Alles werkt naar behoren, geen storingen, dus ook nooit de helpdesk of iets nodig.
Alles goed geregeld
Bevalt prima
Prima contact gehad met de klantenservice via de chat
Oplichters zijn ze. Zeer slechte klantenservice Slechte internet Traag 5x contact gehad nieuwe modem gekregen alsnog internet bleef erg traag. Toen ik naar een andere provider ging kreeg ik dikke boete. Ik zou niemand dit aanraden
Via Eigen Huis meegedaan aan een energie inschrijving. Budget energie kwam ( schijnbaar) het beste uit de bus. Het maandbedrag wat mij voorgespiegeld werd was interessant genoeg om over te stappen. In de bevestiging van Budget Energie bleek dat bedrag ineens veel hoger! Direct de volgende dag het herroeping formulier per aangetekende brief naar hen toe verzonden. Geen reactie op gehad en een kleine maand later werd ik verwelkomt met het contract en de boodschap dat ze het maandbedrag van mijn rekening gingen afschrijven. Met enige moeite een telefoonnummer kunnen vinden en daarna met ontzettend veel discussie het contract (wat ik dus niet had) kunnen ontbinden. Geen enkele reactie op mijn vraag wat er dan met een aangetekend stuk gebeurt binnen hun administratie, maar stug volhouden dat ik een "contract"had! Ik heb haar gewezen op het feit dat ons telefoongesprek werd opgenomen voor "trainingsdoeleinden" en dat daar intern misschien wat lering uit valt te trekken. Bij de gratie hebben ze, hoewel ik "de wettelijke termijn had overschreden", mijn contract (wat ik dus niet had) opgezegd. Wat een slecht bedrijf!!!
Goedemiddag iedereen ik betaal drie jaar lang voor mijn internet thuis waar ik 50 mb zou krijgen. Tot nu toe krijg ik maar 17 mb . Ik betaal drie jaar lang voor iets wat ik niet krijg . Naar aanleiding van uw klacht stuur ik u het volgende bericht. Dit krijg ik van de klanten service. Dit verhaal van klantenservice klopt voor geen kant . Iedereen die internet heeft moet kijken wat voor snelheid hij/zij krijgt ze beloven maximaal maar je krijgt minder dan de minimale dus massaal bellen en uit zoeken . Mvg bezorgd burger Op 20 maart 2023 nam uw cliënt contact met ons op dat zijn internet niet goed werkte. Wij hebben toen direct een monteur ingepland en langs gestuurd op 22 maart, deze monteur constateerde inderdaad problemen met het aansluitpunt. Dit heeft hij vervolgens doorgezet naar de netwerkbeheerder KPN. Op 27 maart heeft KPN vervolgens het ISRA punt hersteld waardoor de klant nu een snelheid haalt van 39mbps. Dit is meer dan er wat er op het contract staat, op het contract staat namelijk 29mbps. Uw eis is dat wij uw cliënt €1080,- betalen als compensatie. Dit is meer dan uw cliënt de afgelopen 3 jaar aan ons heeft betaald. Dit terwijl tot 20 maart 2023 uw cliënt nooit eerder bij ons heeft geklaagd over een slechte verbinding. Hiermee gaan wij uiteraard niet akkoord. Voor meer informatie over de kwaliteit, beschikbaarheid en snelheid van onze diensten verwijs ik u naar onze algemene voorwaarden. Zojuist heb ik een storingsvergoeding ingediend voor periode 20 maart t/m 27 maart 2023, dit komt neer op een bedrag van €6,54 en wordt verrekend op de volgende factuur. Hiermee beschouwen wij de klacht als afgehandeld. Met vriendelijke groet, Klachtenteam Budget Alles-in-1
Je wordt lekker gemaakt met de makkelijke overstapservice, maar ze kunnen het niet waarmaken. Overstappen kan vlot, maar de service leveren om de overstap te regelen krijgen ze niet voor elkaar (van KPN naar KPN). Vandaag stopte onze internetprovider (KPN) en zou budget (wederom KPN) het overnemen, zoals gepland. Ze kunnen echter geen monteur (of online hulp) op tijd bieden. Resultaat: geen internet/ geen tv. Alleen een monteur kan het knopje “aan” bedienen blijkbaar. Dus we moeten wachten tot de monteur langs kan komen, om vervolgens door te geven dat de knop “aan” kan. Raar, maar helaas waar.
