Zeer vriendelijke medewerker

Goed geholpen, zoals je mag verwachten. Ik vind het verschrikkelijk om iedere keer als je contact hebt gehad met een bedrijf of instantie gelijk weer een mail krijgt om je oordeel te geven. Vertrouw eens meer op uw medewerkers zou ik zeggen

goede service

gebeld, goed geadviseerd, en een nieuwe modem gestuurd , geïnstalleerd en de oude weer opgestuurd.

goede ondersteuning gehad toen het internet uitviel, verder goedkope internet provider.

bleek defecte voeding van oudere kpn glasvezelkast te zijn. nieuwe aangesloten, werkte daarna weer.

Een duidelijk antwoord op mijn vraag over beschikbaarheid van Viaplay

Precies wat ik wilde weten.

Prima geholpen met heldere instructies

Binnen de kortste keren waren de problemen verholpen

M'n ervaring is goed, alleen een beetje jammer dat de gegevens van m'n ex nog steeds in systeem staan terwijl ik het al meerdere keren heb doorgegeven. Maar de service is goed zeker aan te raden

Deze mensen nemen echt de tijd voor je!

Ik werd goed geholpen aan de telefoon !

Alles goed geregeld!

Prima geregeld.

Geen problemen gehad,

Vanaf dag 1 werkt alles prima, jammer dat het oude kastjes zijn die niet op bluetooth werken, moeten altijd in het zicht blijven....

Niet luisteren

Meneer luisterde niet naar wat we zeide en lied ons niet uitpraten. Verder zijn we wel goed geholpen.

Snelle en adequate afhandeling

Prima en snelle afhandeling van verhuizing en toevoegen digitale televisie pakket

Heb een goede ervaring

Prima ervaring met de kwaliteit tv. WiFi was goed .

Top mensen aan het werk! Helaas geen top apparatuur.

Alles is perfect verlopen kan ik niks van zeggen. Mensen die aan t werk zijn zijn vriendelijk en staan direct klaar met een oplossing. Dus dat ik helemaal geweldig! Het ding waar ik dan minder tevreden over ben is dat ik anno 2022 een tv ontvanger krijg uit 2018 een nieuwe vraag en er 1 krijg uit 2017. Dus doe het nu zonder tv ontvanger waar ik wel voor betaal.. Beetje jammer en kost weer wat budget.. Internet is gelukkig wel goed.

Alles is goed geregeld!

Duidelijke website. Eenvoudige aanmelding. Router is tijdig geregeld en internet werkte op de afgesproken datum. Ook opzegging verliep goed.

Betrouwbare verbinding en uitstekend product!

Eerst huiverig voor een virtuele provider die gebruikt maakt van KPN infra en apparatuur. Tot heden geen klachten gehad en stabiel internet + bellen en TV interactief kijken. Supportdesk overdag snel bereikbaar. Mijn advies : goede keuze voor alternatief dan KPN

Weet ik nog niet

Pas na 1 april kan ik beoordelen als de installaties enz hebben plaatsgevonden. Nu is het nog te voorbarig

Zeer goed.

Met Wat ik geabonneerd ben cq. Service van Budget Alles in 1. Is zeer goed.

Fijne service.

Altijd meedenken met de klant.

In één keer gebeld en meteen iemand aan de lijn gekregen en zij heeft mij uitstekend geholpen, goede uitleg en meteen een nieuwe speciale stekker gekregen. Puik ga zo door

Toch zeer klantvriendelijk...............

Op grond van diverse reviews werd ik op het verkeerde been gezet. Had nieuw modem geïnstalleerd, alles (TV en internet) uitgezonderd de telefoon werkte. Contact gezocht met klantenservice welke (toen) totaal niet bereikbaar was. Dus was het toch waar wat in de reviews vermeld werd ??? Toch na 3 dagen contact gekregen met klantenservice en er werd mij duidelijk gemaakt er problemen waren geweest met hun servers. Excuses voor het niet bereikbaar zijn en uitleg gekregen over de problematiek over het overzetten van mijn telefoon nummer. Telefoon werkt inmiddels perfect en er werd zelfs 2 x gevraagd of alles in orde was. Dus er toch vriendelijke en behulpzame medewerkers/sters bij Budget.

Correcte klantvriendelijk behandeling

Het gevraagde is geleverd op tijd en compleet zonder toeters en bellen

Heel goed geholpen met de monteur en over stappen .Nu is het alleen wachten op viaplay formule 1 en daar kan niemand mij antwoord op geven,terwijl het wel toe gezegd is dat het hier ook kon.

Alles doet het perfect

Vriendelijke monteur

Prima en adequaat geholpen

Ik had problemen met mijn mediabox en na het doorlopen van een aantal vragen en handeling was de conclusie dat ik een nieuwe zou moeten krijgen. Deze had ik binnen een paar dagen in huis.

beter dan verwacht

beetje sceptisch in het begin, maar best tevreden met de levering. minpuntjes klantenservice niet altijd goed te bereiken het geluidsignaal op verschillende kanalen erg zacht vastlopen van kanalen op de ontvanger / vooral streamingdiensten

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).