Excellent

Very friendly, patient and cordial staff.

Goede en snelle reactie op de energiemarkt. Goed TV aanbod, alleen de internetsnelheid mag omhoog.

waar voor mijn geld

goed genoeg om niet te veranderen

Alles verloopt naar wens

Er wordt meegedacht zoals bi het voorschot energie. Tevreden klant

Prima geregeld

Vriendelijke en heldere communicatie in het voortraject. Efficiënte, stipte en snelle aansluiting van de glasvezel verbinding.

Vriendelijk en praktisch

Handige overzichten van het verbruik en bij vragen of problemen kun je een chatmedewerker krijgen

hello, I am satisfied with Butget internet and telephone services

Goed geholpen

Wachttijd beperkt, en aandacht voor mijn probleem

ik heb mijn abbonement voor internet verlengd maar zag op internet de aanbieding van de eerste 6 mnd voor 25 euro en daarna de gewonen prijs maar dat geldt niet voor mensen die verlengen dat is jammer ik betaal nu 42,50 en daarna ik dacht 53,50

Als goedkoopste aanbieder nooit problemen zoals met Ziggo wat tevens de duurste is. Dief van je eigen portemonnee als je een andere aanbieder hebt.

Klantvriendelijk

Werd tot 2 keer toe snel geholpen toen er problemen met mijn modem waren. Naar volle tevredenheid opgelost.

Goed en eerlijk bedrijf

Door de klanten service goed geholpen

internet en wi-fi liet nogal eens te wensen over

Internet en wi-fi liet nog al eens te wensen over. Elektra en gas daarentegen ben ik erg tevreden over, vandaar dat ik deze nog steeds bij jullie afneem ja

goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Waardeloos.

Totaal geen medewerking of een poging tot een oplossing!!!!!

niet goed..

We zijn al 3 maanden klant en zouden de vaste telefoonlijn mee overnemen. Dit is echter nog steeds niet geregeld. Ik krijg wel steeds berichten dat het zou werken maar de telefoon doet het nog steeds niet,....

Alles werkt gewoon top

Goede en constante verbinding met telefoon, internet en tv.

Best goed naar??

Ben best goed tevreden over Budget alleen de prijzen worden te hoog, dat het voordelig word om op tijd te wisselen naar andere provider met aanbiedingen.ook op kpn net U zegt budget goedkoper maar dit gaat niet meer op.!!! er zijn mooie aanbiedingen tot halfjaar 50% op de zelfde glasvezel.

Betaalbaar en betrouwbaar

Betaalbaar en betrouwbaar

Meer samen werken met apps

Zou fijn zijn als jullie meer samen gaan werken met viaplay en zo dat je echt alles in 1 heb videoland hbo enzovoort Nu moet je alles los nemen en hebben jullie niet de apps op het kastje is echt jammer En hoop dat jullie ook snel naar glasvezel over gaan Kwa snelheid

Prima internet en tv voor een goede prijs

Heb internet, tv en vast bellen, voldoet uitstekend en voor een goede prijs, zeer weinig storingen, als er sporadisch wel één is, dan is de storing bij KPN, en niet bij Budget.

Helaas tot nu slechter dan verwacht

De installatie was helemaal niet goed, Installateur onbeschoft, niet van tevoren gebeld, geen kabels bij, geen overleg waar ik de modem en kabels wilde hebben, eindeloos grote mond en als ik iets zij, weggelopen. Alles werkt nu, wel trager dan gewend ondanks zelfde pakket dan tevoren Server van TV valt steeds uit, opstarten gaat niet makkelijk

Nooit problemen gehad. Ben dus heel tevreden.

Heel tevreden.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).