De medewerkers zijn erg vriendelijk en Professioneel . Alleen het is een ellende om jullie te bereiken . Zit soms een half uur aan de wacht . Ook zijn jullie het weekend niet te bereiken dat is heel lastig als er iets fout gaat Dat komt niet professioneel over. Ook is de wifi vaak heel slecht Kant van alle bewoners naast mij en boven mij die Ziggo hebben wel ontvangen . Wie moet ik bereiken in het weekend als er iets uitvalt. Vraag antwoord . Heb een mail gestuurd vorige week nooit antwoord gekregen.
Goedemiddag Emilie, Bedankt voor deze positieve review, hier zijn wij erg blij mee! Ook ontzettend bedankt voor de goede feedback, dit zullen wij oppakken. Als u een dringende vraag heeft kunt u ons bellen op zaterdag tussen 10:00 en 14:00, ik hoop dat er ondertussen ook op de mail gereageerd is! Ondanks alles wensen wij u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Thuis.
Goede ervaring, nette klantenservice en meteen antwoorden gekregen op onze vragen. De eerste provider die het kennelijk wél kan!!!
Goedemiddag Karin, Ontzettend bedankt voor deze positieve review! Hier zijn wij echt super super blij mee. Wat fijn om dit te lezen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Thuis.
Veel aandacht
Goedemiddag Rob, Hartstikke bedankt voor deze positieve review! Hier zijn wij erg blij mee. Wij wensen u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Thuis.
Mijn ervaring is goed, ik ben goed te woord gestaan. Personeel is geduldig!
Goedemiddag Chrissy, Ontzettend bedankt voor deze super positieve review, hier zijn wij echt heel blij mee! Fijn om dit te lezen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Thuis.
Goede service Met de installatie van mijn tv kastje door de monteur. Het kastje werkte niet En meteen de volgende dag een nieuwe mogen ontvangen. GELUKKIG eb de kwaliteit van beeld super Gewoon het zelfde als Kpn
Goedemiddag Benny, Wat fijn om dit te lezen zeg! Ontzettend bedankt voor deze goede review en wij wensen u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Er word geadverteerd met glasvezel. Tijdens het zieken op postcode voor abonnement met glasvezel, komt bughet in aanmerking voor mij. Ik sluit het contract af via thuis internet. Bin aankomst modem blijkt deze niet geschikt voor mijn glasvezel. Deze blijkt een -Viber glasvezel te zijn. Deze kan niet aangesloten worden op de geleverde modem. Raar want tijdens de postcode check, wijst dit anders uit. Ook zijn jullie niet goed bereikbaar, gezien dit alleen tijdens kantooruren kan en ook niet in het weekend. Als alternatief kan je appen met een computer. Deze begrijp je vraag niet, ook al probeer je dit telkens anders te verwoorden. Erg frustrerend. Uiteindelijk dan maar weer via de telefoonlijn. Na 1,5 uur wacht tijd word je meerdere keren doorverwezen. Hé geduld word dan erg op prijs gesteld. Al met al geen succes geweest en het opzeggen is nog niet gebeurd. Maar de rekening word wel afgeschreven terwijl je geen diensten heb kunnen gebruiken.
Goedemiddag Roy, Wat ontzettend vervelend om dit te lezen! Onze oprechte excuses hiervoor en ook voor de lange wachttijd, waardoor u zich nu niet geholpen voelt. Ik wil u toch aanraden niet te aarzelen om opnieuw contact op te nemen dit kan ook tussen 17:00 en 18:00, dan moeten we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Ondanks alles wensen wij u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Ik heb tot nu toe alleen nog maar een goede ervaring (gehad)
Goedemiddag Fardau, Wat fijn om dit te lezen, hier zijn wij echt heel blij mee! Bedankt voor deze goede review en wij wensen u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Ik heb heel veel spijt dat ik ben overgestapt naar alles in 1!!!!!!
