Medewerkers van Budget zijn erg behulpzaam en zoeken samen met je naar een oplossing.
Overgestapt van Ziggo naar Budget alles-in ivm glasvezel. Gistermiddag stond afspraak gepland voor installatie. Inmiddels Ziggo opgezegd door Budget, dus geen internet. Om half 4 gebeld naar klantenservice. Ja, ik stond nog steeds in de planning. 16.25 gechat. Ging het uitzoeken. Terwijl ik in de wacht sta krijg ik telefoontje van monteur. Was zijn eerste dag, heeft niet voldoende spullen bij zich, zegt afspraak. De chat medewerker probeert monteurlijn te bellen. Die is al dicht. Legt notitie neer. Zal morgen terug gebeld worden. Vandaag 10.30 gechat. Medewerker ziet niets in planning staan, probeert monteurlijn te bellen. Lukt niet, maar zal bericht achterlaten dat ik gebeld word. 11.30 gebeld. 20 min in de wacht, medewerkster probeert monteurlijn te bellen. Komt er niet doorheen. Beloofd vanmiddag nog eens te proberen en mij terug te bellen. 15.30 gechat. Zelfde medewerker als gisteren. Probeert monteurlijn te bellen. Komt terug met mededeling dat ik meegenomen word in de planning. Weet ik nig niets. Nog steeds zonder internet etc.
4x gebeld en 4x de toezegging dat de niet kloppende eindafrekening hersteld zou worden. Alle 4 de medewerkers zouden ervoor zorgen dat de aanmaningen zouden stoppen. Nu inmiddels de laatste aanmaning ontvangen dat budget energie de vordering uit handen geeft met de bijbehorende kosten.
Daar ik al Budget energie had, en met internet en bellen een andere contract form moest. Heb ik dit ook bij Budget gedaan.. Doos met apparatuur op tijd binnen. Met mobiel ging het ook goed, maar toen het aansluiten nog van internet, tv en vast bellen. Wel heb ik glasvezel in de meterkast, maar daar stopt het. Mocht ik niet zelf doen, maar dat zou hun monteur doen. Vrij genomen op bewuste dag van de afspraak maar geen monteur.. ook nog die middag gebeld tot hoelang ik in ieder geval thuis blijven moest, want ik moest nog werken. Contact krijgen met Budget is moeilijk ( niet oke ) , bellen is half uur in de wacht. Via chatrobot chatcontact met medewerker gekregen, en nieuwe afspraak gemaakt. Kon pas na dikke week... ik bewuste dag weer vrij genomen. Zie ik na 4 dagen dat Budget mijn afspraak 1 zijdig veranderd heeft, mij smorgens mailt, en kwatier later monteur geweest.... pffff. Nou jaa lang verhaal kort, ik had nog een afspraak staan.. Die dag geen monteur ook.. die middag ook weer moeizaam contact gekregen, jaa monteur komt straks. Het laat zich raden.... Inmiddels meer dan een week afgesloten... bizar. Nu zelf alles geregeld, en zelf mensen in gehuurd met de nodige onkosten. Diep triest, stressvol, veel geld en tijd verspild. De vactuur uitschrijven gaat trouwens allemaal vlekkeloos en zijn ze vlink op tijd mee. Hoop met mijn ervaring anderen een hoop leed te besparen...
Nadat ik 20 min had gewacht (da’s overal zo; in zomer 2,5 uur in wacht gezeten met alarmcentrale….), prima en snel geholpen!
Medio augustus een nieuw aanbod van budget alles in 1 geaccepteerd welke enkele tientallen euro's minder was dan mijn contract welke in september zou aflopen. Hardcopy aanwezig van aanbod budget alles in 1 met dit lagere bedrag. Gebeld, gemaild maar budget alles in 1 laat niets van zich horen en middels automatische incasso incasseren ze een veel te hoog bedrag ivm het door mijn geaccepteerde nieuwe aanbod voor jaarcontract. Men mag tenminste toch even schriftelijk laten weten dat er fout is gemaakt en dat afwikkeling aantal weken duurt. Maar nee het is doodstil vanuit Budget. Blijkbaar moet ik contract annuleren, juridische hulp inschakelen om nakoming van contract af te dwingen. Of incasso's stoppen met alle gedoe voor mij als consument. Lijkt mij verstandig om eerst bij andere ( duurdere) aanbieders te kijken alvorens een contract af te sluiten bij Budget alles in 1. Zodra je klant bent is klantvriendelijkheid zoek. Dus Budget. Laat eens wat van je horen je doet aanbod en vervolgens trek je, je keutel in. Heet dat klantvriendelijkheid? Lijkt meer op misleiding/oplichting.
