Goed jammer dat budget niet meer doet om hun klanten te behouden

Prima. Geen klachten.

Snelle afhandeling met klachten.

Moest als ik mijn telefonische monteur zou annuleren, binnen 48 uur, toch voorijkosten betalen en dat komt vreemd over hij hoeft er de deur niet voor uit en er worden ge reiskosten gemaakt. Op advies de afspraak laten staan, de volgende mirgen werd ik om 8 uur gebeld en binnen 10 seconden was ik al klaar. Wat us nu het verschil want in feite heb ik op de datum afgebeld, maar dan door midel van een telefoontje van jullie. ????????????????

Is prima

Tot op heden goed

Werkt goed, maar erg duur

Vind €4 per jaar bovenop de al hoge abonnements kosten erg veel. Ik wacht met smart op het verlopen van mijn contract bij jullie. En stap dan zonder enige spijt over.

Prima vanaf begin

Goed geholpen met probleem

Ze hebben geduld en proberen het probleem op te lossen

Uitstekend te woord gestaan

Duidelijke antwoorden en helpen naar een oplossing door een vriendelijke medewerker. Even een puntje en meteen vraag, waarom is Budget Mobiel telefonisch zo slecht berijkbaar?

Alleen Budget Mobil

Het overgaan ging prima

Vriendelijk en behulpzaam medewerkers

App gesprek worden je vragen meteen beantwoord

Vele malen gebeld, mailcontact gehad, maar app gesprek met budget gaat veel sneller,en ze lossen alles meteen op

. In ervaring met budget is na ruim 3 jaar, dat ik nog steeds tevreden ben . Ik heb zowel energie als tv en internet als een sim only abbo lopen bij budget.

Luisteren goed naar je.

Met je problemen wordt je serieus genomen. En zoeken naar een oplossing.

Niet kapot van!

Vrijdagavond 14 april viel zo maar mijn internet uit. Aangezien ik de volgende dag op vakantie ging, niet meer met Budget gebeld. Teruggekomen op 24 april en er vanuit gaande dat alles wel weer OK zou zijn, kwam ik bedrogen uit. OP 25 april contact opgenomen met Budget en na enige checks kwam de medewerker met de mededeling dat de modem (experia V10A) vervangen zou worden. Die kwam woensdag 26 april laat in de middag. Aangesloten maar helaas dat bleek niet de oplossing te zijn. 27 april weer Budget gebeld, maar Koningsdag, dus iedereen vrij. 28 april weer gebeld, ze wisten niet wat het was en na overleg zou het aan de "infrastructuur" moeten liggen. OK, er komt een monteur bij u langs. Nou graag als het kan maandag dan maar. Nee dat lukt niet, woensdag kan! O nee, woensdag lukt ook niet, nou dan donderdagmorgen maar tussen 8 en 13 uur. Het lag dus idd. aan de infrastructuur! Al met al mooi waardeloos!! Van 24 april t/m. donderdagmorgen 4 mei geen internet, Wifi en TV/radio!

Prima verbinding en goed beeld

gaat goed. geen klachten

het abonnement bevalt goed. niet te duur

pas 1 maand klant, tot nu toe geen klachten

Ben pas 1 maand klant, tot nu toe gaat alles prima, wordt spannend als er een probleem ontstaat, hoe pakken jullie dit op Voorlopig 4 sterren, ik beoordeel een bedrijf op hoe zij met klachten en/of problemen omgaan, kun je als klant bij een probleem op je provider rekenen, maar nog geen problemen gehad dus daarom 4 sterren

Tevreden

In de beginperiode van mijn contract heel wat problemen met internet en vooral T V sinds ik aantal maanden een nieuw modem en verbindingskastjes heb ben ik heel tevreden

Scherpe prijzen, uitstekende hulp aan de telefoon en snelle afhandeling van problemen. Ben blij met de dienst van Budget mobiel en Alles in 1.

Alles goed geregeld!

Mooie aanbieding, voordelig. Goede service. Alles perfect geregeld. Wij zijn heel tevreden.

Uiteindelijk goed resultaat

Ik had een probleem met mijn vaste telefoonverbinding, die niet meer werkte. Ik heb twee verschillende medewerkers gesproken en de tweede medewerker kwam met de oplossing voor mijn probleem.

Goed en goedkoop

Probleemloos zonder storingen

Redelijke prijs

Internet lijkt wat instabieler te worden. App zou iets kunnen verbeteren voor de telefoon.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).