Puur omdat ze op deze site hoger dan drie sterren hebben post ik dit nog. Zeeeeeer slecht
Vijf weken geleden is mijn contract ingegaan en ik heb nog altijd geen internet. Ze claimen een signaal te sturen, maar mijn router werkt niet. Na herhaaldelijk met de klantenservice gebeld te hebben (lange wachttijden), uiteindelijk een afspraak gemaakt met een monteur (kosten 80 euro). Echter, kwam deze monteur gewoon niet opdagen, geen belletje niets. Sindsdien zou ik op de bellijst staan en zou ik z.s.m. gebeld worden. Inmiddels zijn er weken over heen gegaan, elke keer als ik de klantenservice bel claimen ze dat ik z.s.m. gebeld wordt, maar iets beloven kunnen ze niet. De twee weken opzegtermijn zijn voorbij, pas als ze na 3 maanden geen internet geleverd hebben kan ik kosteloos opzeggen. Oftewel, 3 maanden zonder internet en dan heb je nog niks.
Mijn abonnement startte op 6 januari 2023. Een maand van tevoren op 7 december schrijven ze al de maand januari af. Op 7 januari na 1 dag genoten te hebben van het abonnement volgde al incasso nummer twee. Je zou bijna denken dat ze liquiditeitsproblemen hebben.
Nog nooit zoiets slechts meegemaakt! Gister alles geinstalleerd, de wifi deed het een uur en daarna niks meer. Het tv kastje deed ook niks, was ook helemaal beschadigd. Tig keer de router gereset. Gebeld met een medewerker, die keek mee en alles was juist aangesloten dus daar lag het niet aan. Weer de router gereset en daarna weer een uur internet. We konden tv kijken via de KPN app maar ook deze liep na een half uur vast. Volgende dag weer geen wifi. Hoewel het lampje op de router gewoon groen was. Weer gebeld. Alles was goed aangesloten, wisten we al, en weer moest het gereset worden. Weer ca een uur internet gehad en toen stopte alles weer. Gebeld en gezegd dat ik er vanaf wil. Maar dat kon niet want de 14 dagen waren al voorbij. Ze tellen vanaf de aanvraag, terwijl ze zelf dan met een datum komen wanneer het pakket ingaat, en dat was al langer dan 14 dagen. Dus dan kun je het nooit testen en zit je er gelijk voor een jaar aan vast. Vandaag een andere provider aangevraagd en ik heb het rekeningnummer geblokkeerd, ik ga geen cent betalen aan deze oplichters. Ik neem een dienst af die zij niet leveren dus dan ga ik daar ook niet voor betalen! En al zeker niet nog een heel jaar! Wat een ontzettend slechte provider is dit ongelooflijk!
Bij de dag dat het modum geïnstalleerd zou moeten worden was er niks bezorgd en was de monteur dus voor niks gekomen. Na dat de monteur voor de tweede keer langs kwam heeft hij nog niks voor mij kunnen betekenen en heb ik het alsnog zelf moeten installeren. Ik heb ruim een week zonder internet gezeten. Na deze week heb ik zelf contact op moeten nemen. Hierna kreeg ik een medewerker aan de telefoon die heeft bevestigd dat dit absoluut niet de bedoeling is. Inplaats van een gepaste compensatie stuurt Budget thuis daarna een rekening van €35 voor de voorrijkosten van een monteur die absoluut niks voor mij heeft kunnen betekenen. Dit is niks anders dan oplichting en slechte service.
