Geen spijt van mijn lidmaatschap

Bij klachten snelle handeling om het op te lossen . En fijne mensen die je te woord staan

Doet wat het beloofd

Geen problemen,werkt prima

Awesome experience

So far all my affairs with budget are top notch. All the problems were solved directly and in time. Not forget to mention that the price is really fair i.e. budget =)

Zeer tevreden nieuwe modum gehad werkt nu veel beter.

Snel glasvezel geregeld

De aansluiting voor glasvezel was snel geregeld. Afspraak met installateur ook. Nu wacht ik nog op nieuwe kast waar de glasvezel binnenkomt. Nog steeds geen contact gehad met installateur voor een afspraak. Zolang die niet is geweest kan je je internetsnelheid ook niet verhogen. Hoop dat dit snel goed komt! Helpdeskmedewerkers waren zeer behulpzaam.

Meteen alles geregeld

Meteen geholpen en de volgende dag in huis

Had ik veel eerder moeten doen

Na lang twijfelen toch de stap gezet. En wij zijn super blij. Wij zaten bij ziggo steeds problemen. En tot onze verbazing hebben wij zelfs beter en mooier beeld. En dat terwijl het niet eens glasvezel is.

Snelle en vriendelijke service

Binnen enkele minuten snel en vriendelijk geholpen door twee medewerkers.

Geen snelle levering en aansluiting

indien nodig goede ondersteuning

gewoon prima

Aansluiting ging probleemloos en verbinding is stabiel

Geen serieuze mensen die met hun vak bezig zijn.

Ik wilde mijn verhuizing doorgeven, steeds werd de verkeerde datum genoteerd, ik heb 4 keer moeten bellen.

slecht

een enorme teleurstelling

Heel tevreden!

Mensen staan voor je klaar en willen helpen.

Goes gedaan

Gied hedaab

Was correct en goed

Pincode vergeten van TV app. Is direct opgelost.

Keurig

Echt goed en snel geholpen, dank jullie wel

Snel geregeld.

Mijn TV ontvanger hield er spontaan mee op. Werd zeer vriendelijk door de klantenservice te woord gestaan en de volgende dag had ik een nieuwe TV ontvanger in huis.

Snel antwoord

Gewoon goed

Zeer goede ontvangst

Probleem na nieuw modem.

Na voor de 3e maal een nieuw modem te hebben aangesloten, kon ik meerdere apparaten, die specifiek 2.4GHz gebruiken, niet meer gebruiken. Verschillenden keren contact gehad met de helpdesk, hier werd ik prima geholpen trouwens, echter het probleem oplossen is niet gebeurd. Het probleem komt voort uit het feit dat wanneer je in de werkomgeving van het modem zit je niet meer kunt kiezen uit de "extra wifi" instelling. Via via heb ik nu begrepen dat het aanschaffen van een accespoint het probleem kan verhelpen? Als leek op technisch gebied is zijn er nogal wat aanpassingen nodig eer alles weer naar behoren werkt. Wellicht dat een duidelijke handleiding met alle mogelijkheden hierbij kan helpen?

Contact gehad en goed afgehandeld

Contact gehad en probleem gelijk op gelost

Alles geprobeerd

Prettig , vakkundig geholpen

De mensen van de klantenservice zijn vriendelijk en behulpzaam maar daar is alles ook mee gezegd.

De chatwisseling gaat goed en vriendelijk, maar de organisaties kan beter. Ik wacht nog steeds op een mail dat me geld teruggestort wordt van het abonnement dat per 1 september stop is gezet. Er werd gevraagd om de incasso nog niet terug te boeken maar ga ook geen weken wachten, dus budget hier is nog veel verbetering in te behalen

Niet

Ben overgestapt op 7 sept. Al sinds 13 sept geen internet,tv of wifi!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).