Zeer slechte klantenservic

Contractverlenging aanbod gekregen be nu 1,5 mnd bezig om dit te bevestigen. Werd zelf voor leugenaar uitgemaakt dat mijn mail niet bestaat. Zeggen terug te bellen maar doen dat nooit. Nu klacht ingediend en deze gaan mij bellen ben benieuwd.

Modem omwisselen

Gebeld met de servicedesk, goed luisterend oor, modem was zeer snel geregeld, de volgende werkdag in huis.

Nooit problemen

Lage prijs en zelf nooit problemen met verbinding, dus top!

Goede ervaring

Bevalt heel goed

Tevreden

Het is goed te betalen en tevreden met product.

ben goed tevreden met budgetalles in 1

ik ben goed geinformeerd en ook fijn behandelt

Toch wel duur

Het is veel duurder geworden

Ik vind wel goed alles dadelijk

Ik ben blij met een alles in één pakket

Ruim voldoende

Ietwat verouderde apparatuur ivm kpn. Klantenservice moeilijk te bereiken.

Niks mis mee

Duidelijk beeld goede snelheid van het internet ik zeg prima

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Brengt zomaar dubbele kosten in rekening en verwacht dat jij als klant dat even voorschiet!

0 sterren voor deze oplichters! Al sinds 2017 ben ik klant bij deze partij. Afgelopen maand hebben ze onterecht dubbele kosten op mijn internet en tv factuur berekend. Dit hebben ze zelf toegegeven. I.p.v een creditnota te sturen, zoals elk ander professioneel bedrijf het zou oplossen, verwachten ze dat je als klant dubbele kosten moet gaan voorschieten. En in de tussentijd alsmaar incassokosten op de foutieve factuur bijtellen en tv en internet afsluiten. Terwijl de fout bij jullie ligt. Echt schandalig! Mensen blijf ver weg van deze verrotte partij!

Begon stroef, daarna Top

Aansluiting eerste kast hing stroef ivm onderhoud/ storing bij jullie, daaarna ging het super goed en erg vlot. Top!

Een goede service

Goed en snel geholpen via chat service. Afstandsbediening deed het niet meer. De volgende dag lag er al een nieuwe in de brievenbus. Bedankt.

prima.

prettig gesprek ,en zeer duidelijk,en ook wel grappig.

Onprofessioneel omtrent betalingen

Ik heb dan betaald ! Er naar eigen betalingen wordt totaal niet gekeken Nu ook toch weer een rekening maar had al 65 betaald die zien ze niet dus extra kosten omdat ze niks nakijken dus 90 er weer bovenop Eerst leuk 18 euro 6 maanden daarna 50 internet en tv dus tv maar opgezegd scheelt weer 15 ik krijg nog credit nota dus van jullie morgen maar weer bellen

Prima.

De juiste info op het juiste moment.

Top bedrijf aardige mensen met verstand van zaken

Erg prettig altijd

Snel geregeld met minder maandbedrag en resultaat is een scherper tv beeld.

Omzetten van KPN naar budget ging soepel, we betalen minder per maand, krijgen een scherper beeld kwaliteit en beter wifi signaal. Tot nu toe kan ik zeggen het is de moeite zeker waard om over te stappen.

Helemaal top

Qua prijs en aanbod geweldig

Alles snel en netjes geregeld van adsl naar glasvezel.

Vriendelijk en betrouwbaar

Ik heb geen slecht woord over budget alles in 1

De montuur mag wel eerder belen als je rond 8 uur bericht krijgt dat alles werkt en hij belde pas rond 15.15 uur

Heel duidelijk

Aanrader

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).