Beste, Ik ben sinds Oktober een vreselijk teleurgestelde klant van Budget alles in een. Op de site van Butget ( ik zal foto's meesturen) wordt een prachtig beeld geschetst van een provider die, via het betrouwbare netwerk van KPN (meeliften op het succes van een echte provider blijkt), er alles aan zal doen dat ik zorgeloos kan van internet gebruik kan maken en een werkende WIFI zal hebben. En dan ook nog voor een zeer lage prijs. Nu val bij mij continu de WiFi uit dus heb ik op budgets advies een WiFi versterker aangeschaft maar het mag niet baten. Ook het bekabelde internet hapert regelmatig als ik youtube filmpjes wil kijken dus ben ik gaan bellen. Na idiote lange wachttijden krijg ik dan een geweldig callcenter aan de lijn die mij in eerste instantie allerlei links toesturen voor websites om de WiFi te verbeteren en om speed tests uit te voeren voor het bekabelde internet. Ik heb alles netjes gedaan en terug gemeld, wat betekende dat ik iedere keer weer die belachelijk lange wachttijd had want op de mail van budget kan je niet antwoorden. Nu is bij mij het limiet bereikt en wil ik budget in gebreke stellen want het is echt dagelijks zeker 6x de router resetten en maar hopen dat het die dag meezit en we mogen genieten van dat geweldige netwerk van KPN. Ik heb een aangetekende brief gestuurd die 20 december is ontvangen. Ik zal een kort verslag hierbij schrijven van het laatste telefoongesprek met budget callcenter. Budget: wij hebben geen brief ontvangen. Ik: dat moet want ik heb hem aangetekend verstuurd. Budget: heeft U een momentje? Ik: ja hoor, (50 min wachttijd kan dat ook nog wel). Na 15 min wachten. Budget: ik zie het, de brief. Maar we kunnen Uw contract niet zomaar beëindigen. Ik: zomaar? Ik ben 3 maanden hulp aan het vragen aan Budget en jullie blijven in gebreken. Ineens is Budget niet verantwoordelijk voor de WIFI. En heb ik daar nog nooit over geklaagd tot op heden. Maar ik
De bot kwam er niet helemaal uit dus ik vroeg om een medewerker. Stond even in de wacht maar ben daarna vlot geholpen.
Onlangs (november) overgestapt van United Consumers naar Budget Energie. Wij kregen gisteren de tarieven voor februari 2023 doorgemaild. Hierop stonden tarieven voor normaal, dal en gastarief van resp. € 0,77843, € 0,66656 en € 2,31627. Gisteren stonden de tarieven ook vermeld op Gas-licht.com en Pricewise met resp. € 0,63250, € 0,53983 en € 1,91568. Krijgen nu potentiële overstappers aantrekkelijkere tarieven aangeboden dan huidige afnemers? Het lijkt er wel op aangezien de tarieven op de zelfde dag worden aangeboden.
Toen ooit overgestapt van Eneco naar budget zij boden aan die 250 te betalen nu door emigratie wordt deze mooi verrekend met je te goed , contract breuk zou 50 euro zijn ze brengen 100 in mindering op mijn tegoed Nooiiiit met hun in zee gaan kost je geld
Vorig jr dec overgestapt v kpn nr budget alles in een , Eerste 2 wkn ging goed ,toen kwam modum update ,daarna begon de ellende ,haperende internet ,viel vaak tot 10 x per dag weg ,steeds midum risetten ,3 nwe modums ,en 3 monteurs verder ,nog steeds niet goed ,ik hoor niks van ze ,en aan de telefoon kunnen ze niks voor je doen ,heb inmiddels ook week of 8 geen tv ,die kan t software niet op tv ontvanger door zenden ,zou vergoeding krijgen ,ook daar hoor ik niks van ,nooit zo n slecht bedrijf mee gemaakt ,nog niet één ster zijn ze waard
Hey E. Huizen, Ik kan heel goed snappen dat het erg vervelend is dat wij geen vlotte oplossing hadden voor je storingen. Met name voor de TV zijn we afhankelijk van een KPN software update, u bent immers niet de enige met het probleem. U hoort nog van ons wat betreft de vergoeding!
Deskmedewerkers/sters zijn oke maar kunnen weinig uithalen als het gaat om bijv. terugbetaling van een teveel betaald bedrag. Schande dat je daar zo lang op moet wachten en in mijn geval nog steeds dat zijn inmiddels 2 maanden! Jullie maken misbruik van je monopolie door rekeningen te sturen die later weer via via rechtgetrokken moeten worden. Klantonvriendelijk.
Hey Karin, Ik snap dat het vervelend is zo lang te moeten wachten op teveel betaald geld. Ik zie dat er een korting niet was toegepast in een eerdere maand. Ook zie ik dat mijn collega dit al heeft gecorrigeerd. De eerstvolgende factuur zal dit mee worden verrekend! Excuses voor het geleden ongemak.
