Prima service van een prima bedrijf!!

Hek online gevonden,daarna telefonisch contact en afspraak gemaakt om het hek op te halen.Onder het genot van een bakkie koffie alles besproken en met hek weer richting Friesland..... Alles SUPER!!

Prima service van een prima bedrijf!!

Top bedrijf

Aantal jaren geleden al poortopeners geplaatst. Bleek nu een probleem in te zitten, moest opnieuw afstellen. Contact gehad met deze leverancier, en deze heeft mij telefonisch geholpen door het systeem te komen. Wat ook allemaal op de site te vinden is.

Fantastic service and High quality products

I recently bought a gate opener (PW530L with the Biibell and photocells) from Poortenhekwerk.nl Everything was delivered very fast to my house and all cables were included which made the installation much easier. I installed everything myself and when I got stuck or had questions, Thijs was always available to support me. He responded quickly to my emails and also made time to call me for further explanations. I wish all companies will take care of the customer like this. Fantastic service and high quality products. I would definitely recommend it. Thank you very much Thijs for the help and support.

Erg snel mijn spullen netjes in huis

Wij hebben precies wat we wilden

Bekwame mensen die de poort zijn komen hangen

Snelle levering en top kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede af handeling

Een goed degelijk product.

Top bedrijf

Top service en snelle levering

Prima bedrijf . Zend bestellingen snel op . En problemen worden direct opgelost . Mijn ervaring … zelfs op zondag Klasse . Kunnen andere bedrijven nog van leren

Goed bedrijf met goede after sales.

Bestellen, betalen en ontvangen. Precies zoals je het verwacht maar zeker ook zoals het hoort. Nadat ik mijn bestelling had ontvangen had ik nog een opmerking over het product en werd keurig netjes telefonisch te woord gestaan en mijn issue werd direct netjes afgehandeld. Hier zorgt men zeker voor tevreden klanten. TOP bedrijf hier kun je gerust bestellen.

Nvt

Nvt

Perfect!

Het voorgesprek was zeer plezierig. De plaatsing perfect gedaan. Aanrader!

Snelle levering en makkelijk te programmeren

Nooit meer

Ik bestelde een kit poortopener, een biibel en een magneetslot. Ondertussen is al 1 opener vervangen want er was al iets mis mee van in het begin. Na lang onderhandelen kreeg ik een nieuwe toegestuurd. De biibel heeft nooit deftig gewerkt, iedere oproep werd gemist omdat je het niet hoort wanneer iemand aanbelt. Geen volume te regelen, geen melding op de app! Het hekken staat op 20m van huis dus de bijgeleverde draadloze bel werkt ook niet… wanneer je dit meld zeggen ze dat het aan de WiFi ligt terwijl we goeie ontvangst hebben. Ik vroeg om het terug te sturen en dat mag, MAAR… ze gaan het eerst testen bij hun en dan pas beslissen of het wordt terugbetaald! Je mag 1 keer raden of het zal werken bij hun of niet!? Dan het magneetslot, ook al de 2de ik heb moeten aankopen! Ook hiermee niks dan miserie. De pin wordt slechts 2 seconden aangetrokken terwijl er 5 seconden tijd is tussen het openen van opener 1 en 2! Wanneer je dit meld (met filmpje, opname) erbij dan zeggen ze dat je het wss verkeerd hebt gemonteerd. Bij mijn weten moet de stopper altijd aan het eerste hekken staan, hoe kan je anders je poort laten stoppen?!?! Echt nooit meer!

Gelukkig bestaan ze nog!!!

Vanuit Zeeland langsgegaan in Holten. Heerlijk om in een echte timmerwerkplaats te komen en je toekomstige hek te kunnen bekijken. Vriendelijke ontvangs door Albert en gedegen uitleg om e.e.a. zelf te plaatsen. Alles ontvangen op de afgesproken datum en goede tussentijdse informatie inzake de levering. Top Albert, ga zo door.

Mooi hek, keurige installatie!

Bedrijf komt afspraken na en reageert snel op vragen.

Perfect ,!

Alles is goed geregeld ! Mijn vragen worden snel en goed beantwoord en alles is snel geleverd. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Service, snelheid en kwaliteit

Perfecte levering van zeer kwaliteitsvolle producten. Geen enkele op- of aanmerking te vinden. Service is daarnaast super, alle vragen worden direct beantwoord.

Prima service, komen afspraken na.

We zijn blij met onze nieuwe poort en hekwerk.

Zeer tevreden.

Ik zou zeggen gelijk doen . Ziet er goed uit en men komt zijn afspraken na.

Goede service/levering

Ben zeer tevreden met Poortenhekwerk.nl De levering is goed verlopen.

Goed advies en snelle levering

Goed passend advies

Nagelhoutstraat 45

7451ED Holten

Over Poortenhekwerk.nl

Bij poortenhekwerk.nl bent u aan het juiste adres voor toegangspoorten, inrijpoorten, poortopeners, hekopeners en hang- en sluitwerk.