Tot nu toe ben ik best tevreden over de gang van zaken. Doen wat ze beloven, en eigenlijk sneller aangesloten van alles in 1 dan volgens eigenlijke planning van hun. Glasvezelkabel snel en netjes aangesloten aan huis. En de volgende dag komt al een monteur om alles in 1 te installeren. Alleen jammer dat hij zo weinig tijd (1 kwartiertje) voor krijgt om alles naar werking te controleren. Dus de rest van de instellingen moet ik zelf maar doen, daar kan hij niet op wachten zei hij.
Bedankt voor de mooie review James! Wat fijn om te lezen dat u zo snel gebruik heeft kunnen maken van onze diensten. Ook waarderen wij uw feedback over onze monteur enorm. Mocht u nog hulp willen met de rest van uw instellingen, staan onze collega's van de klantenservice voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via de chat of telefonisch via 020-2055555 (optie 3). Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Nog steeds hele slechte Wifi
Beste Leidy, Wat vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met de wifi. Wij willen uw situatie graag telefonisch bespreken om samen naar een oplossing te kijken. Zou u daarom telefonisch contact met ons op willen nemen via 020-2055555 (optie 3)? Wij horen graag van u. Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Je krijgt wat je verwacht voor deze prijs. Het werkt
Beste Nina, Bedankt voor de mooie woorden, hier zijn wij erg blij mee! Nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Heel goed geholpen door mevrouw van de klantenservice
Beste Davy, Wat fijn om te horen dat uw ervaring met onze medewerker zo goed is bevallen. Bedankt voor deze mooie review. Een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Beste Danielle, Bedankt voor uw mooie review. Dit zien wij graag! Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Ons glasvezel pakket doet het niet. Na veel moeite komt er nu aanstaande dinsdag een monteur van KPN netwerk om (als het goed is) te zorgen dat het signaal goed binnen komt en alles zou moeten gaan werken. Medewerker budget heeft aangegeven dat ik zo lang gebruik kan maken van mijn onbeperkt data (hotspot) en dat na de Max 4GB verbruik er onbeperkt 1GB kan worden bijgekocht via sms. Dit werkt de hele week prima. Gisteravond op de zaterdagavond dat je eindelijk even van je weekend kan genieten en een leuke serie kan kijken WERKT HET INEENS NIET MEER. Sms bijkopen komt geen response op en internet van mijn telefoon weg. Uiteraard precies op het moment dat er op geen mogelijkheid contact is te leggen met Budget. Budget steekt veel te gemakkelijk zijn kop in het zand. Klanten met problemen worden geenszins echt geholpen en blijven met problemen achter. Op de momenten dat het nodig is functioneren zaken niet. Ik ben een week klant en ik heb er de grootste spijt van klant te zijn geworden.
Beste Frank, Wat vervelend om te lezen dat uw glasvezel nog niet werk, en dat de noodoplossing afgelopen weekend ook niet gewerkt heeft. Wij snappen dat dit erg vervelend is en willen graag dat uw diensten z.s.m. weer werken. Wij willen u graag een passende compensatie aanbieden zodra de diensten werken. Zou u daarom telefonisch contact met ons op willen nemen op 020-2055555 (optie 3)? Wij horen graag van u. Nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Klacht over Stopzetting DSL-service en Gebrekkige Communicatie Graag wil ik mijn ongenoegen delen over het genomen besluit met betrekking tot de stopzegging van mijn DSL-service. Na de eerste melding van de stopzegging heb ik onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice om aan te geven dat ik mijn DSL-service wilde behouden, zolang dit nog mogelijk was. Op dat moment werd