Slecht

Mijn partner en ik hebben beiden een contract afgesloten bij budget alles in één. Onlangs besloten samen te gaan wonen, dus verhuizing doorgegeven. Echter echter één contract moet natuurlijk komen te vervallen, immers nog maar één huis. Maar dat kan niet, moeten volle mep door betalen tot juli 2024!!! BELACHELIJK. Wees gewaarschuwd, alleen bij overlijden of verhuizing naar buitenland kun je er vanaf. Samenwonen is blijkbaar geen goede reden.

Monteur die langs moet komen

Leuke aanbieding voor internet en tv. Oke dus overgestapt tuurlijk gaat dat allemaal prima als ze maar geld ontvangen. Pakket kon ik niet zelf installeren dus gebeld en een afspraak ingepland voor vrijdag ochtend. Dag van te voren kreeg ik een e-mail met daarin wij staan vrijdag middag voor je deur. Nee ik heb aangegeven dat ik alleen in de ochtend kan omdat ik in de middag werk. De monteur had dit zelf even aangepast omdat het niet in hun schema past. Gebeld en budget zegt ze komen in de ochtend dat komt goed. Hele ochtend gewacht niemand gezien. Iemand aan de telefoon gekregen van budget die mijn begrijpt maar eerst een nieuwe afspraak moet inplannen voor Dinsdag. Hele week geen WiFi en tv omdat hun de afspraken niet nakomen. Aangegeven dat ik geen kosten ga betalen voor het aansluiten van het pakket. Kijk hoe dit gaat aflopen.

Goed geregelt

Bij alles in een laten installeren aanbevelen voor oudere mensen

Wat een slecht en schandalig bedrijf! Je kan er niet eens fatsoenlijk contact mee krijgen.

Mijn vader en moeder moesten helaas verhuizen na een verzorgingstehuis, netjes opgebeld en gezegt dat mijn vader en moeder de energie en internet/tv/bellen moeten opzeggen. Maar dat ging zo maar niet, want ze hadden nog een contract. Aangezien mijn moeder dementie heeft en ze heel veel niet meer weet, en de laatste 2 jaar flink achteruit is gegaan moesten ze weg uit hun huis. Nu moest ik bewijzen dat mijn moeder echt dementie had en bewijzen per mail opsturen. Wat ik zowiezo al raar vond. Maar goed, ik heb dus bij de ouderearts en docktor een verklaring moeten opstellen. Deze is na budget alles in een gemaild. Ik kreeg een mail terug dat ze de opzegging per 1-10-2022 gingen opzeggen. Nu word er nog steeds geld afgeschreven voor de maand oktober en dit is terug geboekt omdat mijn vader en moeder niet zomaar 100 euro kunnen missen. Naar mijn mening hebben ze daar ook recht op aangezien ze per 1-10-2022 hebben opgezegd. Nu sturen ze aanmaningen etc. En contact of een oplossing willen ze niet mee helpen. Ik heb in totaal 12 uur aan de lijn gehangen met wachttijden van 20-30 minuten per keer. Ik vind het een schandalig vertoning van hun, helpen en oplossen doen ze niet.

niet zo goed telefonisch bereikbaar

jammer dat ik eerst 20 minuten moet wachten voordat ik iemand aan de lijn krijg ik kan niet overweg met internet als u dat wel wil moet u mij niet als klant aannemen zeer jammer is dit

Goed geholpen! Aardige medewerker. Met vriendelijke groet Priscilla loomans

Router keeps restarting for no reason

The router keeps restarting many times per day for no reason. It appears to be a 'known issue' according to Budget Support services, they said KPN are aware of this happening. Very annoying when running business videocalls etc and internet constantly breaks.

Zeer slechte ervaring met opzeggen abonnement

Budget Alles-in-1 heeft tot 4 keer toe opzegservice van nieuwe provider afgewezen. Nieuwe abonnement bij de nieuwe provider gaat morgen in maar heb alsnog een opzegtermijn van een maand! Wordt totaal niet meegedacht en de dame van de klantenservice was zeer onvriendelijk!

Een vriendelijke dame, snapte het probleem en gaf een duidelijke oplossing.

Heel fijn geholpen met vragen

Goed en duidelijk

Heb weinig ervaring met klanten service nooit nodig gehad

Dom personeel 3 verschillende geven allemaal verkeerde info

Maare fouten zijn menselijk... ruim een maand zonder tv en internet gezeten . Compensatie ...maandje extra zenderpakket. Meer willen ze niet doen. Ben je het er niet mee eens heb je pech. Ik raad dit bedrijf bij iedereen af.

