Top! Ik ben niet voor niets al jaren klant.

Uitermate vriendelijk en correct in het contact. Prima service. Top bedrijf!!

Na een foutje over het versturen van de nieuwe router, na overleg zeer snel opgelost.

Alles goed

Totaal geen stori g en goede internet

Super service

Na de update van het modem deed het internet niets meer. Gebeld met de desk die meteen een monteur lieten komen en uitvond dat het niet aan het modem lag maar aan de oude isdn bekabeling. Was gefixed in no time!

Prettig contact en duidelijke overzichten

Het is direct duidelijk wat het maandverbruik is, maandtermijn wordt aangepast n.a.v. het verbruik en jaarnota overzichtelijk. Direct contact gaat soepel en je wordt netjes te woord gestaan.

nog geen ervaring

ik heb nog geen enige ervaring met die provider .

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Zoals ik al schreef, altijd behulpzaam en vriendelijk. Een klein puntje heb ik wel, als ik moet bellen naar U dan duurt het vreselijk lang. Dat is erg jammer. Maar verder TOP hoor.

Prima geholpen

Router moest gereset worden. Het linkje in de mail werkte niet. Netjes geholpen om de router te resetten

Werkt zoals wordt toegezegd.

Werd prima geholpen door aardige helpdescmedewerker

Hele aardige medewerker hielp mij aan een nieuwe afstandsbediening voor mijn tv ontvanger. Op vriendelijke manier was het in een minuut perfect geregeld en de volgende dag al lag ie op de mat!

Uitmuntend

Prima service door Dhr Emrah die mij van begin tot eind heeft geholpen

Klasse!

Ben altijd zeer goed geholpen en hoop nog veel vaker van jullie gebruik te kunnen maken!

Uitstekende service voor een prima prijs

Hele goede ervaring met budget alles in 1 (en overigens ook energie en mobiel) altijd uitstekend geholpen door goed getrainde werknemers. Soms wel wat langer aan de telefoon moeten wachten i.v.m. maar drukte, maar uiteindelijk altijd goed geholpen.

Netjes en goed geholpen

Zie hierboven.

Problemen goed opgelost

Kwam goed over

Frustrerend

Hele contractperiode bagger slechte klantenservice noem maar op. Maar sinds bekend is dat ik overstap en laatste 2 weken van mijn contract kon het wel ineens. Alles is slecht service slecht klantenservice selcht vaak springt vanzelf uit en gaat niet meer aan pas dag erna. Vandaag 14-05-2022 ben ik heel goed geholpen door Clifton en Shaila..bedankt ;) De rest screw you gold-diggin bastards

Geen ster waard

Onbeschofte klantenservice, ze verspreiden leugens dat ik glasvezel in mijn huis had terwijl dat niet zo was. Monteurs komen random binnen wandelen wanneer ze willen. Al een maand zonder internet en opzeggen kost super veel moeite en geld. Mensen niet doen ga naar ziggo ik waarschuw jullie !

Ridiculous

We called to explain a situation, they transferred us to the sales team and they gave us an offer. We accepted it and submitted our data. However, after 3 weeks, we still don't have internet, because apparently they cancelled our order without even notifying us! Absolutely ridiculous!! You can't get in contact with the customer service and when you magically do, they cut you off after you explain your problem...

• Would you recommend us? No

Aanbevelenswaardig

Dankzij Budget ben ik eindelijk van een tv-abonnement verlost. Alleen daarom kan ik het iedereen aanraden. De 3-in-1-korting maakt ook positief verschil, zeker in deze tijden van absurd stijgende kosten van het levensonderhoud. De overstap duurde helaas, buiten de schuld van Budget. Een monteur loste vervolgens de aansluitings- en verbindingsproblemen op (in een pand uit de negentiende eeuw is niets moderns vanzelfsprekend). Kortom: een zeer zinvolle én geldbesparende overstap.

Bagger

Wat een ***bedrijf is dit! 6 keer gebeld voor een glasdraad verbinding, iedere keer minimaal een half uur in wachtrij. Na maanden er achter komen dat zij überhaupt geen glasdraad kunnen aanbieden op ons adres. Overeenkomst wordt ontbonden en aansluitkosten krijgen we terug. Vervolgens weleen eindnota van honderden euro's sturen voor.... ????? Na opnieuw bellen bieden ze excuus aan en beloven dat het een foutje is. En vervolgens alsnog het bedrag afschrijven. Aansluitkosten ook nog niet terug gehad. Nooit mee in zee gaan!

Deze dame gaf een duidelijk antwoord

Bij de dame die mij te woord heeft gestaan was voor mij zeer duidelijk aan de vragen die ik heb gesteld en was erg vriendelijk, geduldig en klantgericht. Ook was ze erg professioneel in haar antwoorden.

Goede service en niet duur

Goede service en niet duur

Waardeloos

Een monteur laten komen kost altijd geld Hier was wifi niet optimaal en er werd gezegd de kosten zijn voor u als er in huis iets niet goed aangesloten is of een kabelbreuk de oorzaak is dit alles bleek niet het geval ,er is ons alleen een versterker verkocht van 20 euro Achteraf een rek van 110 euro voorrijkosten plus tijd dat monteur is geweest en de versterker in het stopcontact stoppen kost ook 15 euro want de conclusie was muren kunnen te dik zijn of andere apparaten kunnen het wifi signaal verstoren dus oorzaak ligt altijd bij jezelf Pure diefstal noem ik dit

Steeds uitval signaal

Zeer slechte provider regelmatig beeld en internet uitval. Waardeloos bedrijf!!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).