Beste, Bedankt voor uw positieve review! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
oplossingen zijn wel goed maar het duurt veel te lang tot je iemand aan de telefoon krijgt. ik ben nu zeker een aantal keren 22,00 euro per gesprek kwijt. ik was van plan om oom onze mobiele abonnementen bij Budget onder te brengen maar ben nu daarvoor naar de concurent gegaan.
Beste Geert, Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u langer moet wachten dan dat u van ons gewend bent. Jammer om te horen dat u naar een andere mobiele provider bent gegaan. Wie weet zien wij u toch tegemoet komen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Meestal ben ik erg goed te spreken over de service die er gegeven wordt, Zit er zelfs aan te denken als allen contracten van mij afgelopen zijn deze om te zetten naar mobiel en energie. Echter komt het wel eens voor dat het internet hapert
Beste, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u over het algemeen goed gebruik kunt maken van onze diensten. Jammer dat het internet soms hapert. U kunt een reset van het modem proberen. Ontkoppel het tv-kastje eerst voordat u het modem reset. Indien dit niet werkt, kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Alles goed gegaan
Beste Ria, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring heeft met ons. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
De netwerkverbinding wordt regelmatig onderbroken. Ik zit al 3 dagen zonder internet en tv
Beste, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet goed gebruik kunt maken van uw internetdiensten. Onze excuses voor deze situaties. Wij helpen u graag verder zodat u goed gebruik kunt maken van uw diensten. Zou u ons alstublieft een privérecht willen sturen op Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer? Zodra wij uw bericht binnen hebben gaan wij hiermee aan de slag. Nogmaals excuses en bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Wifi heel slecht, 50 cm van de modem pas 100%
Beste Helen, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw internet niet goed werkt. Wij helpen u graag om tot een oplossing te komen. Zou u alstublieft een privébericht willen sturen via Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer. Zodra wij uw bericht binnen hebben helpen wij u graag verder om tot een oplossing te komen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Wachttijd en openings tijden kan beter, medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam!
Beste Roel, Bedankt voor uw positieve review! Excuses voor het lange wachten aan de telefoon, wij begrijpen dat dit vervelend is. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Nog niet tevreden mijn huis telefoon nummer werkt nog steeds niet .al 3 keer gebeld maar krijg geen goed bericht.
Beste Jannes, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw vaste telefoon nog niet werkt. Zou u alstublieft een privébericht willen sturen via Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer. Zodra wij uw bericht binnen hebben helpen wij u graag verder om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Ben al weken bezig met probleem. Jullie gebeld, via internet geprobeerd . Kan niet via kpn WiFi verbinding krijgen. Mijn apparaten maken geen contact. Heb al 30 euro aan simpel moeten betalen omdat ik hier thuis geen wi-fi heb.Ben er eigenlijk klaar mee. Ik betaal elke maand voor een verbinding die ik niet heb.
Beste, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u langere tijd problemen ervaart. Onze excuses hiervoor! Zou u alstublieft een privébericht willen sturen via Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer. Zodra wij uw bericht binnen hebben helpen wij u graag verder om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Ontvanger TV defect; ontvanger snel in huis echter installatie niet mogelijk aangezien verzuimd was te melden dat serienummer oude ontvanger uit mijn gegevens moest worden verwijderd. Weer 40 minuten in wachttijd waarna correcte afhandeling
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het lange wachten aan de telefoon. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Daarbij ook excuses voor het tv-kastje dat in eerste instantie niet kon worden aangesloten. Hopelijk kunt u nu goed gebruik maken van alle diensten! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Al het materiaal op tijd aangeleverd. Echter niet op de beloofde datum actief. Daar over contact gehad en toen voortreffelijk geholpen. Ten onrechte bij tv 4,99 gerekend Daarover moet ik nog contact opnemen Tevens nog geen 5,- korting gezien omdat ik ook klant ben bij Budget Energie. Misschien opgelost na contact of wanneer de rekening wordt afgeschreven…
Beste Ed, Bedankt voor uw positieve review ondanks dat niet alles volgens plan is verlopen. Onze excuses hiervoor. Zou u alstublieft een privébericht willen sturen via Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer. Zodra wij uw bericht binnen hebben helpen wij u graag verder om de korting te checken en om de 4,99 voor de tv recht te zetten. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Nooit problemen. Werkt perfect en is goedkoop.
Beste Kick, Bedankt voor uw positieve review! Wat goed om te horen dat u nooit problemen ervaart en dat de diensten goed werken. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Vooral zo doorgaan
Beste Jantina, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Beste meneer/mevrouw Drachten, Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te zien dat u niet tevreden bent. Wij helpen u graag om tot een oplossing te komen. Zou u alstublieft een privébericht willen sturen via Facebook of Instagram met daarin uw postcode en huisnummer. Zodra wij uw bericht binnen hebben helpen wij u graag verder om tot een oplossing te komen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Goede medewerking
Beste Esther, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Zeer tevreden over Budget Alles in 1. Voor een lagere prijs dan bij de vorige aanbieder maar wel dezelfde kwaliteit !