Mijn modem viel sinds n paar dagen ineens uit. Werk thuis, dus heel vervelend. De robot begreep me niet, werd doorgestuurd naar n agent, ik wacht op terugkoppeling, wordt de chat ineens afgesloten.... Weer naar de robot. Begreep me weer niet.... Volgende agent, Linda, wat 'n verademing, gelijk aanpakken, meten, uitleg gegeven waar op te letten, probleem gevonden. Opgelost! Neem maar meer Linda' 's aan.
Al enige maanden valt de modem ineens uit. Erg leuk als je aan het thuiswerken bent of in een goede film zit. NOT! Gemaild, op social media contact gezicht, gebeld maar geen reactie. Ja, 1x via klantenservice en dat ik dan maar internetsnelheid moet verhogen. Tja, dat lost het probleem niet op en is Tmobile thuis goedkoper. Spijt dat ik ben overgestapt. Helaas nog een paar jaar te gaan.
Ooit bij NLE begonnen en automatisch overgegaan naar Budget. Besloten om na jaren toch over te gaan naar een andere provider (ivm galsvezel + sneller internet) en het heeft me een halve dag gekost om fatsoenlijk geholpen te worden door de klantenservice. Vanochtend vroeg begon ik in de chat met de vraag hoe het precies zat met mijn contract en of ik die kon beëindigen i.v.m. een gewenste overstap. De klantenservice medewerken gaf aan mij niet te kunnen helpen en dat ik maar moest bellen, prima.. Ik bellen en hoor na ongeveer 15 minuten een televisie die op max. volume staat. Na enige tijd begint er een jonge medewerker te lachen (deze stem klinkt dichtbij, maar niet naast de telefoon.) Ik zeg meerdere malen hallo? Maar de medewerker reageert niet en blijft lachen.. Ik denk ik blijf nog even hangen en hoor op een gegeven moment gerommel aan de lijn en word vervolgens opgehangen. Dus via de chat word ik niet geholpen, ik ga op advies van de medewerker bellen en dit is dan de service die we krijgen? Hierna opnieuw meerdere malen gebeld waar de verbinding na 10 minuten werd verbroken. Toch maar weer besloten om de chat in te gaan, omdat ik van dit contract en de gigantisch slechte service af wil. Gelukkig kreeg ik dit keer iemand te pakken die het meteen voor me heeft geregeld. Ik ben opgelucht en erg blij dat mijn tijd met Budget gedaan is.
Hi Fauve, Bedankt voor jouw review. Normaal gesproken is een opzegging bij ons zo geregeld. We gaan jouw situatie direct onderzoeken, om een vergelijkbare situatie in de toekomst te voorkomen. Zoals het bij jouw laatste contactmoment is verlopen, is hoe het bij ons hoort te gaan. Gelukkig ben je er alsnog uitgekomen. Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1.
Mijn contract zou 2 september heb nog steeds niks ontvangen wil op zeggen kan niet kosten loos en maar door betalen jullie zeggen Kpn moet komen maar wacht al sinds donderdag op een afspraak dus moet ook weer lang wachten op een kpn afspraak jullie zijn de slechtste provider die je maar kan wensen wil op zeggen maar buiten me bedenk tijd van twee weken maar jullie hebben niet geleverd en zit vandaag nog steeds zonder internet en afspraak En bel je nog de klanten service word er nog opgehangen als of de verbinding is weg gevallen omdat ze geen antwoord hebben toevallig Dieven dat zijn budget energie mensen niet nemen totaal niet doen
Hi Bader, Bedankt voor de review. Jammer dat de aansluiting uiteindelijk niet is gelukt. De monteur die langs is geweest gaf aan dat de kapotte verbinding niet zonder extra kosten te herstellen was. Wij hebben daarom gehoor gegeven aan jouw verzoek om kosteloos op te zeggen. Ik heb er zojuist voor gezorgd dat het door jou betaalde bedrag binnen twee weken weer op jouw rekening staat. Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1.
Over gestapt van ziggo naar budget en dat ging goed, budget heeft netjes ziggo opgezegd. Het installatiepakket kreeg ik op tijd . De vaste telefoon deed het niet even gebeld 10 minuten in de wacht ( waar niet ) De dame zei,oh dan sturen wij een nieuwe Modem op Alles doet het naar wens en is nog voordelig ook .