Zodra je contract opzegt begint het gedonder. Ineens komen facturen naar boven waar nooit eerder over gerept is. Eind datum van het contract veranderd op facturen. Hierna volgen facturen met een aangepaste datum. Zeer onvriendelijke te woord worden gestaan wanneer je na uren eindelijk iemand aan de lijn hebt. En als he kritische vragen over je facturen stelt gooit men de haak erop. Kortom waardeloos, enkel zicht op klanten binnenhalen en dan stopt alles op klantgebied
Hey Tamaar, Jammer dat je dit zo hebt moeten ervaren. Ik zou je toch adviseren de klantenservice op te bellen en je vragen betreffende de eindnota voor te leggen bij een collega. Ik hoop dat dit verheldering zal brengen! Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1
ik ben abonnee van Budgetthuis sinds april 2022, nieuw modem , digitale tv ontvanger en glasvezel alles in orde. vandaag gechat met Angenie . super vriendelijk en duidelijke antwoorden , dat helpt mij als leek in de pc wereld
Hey Robbie, Bedankt voor je fijne review! Ook fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst. :) Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1
Waardeloos en valt niet mee te communiceren. Contract opgezegd en dat ook bevestigd gekregen op 7 september. Betalingen allemaal ook netjes voldaan. Krijg ik doodleuk over de maand na mijn laatste contractdatum gewoon weer een factuur toegestuurd. Hier per mail vragen over gesteld. Natuurlijk geen reactie, want tenslotte zal ik wel niet meer zo belangrijk zijn aangezien ik geen potentiële klant meer ben. Vervolgens kunnen ze blijkbaar wel de tijd vinden om mij een betalingsherinnering te sturen, maar reageren op mijn mail ho maar, want ja, dan staat het opeens zwart op wit. Natuurlijk heb ik niet aan de betalingsherinnering voldaan en nu dus wederom een betalingsherinnering met aanmaning en prijsverhoging ontvangen. Eerder al duidelijk aangegeven dat dit gaat om een periode dat ik geen gebruik meer van hun diensten heb gemaakt. Ook meermaals telefonisch contact geprobeerd te zoeken met de klantenservice, maar ook hier lijkt het onmogelijk te zijn om in contact te komen. Ik deel nu dus maar mijn ervaring hier zodat iedereen hier zijn of haar voordeel mee kan doen.
Hey Floris, Jammer dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met ons. Zou het kunnen dat er een volledige maand in rekening is gebracht en dat je een deel van deze maand onze diensten niet meer afneemt? Het zit namelijk zo dat op de eindnota alle dagen waarop je onze diensten niet hebt afgenomen worden verrekend. Daarom is het wel van belang deze laatste factuurmaand ook te voldoen. De wachttijden voor de telefonische klantenservice kunnen fluctueren, maar het zou mogelijk moeten zijn ons te pakken te krijgen. Mocht je nog vragen hebben, schroom alsjeblieft niet contact met ons op te nemen! Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1
Ga nooit in zee met budgetenergie 1 2 3. Als je contract is afgelopen en je bent overgestapt op een nieuwe provider blijven ze rekeningen sturen. Ik heb een bericht ontvangen om de huur modem en kastje terug te sturen is gedaan. Desondanks blijft Budget 1 2 3 je bestoken met rekeningen en als je niet betaald wordt er elke maand weer hogere boetes opgelegd etc etc. Elke maand wordt het bedrag hoger zonder dat er ook maar iets tegenover staat. Telefonisch wordt gezegd dat het klopt maar dat de nieuwe provider KPN eerst op een knopje moet drukken. KPN is niet bereikbaar maar contract was toch verlopen. Kortom knopje of niet geen levering signaal dus ook geen recht op geld. Eindafrekening wordt ook niet opgemaakt. Mij is gezegd eerst betalen dan knopje drukken door kpn daarna krijg ik een eindafrekening. Kortom Budget 1 2 3 is zeer onbetrouwbaar.
Van NLE (daar reageert men niet op email) automatisch overgezet naar Budget energie. Gelet op de lopende rechtszaak i.v.m. salderen per maand i.p.v. per jaar en de vertragingstactiek daarin, stap ik zo snel mogelijk over naar een energie aanbieder die wel per jaar saldeert. Scheelt erg veel aangezien ik veel elektriciteit verbruik door gebruik van airco's voor verwarming. Heb geen zin om in de herfst en 's winters de hoofdprijs te betalen, terwijl ik zomers nauwelijks iets terug krijg!
Mijn partner en ik hebben beiden een contract afgesloten bij budget alles in één. Onlangs besloten samen te gaan wonen, dus verhuizing doorgegeven. Echter echter één contract moet natuurlijk komen te vervallen, immers nog maar één huis. Maar dat kan niet, moeten volle mep door betalen tot juli 2024!!! BELACHELIJK. Wees gewaarschuwd, alleen bij overlijden of verhuizing naar buitenland kun je er vanaf. Samenwonen is blijkbaar geen goede reden.
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).