Contactp

Ik vind persoonliĵk, en ik niet alleen denk ik, dat persoonlijk contact met uw medewerker aangenamer is dan een gespŕek met een buddy, Er wordt tegenwoordig geen rekening meer gehoüden met oudere mensen.

Goed alles-in-1 tarief

Met overstap naar goedkoper tarief , Alsmede leuke bonus , zeer tevreden met geleverd product.

klanteservice

klantenservice geprobeert om in contact te komen. helaas nu al voor de derde keer langer dan 20 minuten wachten, en nu nog geen | ! ik wacht, het is nu 11.40 uur vanaf 11.15 uur.

Ik ben heel goed geholpen met de chat vriendelijk en duidelijk

Kwaliteit modem is laag

Momenteel ervaar ik problemen met de modem. Dit heb ik telefonisch gemeld, heb daarna een upgrade (deels)gehad (€54/j meerkosten), maar ik wacht nog op de nieuwe modem en de monteur. Dus op dit moment ben ik nog niet geheel tevreden, want het is nog niet zoals afgesproken.

gaat nog goed,we kunnen niet in de toekomst kijken

Goede service.. Vriendelijke medewerkers

Erg slechte klantenservice

Na dagen proberen co tact te krijgen weer geen internet op tv. Paar weken geleden is er we. Monteur geweest en deed de tv het een paar weken. Nu blijft de tv weer op 85% hangen. En de klantenservice niet bereikbaar te druk of op zomervakantie? Zo’n spijt dat ik ben overgestapt. Wordt er moedeloos van.

snel geholpen maar niet opgelost, probleem is er nog steeds

wel snel geholpen met nieuw apparaat maar probleem is er nog steeds

Prijs kwaliteit verhouding juist

Goede kwaliteit,

Super goed geholpen met mijn storing. Moest een nieuwe box komen en woensdag contact en vandaag ( donderdag) binnen.

Was prima.

Prima te woord gestaan en geholpen!

Goed geholpen

Goed geholpen

Volledige hulp bij vragen.

Ondanks mijn leeftijd van bijna 86 jaar had ik kinderslot op de televisie. Na het telefoongesprek en doorgeven van mijn pincode was de klacht snel verholpen.

Werknemers zijn. Snel geïrriteerd

Slechte provider van Nederland

M9est meerdere keren geholpen worden maar bij de 3e keer ging dat perfect

3 maal is scheepsrecht. De 1e 2 keer wordt ik iets minder goed geholpen dan bij de laatste keer. Dat ging perfect

na levering is budget alles in 1 niet te bereiken

Mijn tv is aangesloten door een monteur maar ik kan niet goed de tv aanzetten

Nooit geen problemen gehad

Alles werkt altijd en we waren altijd tevreden

Bij problemen is er via de chat contact mogelijk

De chat ging vrij snel naar een oplossing en die komt vanmiddag binnen (na 2 werkdagen).

Veel mogelijkheden dan anderen, eenvoudig installatiepakket

Redelijke prijs voor tv/internet abonnement, makkelijk om te installeren , meer mogelijkheden dan ander

te lang wachten bij klantenservice

meer medewerkers zetten bij klantenservice

Tevreden

Zeer teleurstellend

De klantenservicemedewerkers, allen tot nu toe, zijn niet opgeleid om mijn modemprobleem op te lossen. Zij geven zelf aan niet voldoende kennis te hebben!!! Leidt eerst je mensen op voordat je ze contact laat krijgen met de klanten!! Dit is de meest teleurstellende ervaring met providers die wij tot nu toe hebben gehad.

Geen bijzonderheden gewoon goed!

Super blij mee! We kunnen met zijn zessen tegelijk internetten.

telefonisch beter geholpen, hoop nu blijft werken.

wifi werkt nu nog, nog steeds

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).