Zeer vriendelijk en goed geholpen

Beeld is goed het aansluiten ging goed.

Bij het aansluiten kom je er achter dat de modem in de meterkast moet . Nu heb ik eenlingen kabel van de modem naar het kleine kastje onder de tv . Heb nu een kabel op de grond liggen door de woonkamer en de hal. In de hal afgeplakt met tape. Dat is vreselijk. Als ik dat geweten had was ik niet bij ziggo weg gegaan. Kan dat niet anders?

Dramatisch einde

Beste Budget-team, Na een jaar tevreden klant te zijn geweest, schrijf ik u met een gevoel van teleurstelling en frustratie over mijn recente ervaring. Ik ben klant voor energie en mobiel internet, en was ook klant van het Alles-in-1-pakket. Echter, het proces rondom het opzeggen van mijn Alles-in-1-abonnement verliep bijzonder moeizaam en heeft mijn vertrouwen ernstig geschaad. Twee maanden geleden besloot ik mijn Alles-in-1-abonnement op te zeggen, maar dat bleek ingewikkelder dan verwacht. Tot mijn verbazing werd ik verteld dat mijn abonnement, ondanks een jaar gebruik, nog niet geactiveerd zou zijn. Na meerdere telefoontjes en e-mails – ik schat vijf keer – moest ik eerst zorgen dat het abonnement correct geactiveerd werd, enkel om het daarna te kunnen opzeggen. Dit leidde tot een reeks van 15 facturen met een totaalbedrag van ruim €400. Wederom heb ik hier meerdere keren over gebeld om dit te corrigeren. Helaas kreeg ik telkens te horen dat er niets gedaan kon worden en dat ik het volledige bedrag ineens moest betalen, wat voor mij een enorme last was. Pas na het indienen van een klacht werd ik serieus genomen en opgebeld. Mij werd toegegeven dat de fout volledig bij Budget lag en dat ik het bedrag niet hoefde te betalen. Dit gaf me even opluchting, maar die opluchting bleek van korte duur. Nu, drie à vier weken later, heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Sterker nog, ik werd gedwongen het volledige bedrag te betalen om extra boetes te vermijden. Dit heeft me in de positie gebracht dat ik geld van anderen moest lenen vanwege een fout die buiten mijn macht lag. Ik ben buitengewoon teleurgesteld over hoe deze situatie is afgehandeld en overweeg sterk om mijn volledige klantrelatie met Budget te beëindigen. Vertrouwen is een van de pijlers van een goede klantrelatie, en dat vertrouwen is voor mij op dit moment ernstig beschadigd. Ik hoop op een spoedige en passende oplossing. Met vriendelijke groet, Roy

Helaas nog geen werkende tv ontvangers.

Ik ga morgen weer bellen, want het ligt aan de modem. Met andere modem die nog in huis was van Kpn werkte het wel. Ik ga ervan uit dat het goedkomt, maar het vergt veel geduld.

Internet prima

Prima glasvezelverbinding vooralsnog. Wel problemen om printer te verbinden met netwerk…is nog niet gelukt. Ook niet na assistentie van klantenservice…

Goed geregeld en vlot

Prima afhandeling door pakketen op tijd te sturen incluis duidelijke gids

Makkelijk en overzichtelijk

Klantenservice is erg vriendelijk. Veranderingen worden niet klakkeloos overgenomen, maar met de juiste vragen/antwoorden wordt er pas aangepast. Dat is een veilig gevoel. Nooit problemen met tv en internet, alles werkt zoals het hoort. Geen spijt van Budget Alles in -1

Too long time on the line

Conversation took 1 hour, minimaal 30min waiting on the phone line for the operator. Not fixing my problem at all. Reporting things to operator were ignored. Too bad

Snel geholpen!

Doen wat ze beloven tegen goede prijs.

Helpen me als iets niet goed gaat, wordt snel opgelost en goede service in algemeen. Prima.

2 x verbinding verbroken bij telefonisch contact

We hebben problemen met onze wifi/ glasvezel verbinding Nieuwe modem ontvangen maar nog steeds problemen Momenteel wel wifi omdat we modem rechtstreeks verbonden hebben aan glasvezel kastje maar daardoor nu geen televisie

Alles werkt prima.

Mijn ervaring met ( Budget alles in een) is perfect. Internet is goed en redelijk snel ,zeker voor ons oudere . Ook de telefoon werkt uitstekend. Televisie is ook goed een prima aanbod van zenders .

Prima, maar niet goed!

Lange wachttijden via de telefoon, 20 minuten/30minuten.... Vervelend voor de klanten...wachten wachten etc. Vervelend voor mij, zeker als het gaat om een serieuze vraag! Kortom, de communicatie is echt niet goed!

Alles is verlopen zoals aangegeven; prima.

Alle stappen zijn goed verzorgd door Budget Alles-in-1; het aanleveren van de apparatuur en het zelf kunnen aansluiten op de dag die aangegeven is. Jammer dat het vaste nummer niet op de dag zelf in de lucht is, maar dat is bij andere providers ook zo.

