Waardeloos

Ondanks een aantoonbaar lager energiegebruik en een vast contract met vaste prijzen. Wordt mijn maandbedrag niet bijgesteld. Het meest irritante is dat de klantenservice onbereikbaar is..... Alsnog naar tevredenheid opgelost. Dit echter wel via een klacht bij klacht.nl

Niets bijzonders

Internet verbinding is gewoon normaal. Telefonisch wel goed te bereiken maar er wordt niet aan de afspraak gehouden. Een voorbeeld is dat mijn contract over 2 maanden afgelopen is en ik heirvoor belde, ze zouden me binnen enkele dagen een email sturen met info over de nieuwe aanbiedingen voor als ik het wil verlengen. 2weken later en ik heb nogsteeds niets gehoord van ze.. beter overstappen dan. Er zou contact worden opgenomen na mijn feedback. Is niet gedaan. Ik zou nogmaals een bericht over nieuqe abbonement krijgen, ook niet gedaan.

Geen gedoe doet gewoon goed

Geen storing werkt goed Kijken via kpn app soms valt die uit of moet opnieuw opgestart worden

Mijn ervaring is slecht bij ze

Ze zeiden dat me simkaart binnen 2 dagen moet arriveren ik wacht al 2 weken contact opzoeken werkt ook voor geen meter niemand helpt je en maar ze zijn wel heel snel met geld van je rekening afhalen

Goede hulp en netjes geholpen

Combinatiekorting

Ik kreeg de combinatiekorting niet. Nette antwoordmail ontvangen en de beloofde korting is uiteindelijk verrekend. Probleem opgelost. Gunstig tarief voor nieuwe klanten.

Slechte communicatie

Geweldig.

Bijzonder goed.

Inderdaad gewoon goede service

Achteraf gezien had ik ook (beter) gebruik kunnen maken van de overstap service, waardoor ik nu zelf een iets rommelige overstap ervoer. Echter budget alles in een heeft mij prima ondersteund in de informatie verstrekking wanneer nieuwe "aansluiting/abonnement" actief werd en zelf installatie was ook eenvoudig, zelfs de energie slimme thermostaat ook weer kunnen connecten. Ook goede prijs kwaliteit verhouding, gebruik makend vh kpn netwerk.

Goed én goedkoop

Alles werkt prima én tegen een zéér betaalbare prijs.

Fijn bedrijf

Prettige klantenservice, altijd een goed antwoord. Prettige en leuke vriendelijke mensen. Voor mij geen andere provider meer

Verkeerd voorgelicht

Budget energie zou de beste aanbieder zijn in mijn woonplaats. Na enig onderzoek is gebleken dat dat niet het geval is.

Waardeloos bedrijf

Dochter dacht toen ze op zichzelf is gaan wonen kom laat ik maar bij Budget alles in 1 gaan nou had ze het maar nooit gedaan. Wat een onervaren kl*te bedrijf. Continue problemen. Als je belt zit er wat onervarens achter de andere kant van de telefoon, je wordt steeds in de wacht gezet of ze verbreken gewoon de verbinding. E-mails worden niet naar je gestuurd dus jij maar wachten op hè aansluiting dus maar weer zelf bellen. Ze weten het zelf gewoon niet. Jammer genoeg zit ze er nu een tijdje aan vast maar zo gauw het kan als de sodemieter weg daar. Klopt daar helemaal niet. Mensen ga Nooit bij Budget alles in 1 krijgt u spijt van!

Tot nu toe prima, geen op-of aanmerkingen

Tot nu toe geen op-of aanmerkingen

Tot nu toe positieve ervaring

Aansluiting internet ging snel. Weet nog niet of momenteel de overeengekomen snelheid wordt gehaald.

Ik ben nog te kort bij de firma om een oordeel te vellen.

Ik ben nog te kort bij de firma om een oordeel te vellen.

Goede voorlichting

door mijn twijfels omtrent de voorgespiegelde prijzen van andere maatschappijen ben ik gaan denken. na ampel beraad toch maar voor Budget gekozen.

Altijd prettig contact met medewerkers.

Via telefoon alles geregeld, bij vragen wordt alles duidelijk en op een vriendelijke manier beantwoord.

Hansw

Het gaat, na een aantal kinder-ziektes, redelijk goed!

alles goed geregeld kan per chat goed mijn vragen kwijt

Super goed

Heel tevreden

Werkt prima

Duidelijke uitleg over het gebruik!

Slecht

Kan niemand spreken te pakken krijgen als misschien mobiel wil afsluiten alleen maar chatbot. Heb een tel nodig.

Klantvriendelijk

Correct en oplossing gericht behulpzaam

De goedkoopste die ik kan vinden

Prima kwaliteit via het KPN netwerk. Zelfde modem en tv ontvanger als van KPN alleen veel goedkoper.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).