mij bevestigd dat het behouden van de service nog mogelijk was. Op basis van deze informatie heb ik besloten om in oktober over te stappen naar glasvezel, nadat ik een waarschuwing had ontvangen. Een medewerker van KPN heeft de glasvezelkabel gemonteerd, en gedurende bijna drie weken hadden wij internet. Helaas werd ons internet plotseling, zonder enige aankondiging, stopgezet. Na grondig onderzoek bleek dat er een fout was opgetreden in jullie systeem, waardoor ik vier weken verstoken ben geweest van internet en tv. Ondanks toezeggingen om de verbinding zo snel mogelijk te herstellen, bleek dit technisch niet haalbaar te zijn binnen de oorspronkelijke leverdatum. Deze situatie heeft aanzienlijke overlast en frustratie veroorzaakt aan mijn zijde, en uiteindelijk heb ik besloten om over te stappen naar een andere dienstaanbieder. Hoewel ik begrip heb voor het feit dat technische problemen kunnen voorkomen, heeft het gebrek aan communicatie en de vertraging in het oplossen van het probleem mijn vertrouwen in de dienstverlening ernstig geschaad. Deze review dient als een eerlijke weergave van mijn ervaring met uw service. Het is mijn hoop dat mijn feedback serieus wordt genomen en dat er passende maatregelen worden genomen om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet,
Beste Sedik, Wat vervelend om te horen dat u geen fijne ervaring gehad heeft met het overstappen naar glasvezel en alle gevolgen van dien. Wij willen u daarom ook onze excuses aanbieden dat u zo lang zonder diensten gezeten heeft en uiteindelijk genoodzaakt was om over te stappen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, alleen soms gaat er helaas wat mis. Wij nemen uw feedback erg serieus en zullen dit ook meenemen om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen. Wij willen u nog een prettige dag wensen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Ik heb al een beoordeling gegeven en opgestuurd Uw medewerkster krijgt van .ij een 10+
Wij vinden dit heel leuk om te horen! Bedankt voor deze mooie review. Dit waarderen wij enorm. Een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Goed denk ik
Beste James, Bedankt voor deze mooie review, dit zien wij graag! Alvast een prettig weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Prima. Nogal lang gewacht op telefonisch contact, maar daarna werd alle tijd genomen om ons alles-in-1 weer op de rails te krijgen.
Beste Ytzen, Wat fijn om te horen dat alles inmiddels opgelost is! Onze excuses voor het langere wachten op telefonisch contact. Onze medewerkers doen er alles aan om zo snel mogelijk iedereen te woord te staan. Mocht u verder nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-2055555 (optie 3). Alvast een prettig weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
niet snel probleemoplossend, te lang op een techneut gewacht
Beste Tineke, Wat vervelend om te lezen dat u lang op een monteur heeft moeten wachten. Soms kan het voorkomen dat de monteursplanning heel erg vol is, waardoor de afspraken helaas wat langer op zich laten wachten. Wij hopen dat de problemen nu verholpen zijn. Mocht u nog wel problemen ervaren, willen wij u vragen om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 020-2055555 (optie 3). Alvast een prettig weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Altijd goede service en alles werkt zoals het zou moeten, prima!
Bedankt voor de mooie review Gaby. Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Gisteren is mijn router aangesloten door een monteur die veel kennis van zaken had. Erg vriendelijk en heel beleefd. Als bedrijf moet je zuinig zijn op zulk personeel!! Erg tevreden over. Cijfer: 10+!