Niet al te best

Op 28 oktober een chat gevoerd met Tuba en er zou een nieuwe modem gestuurd worden, 1 week gewacht en niets ontvangen. 4 november gebeld en toen bleek dat er niets verstuurd was en er zou nu wel een modem verstuurd worden, vrijdagmiddag 8 november heb ik die bij het afhaalpunt opgehaald, diezelfde avond geprobeerd aan te sluiten zonder resultaat. Op 11 november weer gebeld en volgens de juffrouw aan de telefoon constateerde zij een open lijn en zij heeft een ticket aangemaakt en dezelfde dag zou ik een email ontvangen (die ik bij de buren kon inzien) wanneer er een monteur langs zou komen. Geen email ontvangen en op 12 november weer gebeld en na wat aandringen werd er alsnog geregeld dat er die dag een monteur kwam die heeft in de kast op straat de KPN aansluiting veranderd en nu werkt na 14 dagen gelukkig alles weer. De oorzaak van dit alles door werkzaamheden in de flat waarbij alle kabels doorgezaagd waren en de KPN bij herstelwerkzaamheden verkeerd heeft aangesloten

Excuses, coulance ivm Internetstroring was wel gegeven

Tv kijken 8 dagen voor einde contract niet meer mogelijk

Waardeloos

Afschuwelijk bedrijf. Maak niet de fout een paar euro's per maand te besparen. Het is het echt niet waard. Waardeloze klantenservice, niet werkende systemen, fout op fout op fout. Ik zit nu al een week zonder internet en dat gaat minimaal nog een week duren. Doe je zelf een plezier en sluit ergens anders een contract af.

Tot nu bijna alles perfect.

Heb geen e-mail ontvangen voor het tijdstip van installatie. Heb zelf moeten bellen. Wachttijd aan de telefoon in mijn beleving te lang. (20 minuten)

vriendelijk en zeer fijn en goed geholpen

Een onstabiel internetsignaal met een onbereikbare klantenservice

Als IT-hobbyist dacht ik goedkoop over te stappen van Ziggo naar Budget Alles-in-1 internet. Een enorme teleurstelling. Na een eenvoudige installatie van modem etc. blijkt het internetsignaal zeer onstabiel te zijn. Het signaal valt meerdere keren per dag weg en komt na 3 tot 5 min pas weer terug. Na iedere hapering van het signaal de modem gereset, maar daarna begon het weer van voor af aan. Alleen via hun app kun je worden doorverbonden naar de klantenservice, maar van te voren moet je iedere keer weer een reeks vragen beantwoorden. Als je dan uiteindelijk wordt doorverbonden, gaat de kiestoon enkele keren over, waarna de verbinding wordt verbroken. Kortom, de klantenservice is schier onbereikbaar. Zodra ik mijn jaarcontract heb uitgezeten, zoek ik een andere provider.

Asociale klantenservice

ALs je de klantenservice belt lijkt het wel een kleuterklas en als je dan zegt dat de persoon slecht te verstaan is omdat iedereen er doorheen tettert wordt er gezegd “ het raam kan ook open hoor” Zou me doodschamen als dat stel kleuters mijn klantenservice zou zijn. Na een klacht ingediend te hebben werd ik terug gebeld. Nou voel me helemaal niet serieus genomen was meer een beleefdheids telefoontje het is dat mijn contract nog niet opzegbaar is anders ging ik weg

Slechte kwaliteit en service

We betalen voor 500 mb internet, maar zelfs bekabeld krijgen we niet meer dan 95mb. Vandaag ook weer gebeld. Sta je eerst een half uur in de wacht, willen ze je doorverbinden, hangen in plaats daarvan gewoon op. Kan je weer een half uur aan de lijn hangen. Mijn ouders hadden hetzelfde probleem met budget. Zij zijn voor 50 cent per maand meer, overgestapt naar KPN, met 1000 mb downloadsnelheid en krijgen dat ook daadwerkelijk. Het was voor mij dan ook een eenvoudige beslissing om over te stappen naar KPN. Zowel de prijs/kwaliteit-verhouding als de service is werkelijk waar dramatisch.

Eigenlijk beter dan KPN

Alleen de installatie was niet volgens mijn verwachtingen. De ZZP-er, die blijkbaar door Budgetthuis was ingeschakeld, was slechts bezig om zijn producten te verkopen. Ook niet representatief. Ik heb hem daarna snel mijn huis uitgezet. Niet meer deze mensen inschakelen graag. TV kastje werkt beter dan die van de kpn.

Te mooi om waar te zijn

Van een jaar geen problemen naar een maand vol elende. Ik probeer het nu al een maand op te zeggen waaruit blijkt dat het verkeerd staat in het systeem. Blijkbaar is er nooit geld afgeschreven, nu verwachten ze in 1x dat ik alles betaal en is het nog steeds niet opgezegd,

Slechte service

Wij hebben al een week geen internet en de monteur komt pas volgende week. Dat betekent 10 dagen zonder internet en tv.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).