Goed geholpen

Tot nu toe loop alles gesmeerd

Zeer fijn contact samen alles loop als verwacht hopen op een fijn voorstel over een jaar als ons energie contract van drie jaar afloopt

Na de vraag goede hulp en oplossing!

Het enige vervelende was de lange wachttijd voor de klantenservice!

Goed en goedkoop

Helaas geen oplossing voor de draadloze tv verbindingen, willen graag een dure monteur sturen. Reden voor ons om rond te kijken naar anderen

Goeie begeleiding in oplossing van probleem

Goed geholpen

Prima provider

Voor adsl best goede verbinding. Prijs ook prima. Ze zijn geen aanbieder op mijn glasvezel anders was ik niet weggegaan

Prima geholpen.

Goed gereageerd op mijn probleem m

Probleem is opgelost

Met budget alles in 1 is het goed, maar budget mobiel krijgt een DIKKE NUL.

Niet echt verbeterd

Nieuw kastje gekregen omdat de vorige verouderd was. Er is weinig verbetering gekomen. De wifi is nog steeds slecht. Ook moesten enkele apparaten (Alexa) vervangen worden, doordat het nieuwe kastje deze niet herkende en ook geen mogelijkheid heeft. Toen we het kastje hadden ontvangen zat er geen gebruiksaanwijzing bij en je moest het maar zelf uitzoeken. Ook geen info waar je het oude kastje moest terug sturen.

Voordelig

Nooit problemen gehad en voordelig tarief

Vriendelijk, terzake kundig, snel, efficiënt en oplossingsgericht

In een woord geweldig!

Contractverlenging doorgevoerd. Werd hiermee uitstekend geholpen. Vragen werden duidelijk beantwoord!

Nog geen overstap, wel al tweemaal een incasso en nu een enquete over de dienstverlening

Ik heb nog geen overstap kunnen realiseren, maar er is wel al tweemaal een incasso geweest. En nu krijg ik een mail om een tevredenheidsonderzoek in te vullen over de dienstverlening, een dienstverlening waar ik niets over kan zeggen omdat er nog geen actief abonnement is. Vandaar mijn "score".

Geen problemen alles goed

Goed aangesloten goede uitleg en beeld is goed en internet prima ,dus tot nu toe goed gedaan

Klantvriendelijk geholpen. Resultaat nog niet optimaal.

In verband met uitvallen van WiFi werd snel een andere modem toegestuurd. Helaas is de WiFi verbinding nog niet optimaal. Nog maar even aanzien. Anders opnieuw contact opnemen met Budget Alles in 1

Prima overgestapt

Zonder problemen overgestapt

De grootste fout Budget Alles in 1

Budget is erg zwak en reageert niet. Goedkoop in plaats van kwaliteit en internetsnelheid. Volgens Budget de bron van problemen zijn altijd de klanten.Ik stel voor dat klanten een contract met een goede provider maken. Het is erg teleurstellend. Ik had een slechte en frustrerende ervaring met de Budget. Ik hoop dat mijn contract snel afloopt. zie één van de algemene voorwaarden van de Alles-in-1 in 2022: 9. Gebruik en beschikbaarheid van de Dienst 9.8 Budget Alles-in-1 spant zich in om de Dienst zo ongestoord mogelijk te laten verlopen maar verstrekt ter zake geen garantie. Budget Alles-in-1 verstrekt eveneens geen garanties ten aanzien van de beschikbaarheid, ononderbroken levering, inhoud, Samenstelling, de kwaliteit en/of de snelheden van de Dienst. U handelt derhalve geheel op eigen risico indien u de Dienst desondanks.

Redelijk snel, maar ook slordig!

Beste, ik heb sinds 13 mei al contact met jullie over mijn overgang naar Ziggo. Jullie belden afgelopen donderdag 9 juni over een mogelijke verlenging van het abonnement dat ik toen al had willen stoppen!! Op 2 juni is de monteur van Ziggo geweest en heeft hij alles aangesloten en nu hoor ik dan dat er nog niets gebeurd is. Hoe kan dit allemaal langs elkaar lopen? Graag asap per 01-06-2022 mijn contract bij jullie stoppen en een doos sturen om het modem ea terg te sturen aan jullie. mvg. Harold Hoes.

Na laatste update waardeloos

Ik moet deze recensie met 4g versturen dat zegt genoeg,tv kijken is na de update ook een ramp We gaan opzoek naar een andere provider

Moving experience really really bad!

I was told by one of your customer service executives that the internet at my old address would keep on running until I unplug the modem and plug it into the new address. Going by his word we planned our move. But 2 days before the move, the internet at our old address stopped working! Upon getting in touch with the customer service again, we were told that there have been some updates in the system and hence the internet at the old address gets cut on the Moving date specified. This came as a shock to us! We suffered a great inconvenience for those 2-3 days at our old address. We had to spend a great deal of money on mobile data to keep our work from home going on for those days. I would really appreciate it if our grievances are considered and appropriately compensated.

• Would you recommend us? No

Geen mooie ervaring met Update .

1 a 2 weken lang zonder internet. Mijn kind kon niet eens naar tv kijken. Het kon eerder geholpen worden, de derde persoon die ik aan de telefoon heb gehad, een zekere Emré die heeft mij goed geholpen dat ik weer internet had. Je belt en moet 10 a 15 minuten de telefoon Vast houden.

Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

Zoals ik omschrijf, dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).