Geen service

Nadat ik 1 dag klant was...wilde ik jullie telefonisch bereiken. Geen kontakt gekregen...wel 35 euro aan belgeld verloren... Uitbuiterei.. Bij de eerstvolgende gelegenheid, verlaat ik jullie.

Het was ingewikkeld om mij op glasvezel te zetten

Had nogal wat om het lijf om mij van ADSL naar glasvezel om te schakelen , na diverse telefoontjes lukte dat pas ?!

IT afdeling niet op orde

Geprobeerd om een afspraak te maken via de applicatie, helaas haperde die, zodat toch maar het telefoonapparaat werd ingezet.... De monteur zou komen tussen 8 en 12 uur, in de ochtend. Een kwartier na het verstrijken van die tijd maar eens gebeld, waar hij bleef. Na tien minuten belde de monteur zelf op, Heb vroeger glasvezel gebruikt, en ben per ongeluk overgeschakeld op koper. Dat betekent dat het NT1 kastje nog in de meterkast aanwezig was, stond alleen niet aan Heb dat zelf aangezet en voordat de monteur naar een aansluitkast kon rijden bleek het modem al ontvangst te hebben. Dan ben ik klaar zei de monteur, maar hij diende alles te checken op werking. Dat heeft hij uiteindelijk maar gedaan.

bar slecht

de verbinding werd door de medewerker na ca. 25 minuten verbroken, zonder tot een oplossing te zijn gekomen. Dit vind ik HONDS brutaal.

Nvt

Balen

Bij de een kan ik het abonnement wel verlengen bij de ander weer niet en dan verschillende bedragen en lang aan de telefoon hagen voor dat ik verging krijg nu weet ik nog steeds niet goed wat te doen

Goeie service

Duidelijk uitleg , vriendelijk

Heeeeel slecht ben al aan het vechten vanaf augustus maar niemand diet iets

Sterds van kastje naar de muur 6 keer meterstanden doorgeven diversen mail en telefoontjes maar nog steeds te hoge rekeningen doordat ze schatten. Hun schatting is bijna energie verbruik van 3 huizen en ik weiger dat te betalen. Zelfs de klantenservice doet geen moer stuurt me weer naar een robot die stuurt mij naar klantenservice en zo blijft het nu al ruim 3 maanden doorgaan. Dan gaan ze je ook nog vernederen door de gemeente in te lichten zogenaamd moet je hulpverlening hebben. Ik heb geen probleem met betalen maar wel met betalen van iets wat niet goed is. Incassoafdeling erkend fout en zegt al 3 maanden iedere week dat het aangepast word maar tot op heden niks aan gedaan. Maar wel met einde contract dreigen. Nu ben ik zo ver dat ik niet meer ga bellen maar een rechtzaak ga beginnen met ook smaadgeld eisend en schade vergoeding voor alle tijd die ik erin gestopt hebt. Kort om ONBESCHOFT BEHANDELD TEN ONRECHTE REKENINGEN EN SLECHTE HELE SLECHTE SERVICE!!!!! ZELFS 0 STERREN IS NOG TE GOED VOOR DEZE BEHANDELING maar kon deze review niet zetten zonder 1 aan te klikken maar absoluut minder dan 0 waard .NA JAREN KLANT TE ZIJN. ZE MOESTEN ZICH SCHAMEN!!!!

Email

Na zo ongeveer iedere dag een email te hebben ontvangen ben ik het spoor bijster geraakt. De monteur zou op 13 oktober komen, omdat het verkeerd was gegaan met de planning een nieuwe afspraak gemaakt voor 19 oktober. Na diverse mailtjes met tegenstrijdige info heb ik de monteur telefonisch afgezegd. Wie staat er 13 oktober voor de deur? Juist de monteur. Deze uiterst vriendelijke man heeft wat tips gegeven en is zonder montage vertrokken.

Moeiteloos oversluiten

En installeren ging prima. Kwaliteit is goed

Redelijk ok

soms vaak opnieuw opstarten van het programma tijdens een uitzending waardoor ik soms dingen mis.

Prima en meer?

De tijd nemen, goed luisteren, maar vooral duidelijk en goed praten!!!!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).