Goedenmiddag Esther, Bedankt voor de prachtige beoordeling! Dat lezen we allemaal heel graag. We zijn trots op onze monteurs en hun verdiensten. Wat goed om te lezen dat het in de smaak valt. Vriendelijke groeten, Meagan Budget Alles-in-1, van Budget Thuis
Ben op zich heel erg tevreden Ik zou deze week alleen aangesloten worden op glasvezel en helaas blijkt de monteur op afstand niet te werken Suus moet er iemand langs komen Die zou uiterlijk de dag er na bellen Dat is niet gelukt dus moet ik er ben ik bang zelf achteraan Dat is dan wel weer jammer
Goedemiddag Lia, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten! Het is geheel begrijpelijk dat het wat minder fijn is om zelf achter zaken aan te bellen. We gaan ons best doen om dit in de toekomst te verbeteren. Ik bedank u vriendelijk voor de medewerking! Met vriendelijke groet, Meagan Budget Alles-in-1, van Budget Thuis
Moet veelvuldig worden doorverbonden, veelal wederom uitleg geven en laatste keer na 6 maal tezijn 3 kwartier doorverwezen!! WAT IS UW, IK HEB OPGEHANGEN
Hi Lucas, Bedankt voor je beoordeling, zoveel tijd kwijt zijn aan bellen is zeker niet fijn! Voor onze producten Budget Energie, Budget Mobiel en Budget Alles-in-1 hebben we ieder aparte contactmogelijkheden met een toegewijde afdeling. Vragen die meerdere producten spannen kunnen dan iets langer duren. In één keer een goed advies over al onze producten? Bel ons via 020-2055555, optie 1, voor de verkoopafdeling! Vriendelijke groeten, Budget Alles-in-1, van Budget Thuis
Vriendelijk en geduld bij de oplossing en bij de vragen van de Budget medewerker Samen met de klant de oplossing uitvoeren en aangeven hoe je dat moet doen
Hi Robert, Dank voor je geduld en vriendelijkheid. We waarderen je vragen en staan klaar om samen met jou de beste oplossing te vinden. Als je ergens vastloopt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Voldoet aan mijn wensen, maar er is meer uit te halen, als ik dat kon. Heb geïnformeerd naar overgaan op glasvezel, toen dat hier aangelegd werd, maar volgens de telefoniste ondersteunen jullie dat hier niet?
Hi Liesbeth, Dank voor je feedback. Fijn om te horen dat onze service aan je wensen voldoet. Wat betreft glasvezel, het spijt ons dat we momenteel geen ondersteuning bieden op jouw locatie. Voor de laatste updates en de voortgang van onze glasvezel uitrol, kun je terecht op deze website: https://netwerk.kpn.com/. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ik ben een tevreden klant.
Hi Leny, Fantastisch om te horen dat je tevreden bent! Als er ooit iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je vertrouwen in onze service. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
goede service,vriendelijke mensen aan de telefoon!
Hi Hedwig, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van ons team aan de telefoon! Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen assisteren, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je positieve feedback enorm. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Telefoon nummer bijna niet te vinden .. eenmaal gevonden sta ik dan 40 minuten in de wacht .. iedere keer een stem die zegt dat je via de website ook geholpen kunt worden is irritant .. na al die moeite om een telefoonnummer te vinden omdat ik niet .. maar eenmaal iemand aan de lijn heb ik de beste ervaringen ooit .. er wordt echt moeite gedaan en waar mogelijk geven ze mij het gevoel dat ze net iets meer doen dan eigenlijk de bedoeling is ..
Hi Stanley, Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons voor de moeilijkheden bij het vinden van het telefoonnummer en de wachttijd. We zijn blij om te horen dat, eenmaal in contact, de klantenservice je positief heeft verrast. We waarderen je geduld en begrip. Als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Probleemloos
Hi Dick, Geweldig om te horen dat alles probleemloos verloopt! Als je ooit nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ook al hebben we af en toe geen ontvangst Stroom er af en er weer op zijn we tevreden
Hi Sjaak, Dank voor je begrip. Het spijt ons voor de tijdelijke ontvangstproblemen. We waarderen je tevredenheid, zelfs in dergelijke situaties. Als deze kwestie aanhoudt of als je verdere hulp nodig hebt, laat het ons dan weten. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ik ben dik te vreden met alles dus prima in orde
Hi Rob, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Zo doorgaan
Hi Rob, Bedankt voor het positieve feedback! We zullen zeker doorgaan op dezelfde weg. Als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Moeten overal achteraan, klantenservice beloofd het op te lossen maar nu al 6x gebeld en nog steeds niet goed. Welkomstcadeau niet geregeld na maanden, monteur voor tv installatie kwam gewoon niet opdagen na 5uue wachten, worden niet terug gebeld ondanks belofte dat we gebeld zouden worden en mobiel abonnement nog steeds niet geregeld.. veel spijt overgestapt te zijn!!
Hi Hanneke, Onze excuses voor de problemen die je hebt ondervonden. We begrijpen dat het frustrerend is en nemen dit serieus. Kun je jouw klantgegevens delen via een privébericht op Facebook of Instagram, zodat we snel actie kunnen ondernemen om de kwesties op te lossen? Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).