eerste keer besteld

super bediend

Uitstekend !

Trommel van onze AEG wasmachine (11 jaar oud) draaide niet meer. Koolborstels en aandrijfriem besteld. Beiden vervangen. En onze wasmachine werkt weer als nieuw ! Prima onderdelen, uitgebreide keuze, en dit voor een heel scherpe prijs. Alles wordt supersnel geleverd. Bedankt onderdelenplanet !

vlugge bezorging en juiste stuk

Het enige dat nog kan verbeterd worden is een schets met afmetingen bij elk stuk, nu was het twijfelen welk bakje het was.

Werkt uitstekend !

Een aanrader, zelfs voor iemand die nooit een onderdeel van een wasmachine heeft vervangen van zwijge besteld, is dat heel super goed verlopen.Bedankt

Alles zeker ok!

Heel tevreden en ook vlug geleverd.

Professioneel

Voldoet aan alle verwachtingen

schitterend

Snelle communicatie en snelle verzending.

Heel snelle bediening

Perfect!

Overzichtelijke bestelling en zeer snel leverbaar

Duidelijke website om te bestellen, dag later reeds geleverd

Perfect verlopen

Duidelijke site en supersnelle levering

dankuwel

Vlot verlopen

Bestelling op tijd geleverd

Geweldige service

Alles klaar en duidelijk. Geweldige snelle service

Communicatie 0,0 en de vraag naar beoordeling komt voor de producten geleverd zijn en er wordt onterecht beweerd dat ik niet thuis zou zijn terwijl ik al 15 jaar van thuis uit werk. Afblijven! Werkt met een low cost franstalig dubieus koeriersbedrijf.

Ik ben zeer tevreden met de service.

De verpakking mocht kleiner voor het geleverde materiaal.

Ze doen wat ze beloven

Één dag vroeger dan gepland. Prima service.

Duidelijke site

Artikel snel gevonden op de site, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Uitstekende service

Snelle levering, alles op en top.

Snelle service ik ben tevreden .

Snelle levering. Juiste onderdelen

Super snelle levering. Website overzichtelijk zeer belangrijk om de juiste onderdelen te kunnen vestellen.

Goed dat er onderdelen beschikbaar zijn voor iets oudere electronische producten

Allereerst tevreden dat gezocht onderdeel snel gevonden werd op de website van Onderdelenplaneet. Correcte en snelle interactie in verband met adres voor levering na bestelling. Correcte levering.

Prima service !

Prima service enkel de leveringstermijn was te lang.

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.