Tevreden

Maar vind wel iets te duur voor tv en internet de rest gaat wel

Prima installatie en erg behulpzaam

Bijna 0 procent downtijd, en prima snelheid.

En dan ook nog eens goede stabiliteit. En dat voor een leuk bedrag per maand. Al mag het bedrag wel aardig wat omlaag nu glasvezel terrein wint. En nu iedere Nederlander uit gemolken word met gigantische energiekosten omdat er oorlog is en we halen geen olie uit Koeweit en andere Arabische landen ? Maar daar horen we niemand over ???

Exact dezelfde producten maar stuk goedkoper.

Ben jarenlang KPN glas klant. Prima producten, alles ok en geen klagen. Maar bij Budget het ik exact hetzelfde voor minder. Ik was wat huiverig om over te stappen. Na veel onderzoek op o.a. Tweakers en andere fora toch gedaan. Niet teleurgesteld. Toch heb ik 1x gebeld naar klantenservice omdat standaard email vermeldde dat ok 20 euro voor installatieservice zou moeten betalen. Dit was een incorrect email. Installatie zelf gedaan. Oude KPN decoders heb ik kunnen herbruiken met een ander abonnementsnummer en pin. Ofwel, ik erg blij. Wellicht binnenkort een mobiel (family?) abonnement. Wat ik nu heb: - Glas 200/200, TV, opnemen pakket. - Budget Energie gas/elektra

fantastisch

het is wel overzichtelijk maar het is jammer dat niet alle regionale zenders worden doorgegeven , dat word wel bij youfone alle regionale zender standaard in het pakket zit, zo af en toe valt youtube er uit, maar er zouden minder dezelfde zenders in mogen en meer duitse zenders , maar voor de rest is het helemaal top

Uitstekend.

Goede service.

Betrouwbare provider

Ben tevreden. Zeer weinig storingen. Uitgebreid TV-pakket.

Begripvol en samen zoeken naar een oplossing

Prima. Probeert probleem duidelijk te krijgen. Oplossing: laat een monteur probleem oplossen.

Heel erg goed

Korte termijn oplossing werkte en met het nieuwe modem dat meteen werd geregeld werkt mijn WiFi weer perfect !!

Goed geholpen

Internet werkte niet, na een belletje en wat extra instructies, en even ruggespraak die de klantenservice intern had heb ik nu stabiel werkend internet

In 1 woord Geweldig.

Alles werkt perfect en is snel geregeld,het enige dat iets beter kan is de bereikbaarheid van de klantenservice,ook al heb ik hen niet vaak nodig gehad,vandaar een 9.

Zelfs terugbellen als de verbinding wegvalt

Prima klantenservice

We waren zeer tevreden!

Makkelijke instructies zelf installeren

Omschrijving afstandsbediening zou prettiger zijn, want dat lukte niet zoals beschreven. Ook voor bediening knoppen op afstandsbediening zou een omschrijving wel prettig zijn, zodat je weet welke knop waarvoor dient en je goed weet hoe te gebruiken.

Snelle correcte afhandeling bij nieuwe inschrijving.

Bij correcte korting, snelle herziening van contact.

Zaterdag nieuwe tv ontvanger gekregen, moest helaas geactiveerd worden en dit pas maandag kunnen doen. Voor de rest goed geholpen.

Hartelijke benadering, simpele instructie

Alles was goed te installeren. Ik blijf het jammer vinden dat er geen persoonlijk contact was, want nu heb ik toch nog wat uitleg gemist van aparte stekkers die in de doos zaten. Ik had bij mijn vorige provider een e-mail adres. Misschien kunnen jullie dat ook implementeren. Is meteen reclame.

Afspraken niet nagekomen maar gecorrigeerd

Helaas na meer dan 3x bellen en beloftes de nieuwe modem door monteur op Nw adres mee te laten nemen, niet gedaan. Moet deze zelf ophalen bij postpunt want ik woon nog niet in Nw woning waar die heen is gestuurd.! Fijn, niet. Maar een meneer Daan reageert zeer vriendelijk, rustig en adequaat op mijn klacht en doet wat kan. T bedrijf is jong dus okay communicatie moet bij verhuizingen nog wat afgestemd.. Was altijd tevreden maar na dit aansluitkastje die bijna de mist inging, dan nu, alsnog tevreden dankzij Daan!

Nog geen internet plus tv

Ik ik kan geen beoordelingen geven want ik heb nog geen internet en tv Maar wil wel iets kwijt dat jullie erbij zetten in jullie advertentie dat je eerste moet betalen voor internet en tv ookal heb je dat nog niet En dat jullie het eind van de maand eraf kunnen halen inplaats van het begin van de maand somige hebben net geld voor het eten op de rekening staan en meestal is de loon eind van de maand binnen dat wil ik wel even kwijt

Telefonisch moeilijk bereikbaar maar de helpdesk werkt naar behoren

Tevreden

Vlotte afhandeling

Vriendelijk te woord gestaan, jammer, dat de vaste telefoon pas na een belletje van mijn kant na 3dagen te gebruiken was.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie gekregen van een vriendelijke medewerker. Helaas nog geen VIAplay pakket beschikbaar.

Vriendelijke klantenservice, duidelijke overzicht verbruik

Zeer positief

Zeer tevreden voor een scherpe prijs.

Vriendelijke medewerkers die heel dienstverlenend zijn en een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).