goede service snelle levering

product werd de dag na bestelling reeds afgeleverd

Zeer snelle service , top

Zeer snelle service

Mijn vraag om informatie werd op zeer korte tijd beantwoordt. correcte levering. Alles prima verlopen!

Alles ok

Snelle en correcte levering van mijn bestelling!

zie boven

vlotte bestelling en levering

Wel een dag later geleverd dan beloofd

100%

Er word plan bezorgd van het toestel waar het onderdeel voor nodig is onderdeel gemakkelijk te vinden nr maar doorgeven en er word voor gezorgd . een dag vroeger geleverd als voorop gestelde datum.

Prachtige service

probleem met de oven, op 1-2-3 opgelost door jullie

Goede ondersteuning, zeer duidelijk en gericht .zeer snelle levering en het product past perfect,onze Magimix nespresso Maestria M500 werkt weer perfect

Heel tevreden

Geen opmerkingen, alles volgens afspraak geleverd en goed verpakt.

Vlotte opvolging

Pakket eerst niet ontvangen. Na een mailtje heeft Onderdelenplanet het nodige gedaan, twee dagen later ok.

bestelling draaiknop , correcte en vlugge levering

vlugge en correcte levering , bedankt hiervoor

Heb tot op heden nog niets ontvangen!

Heb tot op heden nog niets ontvangen!

Aanrader

Zeer snelle en goede service

Duidelijke beschrijving van het te kopen artikel op de webshop. En snelle levering.

Nul

PDP heeft vrijdag geen levering gedaan zoals aangekondigd en is zelfs niet langs geweest. Er werd dus ook geen bericht in de brievenbus gelaten. De tracker vermeld dat het pakket zich in het depot bevind. Ok zaterdag werd niet geleverd. Schandalig ! Ik wacht af wat morgen maandag zal gebeuren. E. Dessers

Past perfect

Goede website

snelle levering naar Belgie

vlotte verwerking en levering

Grote keuze, snel geleverd, duilijke site

Grote keuze aan onderdelen, geleverd volgens de afspraak, zonder veel nutteloos verpakkingsmateriaal!

Zeer snelle levering

Schitterende service voor onderdelen die je heel moeilijk vindt op andere sites

Snelle , correcte levering

Elzasstraat 4

7559LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.be

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.