Hi Jos, Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze diensten en dat je goed geholpen bent door mijn collega. Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1.
Contract maanden geleden opgezegd. Ook bevestiging gekregen. Modem en alles al maand geleden teruggestuurd. Toch blijven ze bedragen afschrijven en aanmaningen sturen. Ze mailen deze maar zelf een mail naar hun sturen kan dan weer niet. Van een fatsoenlijke administratie hebben ze nog nooit gehoord. Na klachtenformulier ingevuld te hebben gaven ze een onzinnige reden dat ik het contract niet kan opzeggen (moet door nieuwe leverancier gebeuren. Wat een onzin). In plaats van een verontschuldiging en het probleem op proberen te lossen leggen ze hun fout bij de klant neer. Ze regelen het maar. Ik storneer alles. Flutbedrijf.
Opgelost binnen een kwartier
Hi Boris, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de manier waarom je bent geholpen! Met vriendelijke groet, Het Webcare team Budget Alles-in-1.
Duidelijke uitleg gekregen van mijn factuur via Linda in de chat!
Hi Theo, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat we jou goed hebben geholpen! Met vriendelijke groet, Het Webcare team Budget Alles-in-1.
Budget doet het heel slim. De website lijkt duidelijk en de service vooraf is uitstekend. Maar dat verdwijnt allemaal als sneeuw voor de zon als je eenmaal vastzit aan een contract. Er wordt niet meer meegedacht, niks opgelost, en met klachten wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Contract uitzitten en snel overstappen! Voorbeeld 1: Telefonisch contact gehad over verlenging van ons energiecontract. Duidelijke afspraken gemaakt over de tarieven. Daarna (natuurlijk) nooit een bevestiging ontvangen. Toen het abonnement in ging waren de tarieven ineens drie keer zo hoog, en natuurlijk was er in hun administratie "helaas" niks meer terug te vinden over dat eerste gesprek. Voorbeeld 2: Op dat moment zat ik helaas ook al vast aan een Alles-in-1 abonnement voor internet en televisie. Hun tv-kastje blijkt niet geschikt voor wifi, maar moet nog met zo'n ouderwetse ethernet kabel worden aangesloten. Tegenwoordig is wifi zo standaard dat zelfs mijn koelkast een wifi aansluiting heef, dus dit hadden ze best even duidelijk mogen vermelden bij het bestellen... Je kunt er gewoon niet meer vanuit gaan dat iedereen standaard ethernetaansluitingen heeft overal in huis, en vanwege de vloerverwarming is dat ook niet zomaar aan te leggen. De oplossing van de klantenservice is om dan maar een draadloze wifi versterker met ethernet uitgang te gebruiken. Dat werkt een beetje, maar zo'n tv kastje is hier technisch niet geschikt voor. Zo'n kastje kan namelijk niet bufferen, en daardoor hapert het beeld en het geluid heel vaak. Conclusie: budget is duurkoop. Geef die paar euro meer uit aan goede kwaliteit en échte service. Dat is het meer dan waard!
Hi Marijn, Bedankt voor jouw review. Het eerste voorbeeld heb ik doorgezet aan onze Energie afdeling. Ik heb hen verzocht om nogmaals naar de situatie te kijken. Wat het tweede voorbeeld betreft begrijp ik enigszins de aanname, echter is bij tv ontvangers een WiFi verbinding niet de standaard. Dit heeft te maken met een zo stabiel mogelijk signaal dat de tv ontvanger nodig heeft. Dat je het gevoel heeft dat er niet goed wordt meegedacht, is uiteraard niet onze bedoeling. Graag wil ik je middels deze reactie nog wat tips geven om toch zonder een ethernetkabel gebruik te kunnen maken van itv. Zoals eerder is aangegeven kan er een draadloze verbindingsset gebruikt worden. Veel van onze klanten gebruiken een set van Devolo. Als dit niet de gewenste oplossing is, kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de ITV app van KPN. Met de abonnements gegevens en pincode kun je middels veel smart tv's de ITV app downloaden en op die manier toch via WiFi televisie kijken. Wanneer jouw tv hier niet geschikt voor is, kan het ook via een Chromecast. Hopelijk kun je hier meer mee dan het eerdere antwoord. Met vriendelijk groet, Het Webcare team Budget Alles-in-1.
