Geen reactie na meerdere mails en voicemail berichten

Op dit moment hebben wij de visgraattafel van 280x 110 een goede week in ons bezit. Hij is zo op het eerste oog prachtig maar er zijn toch wat dingen waar ik contact over opgenomen heb via de mail en de voicemail (op een andere manier krijg je niemand te pakken). Vlekken (met kinderen gebeurt dat) zijn niet weg te poetsen en na minimaal gebruik zijn er steeds meer kleine deukjes zichtbaar. Hier heb ik foto’s van gestuurd met de vraag hoe het op te lossen is maar geen enkele reactie. Wanneer je de vm inspreekt, wordt deze afgebroken en kun je je bericht niet volledig kwijt. Erg jammer voor een tafel waar ik lang over nagedacht heb en die toch bijna 2000 euro kostte.

Slechte kwaliteit, geen reactie op klachten

Tafel werd geleverd en het blad kan niet bevestigd worden aan de poot omdat de poot zo krom is. De tafel is hierdoor zeer gammel en kan niet normaal gebruikt worden. Ook is er nog houtkleur zichtbaar in de naden van de visgraat, het is dus niet goed gelakt (zwarte tafel). Kwaliteit van de lak is ook ondermaats, hebben de tafel nu 4 weken en is nog amper gebruikt omdat hij zo gammel is, en toch komen er al witte vlekken in de lak. Op klachten is eenmaal gereageerd met een vraag, vervolgens niks meer gehoord. Geen reactie op email, telefonisch onbereikbaar. Trap niet in de professionele website want het bedrijf is ronduit amateuristisch. Bespaar jezelf de frustratie en de dubbele kosten en koop de tafel direct bij een ander, professioneel bedrijf die kwaliteit nastreeft en indien nodig service verleend.

Slechte service!

Reageren niet op klachten.

Tafel zwaar beschadigd tijdens levering en geen oplossing

Ik had een hele mooie tafel besteld, maar helaas was deze zwaar beschadigd geraakt tijdens de bezorging. Ik heb tevergeefs contact gezocht met de producent die geen oplossing heeft aangedragen.

Top kwaliteit in een Nederlands jasje

Onze tafel is echt de eye catcher van de woonkamer. Vriendelijke medewerkers, fijne bezorgservice en een prachtig product.

Super kwaliteit en snelle levering!

We zijn erg blij met onze nieuwe deens ovale visgraat tafel! Snelle levering en goede service vanuit Mrfishbone! Kortom een super tafel en erg goede service.

Prachtig afgewerkt!

We zijn zo enorm blij met onze nieuwe visgraat tafel. Super strak met de hand afgewerkt. We hadden wat vragen over de levering en de klantenservice heeft direct al onze vragen beantwoord.

Oplossingsgericht

Op een goede manier een negatieve ervaring omgezet naar een positieve. Er is actief met ons meegedacht nadat we klachten hadden over het tafelblad en een uitstekende oplossing is hiervoor geboden. Als het goed zijn wij over 4-6 weken weer trotse eigenaar van een MrFishbone tafel!

Heel goede ervaring

Door ons werd een ovale tafel,met een eikenblad in visgraat besteld. Levering ging geweldig,werd ter plaatse gemonteerd door vakkundige mensen. Prachtige tafel een en al lof. Prijs/ kwaliteitsverhouding prima Een heel mooie aanwinst.

Super kwaliteit tafel en zeer goede service!

Super kwaliteit tafel en zeer goede service!

Prachtige Okko ovale visgraattafel

Allereerst gemakkelijk bestelproces. Goed op de hoogte gehouden kwa levertijd en op vragen wordt adequaat gereageerd. De tafel is voor ons precies de juiste maat (210 x 90 cm) en staat prachtig in onze nieuwe keuken. Zeer tevreden!!

Geweldig!

Goede en snelle communicatie zowel per e-mail als telefonisch. Aftersale zeer goed. Nette bezorgers/ monteurs.

Fantastische service en een prachtige tafel!

Glenn heeft mij regelmatig heel prettig te woord gestaan. De service is supergoed bij MrFishbone. Zo heb ik uiteindelijk zelf een ander onderstel laten maken voor een tafel en hierbij een nieuw en ander tafelblad gekregen. De zijkanten zijn prachtig schuin afgewerkt en we zijn echt superblij met onze nieuwe tafel. Bedankt!!

Meer dan tevreden!!

Snelle en goede service, maar bovenal blij met onze super mooie tafel en zeer comfortabele stoelen. Een aanrader!

Super service!

Super service. We zijn vriendelijk te woord gestaan in de showroom en uitgebreid hulp gekregen bij het uitzoeken van de tafel. Levering was precies volgens afspraak. Kon de dag zelf uitzoeken. De twee aardige heren hebben de tafel ter plekke in elkaar gezet en namen alle troep weer mee.

Kwaliteit

Een tafel bestellen op internet zonder deze eerst te bezichtigen was een gok… Maar we hebben er geen minuut spijt van! Prijs-kwaliteit top! Goede levering en mijn mailtjes werden steeds snel beantwoord.

Erg blij met de nieuwe tafel!

Fijne communicatie, mooie kwaliteit tafel en goede levering!

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Professioneel en fijn geholpen waardoor onze keuze nog duidelijker werd. We hebben de tafel besteld en aangegeven dat we de tafel in week 10 wilde hebben ivm de verhuizing. Dit was allemaal netjes geregeld. Aardige en bekwame bezorgmannen.

Mooie visgraat tafel en fijne levering!

Onze tafel is prachtig!

Perfecte service, prachtige kwaliteit

We hebben de mooie Hongaarse punt tafel. Hij maakt onze nieuwe woonkamer echt af. Mooie kwaliteit en prachtig design. Vriendelijk geholpen en duidelijke communicatie. Een echte aanrader

Lovely table - easy Delivery

I ordered a large table for my family, Glenn was very helpful and communicative and writes excellent English which helped me. The table was delivered quickly and the guys who delivered were super and thoughtful. Great experience, I would definitely recommend to others!

Erg tevreden

Plat ovale tafel met Hongaarse punt gekocht. Boven verwachting. Snelle levering en aardige bezorgers.

Uitstekend!

Goed advies en snelle levering.

Dommelseweg 198

5554 NV Valkenswaard