Beste Ad, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de kwaliteit. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Ik was heel tevreden bij odido, maar zoeken nar goed koop kan duur zijn en dat wat me gebeurd bij deze bedrijf!! Vanaf het eerste moment merkte ik dat er geen vriendelijke medewerkers, ik moesten alles zelf regelen met Odido. Ze doen niks allen geld vragen. Klantenservice is slecht bereikbaa en na dat de klantenservice heb bereikt verbinden ze je door met een technische afdeling!!!! Daar vergeet maar dat je eerder dan 1 uur minimaal om iemand te krijgen. Gelukkig was ik nog in de bedenktijd dus gelijk weg van deze organisatie… door wat ik mee heb gemaakt kan verhalen schrijven maar van niet meer tijd verliezen door deze bedrijf.. niet naar Deze bedrijf komen overstappen, blijf waar je bent beter hier is allen stress en stress en
Overgestapt van Ziggo naar Budget 3 in 1, Of beter gezegd Budget niets in 1. Hele dag bezig geweest iemand te spreken te krijgen, maar verder dan de vriendelijke dames in het call-center, die niets kunnen doen kwam ik niet. Na 3,5 uur in de wacht te hebben gestaan om de technische dienst te spreken, geloof ik niet dat er een technische dienst is. Enorm spijt van de overstap!!! Geen vertrouwen meer in deze organisatie. Maar eens zien hoe ik hier vanaf kan komen.
Beste Peter, Wat vervelend dat u tot nu toe geen werkende aansluiting heeft. Om beter te begrijpen wat het probleem precies is dat u ervaart, zou ik u willen vragen hierover contact met ons op te nemen. Onze technische dienst is niet telefonisch bereikbaar, maar u kan wel aangeven dat u graag door iemand van deze afdeling gebeld wilt worden als het niet lukt om uw probleem op te lossen met de klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-2055555. U kunt ons ook bereiken per chat. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Helaas zal ik nooit adviseren om het te gebruiken. De klantenservice is onervaren en liegt erg, en tegelijkertijd mag je niet verspreiden hoe slecht ze zijn. betaal het geld..
Beste Alaa Alezeddin, Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We willen klanten graag helpen en als bedrijf staan wij voor transparantie en eerlijkheid. We nemen uw feedback mee. Als u contact met ons opneemt, kunnen we uw situatie bekijken en u ermee helpen. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-2055555 (optie 3). U kunt ons ook bereiken per chat. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Klantenservice was slecht bereikbaar 30 min wachten was helaas de norm maar als daar door heen kwam dan werdt wel je wel goed geholpen .
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling. We willen de klanten graag goed helpen. Het is de laatste tijd drukker in de telefonische klantenservice dan gebruikelijk. Maar we zijn er hard mee bezig om de drukte weer te verminderen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Goede prijs en redelijk goed contact. Telefonisch contact kan beter.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij waarderen dit enorm. Het is de laatste tijd drukker in de telefonische klantenservice dan gebruikelijk. We zijn er hard mee bezig om de drukte weer te verminderen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Na de installatie werkt niet meer.Na 2 uur werk vertelde de installateur dat het kwsm omdat de tv te OUD is ???Is het niet mgl dat vooraf te melden ? Nu hebben wij een nieuwe aansluitimg maar niets werkt.Wel betaald aan de installateur en daarna vertrok hij.En nu????
Beste Monique, Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is dat u dit zo heeft ervaren. Kan u contact opnemen met onze klantenservice zodat wij uw situatie goed kunnen bekijken en u ermee kunnen helpen? Dan kunnen wij zorgen voor een passende oplossing. We zijn telefonisch bereikbaar op 020-2055555 (optie 3). U kunt ons ook bereiken per chat. We horen graag van u. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Deze mevrouw moet ander werk zeken. Zij is ook nog een oplichtster met haar valse verhalen.
Beste Gieta, Bedankt voor de review. We zouden u graag verder willen helpen om dit te onderzoeken, zodat we u kunnen voorzien van de juiste informatie en oplossing van uw probleem. U kunt ons hierover contacteren via de chat of telefonisch via 020-2055555. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Jarenlang klant geweest. Vanwege glasvezel ben ik overgestapt maar men wil maar geen bevestiging van de opzegging sturen. Niet na meermaals telefonisch contact, niet na het invullen het contact formulier en ook niet ondanks de belofte via de chat. Helaas moet ik hier onnodig veel tijd in steken. Een kopie van de chat maar bewaard maar ik verwacht dat er toch nog een bedrag afgeschreven zal worden. Van de kastje naar de muur….
Beste Lars, Bedankt voor de review. Dat lijkt me niet de bedoeling, wat vervelend dat u daar met regelmaat achteraan heeft moeten gaan! Helaas kan ik dit niet voor u nakijken, maar ik zou wel adviseren om ons toch nog eenmaal te contacteren om even te checken of het e-mailadres klopt en wanneer u de bevestiging zou moeten verwachten. U kunt ons hierover bereiken via de chat of telefonisch via 020-2055555. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Prima service, keurig te woord gestaan
Beste Joyce, Heel erg bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en u goed te woord bent gestaan. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).