Juist onderdeel, snelle efficiënte levering.

Het verwarmingselement van onze oven werd de dag erna reeds geleverd.

Dankuwel voor de service

Dankuwel voor de service maar beter schaal en opvangschaal afzonderlijk aanbieden

Houdt zich aan de belofte

Correcte prijs en levertijd volgens afspraak.

De ideale site voor onderdelen!

Zeer snelle reactie op emails. Op zeer korte tijd de gepaste onderdelen gevonden voor een zeer treffelijke prijs.

Een vlotte benaderingswijze en spoedig antwoord!

Een aanbeveling om mee te handelen!

Snelle en correcte levering

Spijtig dat op nog geen 3 jaar tijd de prijs stevig is gestegen. In 2020 was het nog 45, nu net geen 70 !! Over Onderdelenplanet.be niets dan goeds kwestie bestellen, levertijd en de juiste stukken ;-)

Duidelijke website en vlotte afhandeling

Ik had nood een hulpstuk. Iemand raadde me jullie aan. Alles was dik ok

Snel en betrouwbaar

Magnifiek

Snelle levering en het product voldeed aan de verwachtingen.

Alles 100% naar wens verlopen.

doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst, betaling mislukt. Dus, aangezien er niets meer in mijn mandje zat, opnieuw begonnen en nu wel gelukt. Bleek dat ik nu eigenlijk 2 keer hetzelfde had besteld. Mailtje gestuurd en nog dezelfde dag was de overbodige bestelling geannuleerd. De juiste bestelling de dag nadien geleverd en past perfect. Dus heel tevreden!

duidelijke en correcte website

wegens bijkomende info (typenr) was ik zeker dat het product kon gebruikt worden in het desbetreffende toestel

Heel goede ervaring.

Snelle levering.

Zeer brede keuze. Vlug geleverd

Een check mogelijk om na te gaan indien het mondstuk aan de gewenste stofzuiger past

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Foto van onderdeel van goede kwaliteit. Snelle levering.

Helemaal correct

Levering

Volgens site zou de bestelling de volgende dag zijn bij een bestelling voor 17h. Donderdag besteld om 10h00, pas maandagnamiddag aangekomen. ?????

Whirlpool wasmachine verwarming element

Snel geleverd, original onderdeel, werkt zoals het moet.

Zeer tevreden. Houden zich aan de afspraak.

Zeer tevreden. Houden zich aan de afspraak.

Supersnel geleverd

Makkelijk onderdeel gevonden en snel ontvangen.

Alles OK

Goed gebrieft, goed geleverd

Snelle correcte levering. De producten moet ik nog uittesten.

Alles goed verlopen

wauw

16.45u besteld, volgende dag om 13.00u geleverd, ik woon op 250km van de shop. Geen reclame of overbodige papieren in de doos. Weinig toeters en bellen, duidelijke website.

Ze doen wat ze beloven en snel, wel tegen hoge verzending.

Verzendingskosten aan de hoge kant. De rest was uitstekend !

Na contact kwam alles toch nog in orde

Tip: Misschien eerst checken of iets daadwerkelijk geleverd is alvorens een evaluatie te vragen. Uw belofte qua levering de volgende werkdag werd helaas niet ingelost en dat is jammer. Maar gelukkig is het nu "eind goed alles goed"

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.