Sneller dan verwacht

Zondag oven kapot. Woensdag reeds alle onderdelen in huis. Pakketjesdienst had wel de eerste doos in de regen laten staan, maar gelukkig was alles heel goed verpakt.

Merk en serie nummer doorgeven daar het er niet bij stond op de site op zondag en direct antwoord gekregen. s Maandags besteld om 17 u en dinsdag om 10 u geleverd. En aan een derde van de prijs dan bij het merk zelf. Super tevreden. Bedankt.

Zeer snelle actie reactie , beter kan niet !!! Dank u wel

Perfect !! Top service ,

snelle en correcte levering

pakket was op tijd geleverd, goed verpakt

Snelle levering en prijs kwaliteit

Ik had dringend een onderdeel nodig voor een reparatie en ik heb deze zeer kort na mijn bestelling Online mogen ontvangen.

Op tijd met kwaliteit!

Top, snel geleverd, korrecte prijs.

Enjoy Life

Snelle en correcte levering ✊️

Snelle levering en perfecte maat

goed en slecht

Mijn pakje werd aan het verkeerde adres bezorgt, en jammer genoeg mocht ik er zelf om. Leveringstermijn was zeer snel.

Toppie, snelle verzending.

Onderdelen snel geleverd. Één onderdeel was beschadigd, onmiddellijk een nieuwe gekregen. Top!!!

Geen opmerkingen

Alles klopte

Van de bestelling tot de levering, alles verliep perfect! Ik ben zeer tevreden met de service.

Snelle levering correct onderdeel Ben tevreden !

Snel geleverd en super tevreden van

Deze site was een van de weinigen die het onderdeel dat ik nodig had (knop voor mijn Ikea dampkap) in voorraad had EN was nog de goedkoopste ook. Bovendien werd het de volgende dag al geleverd. Daarnaast is de knop van betere kwaliteit dan die die bij de dampkap geleverd werd... Zegt veel.

Artikel heel snel geleverd, juiste onderdeel! Paste zonder problemen. Bedankt!

Vlugge en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering!! Top !

Zeer snelle en correcte levering, top !

Goed verpakt en super snelle levering

Snel en makkelijk te vinden onderdelen. snelle levering Site is klantvriendelijk opgesteld

Zeer goede service.

Alles snel in orde gekomen.

Perfecte opvolging en levering

perfecte levering , mooi op tijd

goede info wanneer het product geleverd word , netjes op tijd

Alles verloopt als een trein

Verbluffend

Snel, efficiënt en betaalbaar

Goede service, past perfect en snelle levering

Het bestelde onderdeel voldoet volledig aan de verwachtingen. Top service, goede prijs/kwaliteitverhouding. Een echte aanrader.

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.