Aansluiting verliep uitermate soepel, internet en TV werken top! Onze TV-kabel was eerst niet up to date, maar na contact met BudgetThuis hebben we dit kunnen omzeilen door te werken met DVS kastjes en werkt nu perfect, zonder de noodzaak om kabels ondergronds te vervangen etc. Heel blij mee!
Hi Sophie, Goed om te lezen dat je tevreden bent met de oplossing die wij hebben geboden! Met vriendelijke groet, Het Webcare team Budget Alles-in-1.
6 maanden geleden bleek er nog een factuur open te staan. Dat was ruim een jaar na eindigen van het contract. De factuur zou gecorrigeerd worden en ik zou een nieuwe mail krijgen. Nooit meer wat van gehoord tot vandaag. Een mail met een verwijt dat ik niet wil betalen... Heey jongens ik belde jullie de vorige keer he, ik zou van jullie een factuur krijgen!
Linda was very nice and provided me the information I was looking for.
Via de chat contact gehad met Michel of ons internet abonnement via de koperverbinding omgezet kon worden naar glasvezel. Alle vragen zijn zeer vriendelijk en deskundig beantwoord.
Hallo beste lezer, Ik heb sinds kort budget alles in 1 en mobiel en energie. Met alles in 1 hebben we problemen gehad totdat ik Dwight heb gesproken. Binnen 1 dag waren al mijn problemen opgelost en ben ik een gelukkig mens met goede service van budget. Hele vriendelijke mensen en klantgericht en streven naar oplossingen. Mijn dank is groot. Fatih yilmax
Per 1 juni abonnement afgesloten voor internet en telefonie. Tot nu toe nog steeds geen telefonie.. keer op keer worden er toezeggingen en beloftes gedaan, steeds zonder resultaat.. absolute afrader!! Kijk uit met dit bedrijf
Ondanks dat ons contract al is afgelopen blijven ze helaas geld afschrijven. Na telefonisch contact hebben ze eindelijk de eindnota opgesteld maar helaas ontvang ik nu vandaag weer een aanmaning voor een factuur die ten onrechte verstuurd is. Hoe kom ik van deze partij af?
Medewerkers spreken nauwelijks Nederlands, ik ben woedend, laaiend en gefrustreerd op deze provider, ik zat ooit bij NLEx, daarom koos ik Budget, maar de professionele medewerkers van NLEx, en de kennis van zaken is compleet weg. Onlangs in Maart een incasso gehad, werd teruggeboekt in Maart ik kreeg iplv een herinnering gelijk een aanmaning met aanmaningskosten, ik moest maar betalen anders kwamen nog meer kosten je wijst op de wet ik heb geen herinnering gehad, en gewoon veel te laat een aanmaning direct de deur uit doen, echt brutaal ik zou er nog terugkoppeling van krijgen (credit 15,- maar nooit gebeurd) maar dat krijg ik nooit van Budget omdat ze niet graag dingen zwart op wit hebben als het komt tot de geschillencommissie welke ik overweeg of dagvaardiging. Aan de telefoon kan ik de status van mails vragen maar reageren nope. Ook heeft T-Mobile samen met Budget en de overstapservice een grote fout gemaakt, ik kreeg bericht van T-Mobile, dat de opzegging niet werd doorgevoerd omdat mijn contract nog te lang loopt en levering niet door kon gaan, en enkele daarvoor een e-mail dat Budget was opgezegd, ik heb het nog nagetrokken en jullie bevestigden per mail en per telefoon dat de opzegging geannuleerd was. Vervolgens op 2 Mei afgesloten tot mijn grote verbazing, terwijl de opzegging geannuleerd was? Compleet geen glas meer op de lijn had. meer omdat de medewerkers het niet snapten; direct op 2 Mei Ziggo aangevraagd en sindsdien gebruik ik ook Ziggo en heb ik direct de apparatuur geretourneerd (naar Budget) Mijn contract liep echter tot 22 Juni, en ik heb jullie met tegenzin betaald tot deze tijd, zodat ik mijn waarborgsom zou terugkrijgen; en niet herinneringskosten na kosten kreeg, en vervolgens met alweer tegenzin tot 22 Juli betaald terwijl dat abonnement allang opgezegd was, ik bedel nu dagelijks of ik mijn geld terug mag ik heb honger! SCHAAM JE BUDGET.
zeg ik toch...
Word altijd goed en vriendelijk geholpen
Hey S., Bedankt voor je review en fijn dat je ons als zo goed hebt ervaren, zoals het hoort natuurlijk! :) Groet, Team Webcare, Budget Alles-in-1
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).