Beste Jaap, Allereerst bedankt dat u de tijd genomen heeft om deze review achter te laten. Wij waarderen dit enorm. We vinden het jammer om te lezen dat u spijt heeft van uw overstap naar ons. We willen u graag helpen, uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. We willen u daarom ook vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via onze live chat, onze socials of telefonisch op 020- 20 555 55. Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
Zie boven
Beste Bernadette, Heel erg bedankt voor de mooie review, dit waarderen wij enorm! Onze excuses voor onze bereikbaarheid. Het kan soms zo zijn dat de wachttijden iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Aarzel dan vooral niet om bijvoorbeeld via de live chat contact met ons op te nemen, of probeer ons meteen tijdens de opening van onze lijnen te bellen. Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Vriendelijk persoon, goed uitgelegd. Zeer tevreden.
Beste Corrie, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Denken in oplossingen. Houden zo!
Beste Mart, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Mijn tv kastje en de afstandbediening hadden problemen weigerde af en toe .gebeld naar Budget en super geholpen er werd niet moeilijk gedaan stuurde kastje en bedienig gelijk op na 2 dagen al binnen .
Beste Anton, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Mooi om te zien dat het probleem opgelost is. Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Alles perfect geregeld van de overstap t/m de installatie.
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Goed om te lezen dat alles perfect geregeld is! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Vriendelijk, vakkundig, snel en duidelijk, betaalbaar (!), ik word er al met al erg vrolijk van
Beste Carolyn, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Bedrijf is betrouwbaar en service is top
Beste Harry, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Beste Elmar, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Klasse. Geduld van de medewerker
Beste Dick, Bedankt voor uw mooie review en de goede beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Wij hebben al diverse malen contact gehad en werden deskundig geholpen met de problemen die wij hadden.
Beste Daan, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
toen wij de overstap maakten naar budget alles in 1, was dat spannend want hoe zou dit gaan functioneren. Al snel bleek dat de betrouwbaarheid en kwaliteit op hoog niveau staan, en onze twijfel wegnam. Nu zien wij geen reden om de overstap niet te maken :-)
Beste Karel, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het overstappen spannend kan zijn, fijn om te horen dat we u hebben kunnen geruststellen en de twijfel hebben kunnen wegnemen. Wij verwelkomen u graag als klant! Fijne week toegewenst. Groetjes, Budget Alles-In-1
Ben naar tevredenheid geholpen toen het nodig was. Vaak genoeg met Internet en de TV.. Nooit voor de Telefoon. Aangezien ik ook een Mobiel-abonnement heb en dus bereikbaar ben heb ik niet omgekeken naar mijn huistelefoon. Toch vraag ik me af wanneer mijn huistelefoon het gaat doen. Vanaf mei 2021 ben ik abonnee. Sindsdien doet mijn telefoon het niet. Er wordt aan gewerkt, wordt mij steeds gezegd. We zijn inmiddels 3 jaren verder. En nog altijd geen huistelefoon. Met vriendelijk groet, mevrouw I.Bouwe.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen, dat is fijn. Wel is het natuurlijk erg gek dat uw vaste telefoon het al 3 jaar niet doet, dat is zeker niet de bedoeling. We onderzoeken dan ook graag waarom dat zo is. Zou u ons daarvoor een Facebook of Instagram berichtje willen versturen met de volgende gegevens?: - Postcode - Huisnummer - E-mailadres - Geboortedatum - Een screenshot van uw review Dan zoeken wij het graag even uit. Alvast bedankt! Groet, Budget Alles-In-1 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste Ingrid, Naar aanleiding van uw review zien wij dat er contact is opgenomen met de klachtenafdeling, dat is in dit geval niet helemaal de meest efficiënte manier om dit probleem op te lossen. We hebben namelijk niet eerder contact met u gehad omtrent het probleem met de telefonie. Zou u telefonisch contact met ons willen opnemen op 020 - 20 555 55? Dan helpen wij u graag zo goed mogelijk verder! Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Budget Alles-In-1
Helemaal picobello
Beste Jps de Boer, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
vriendelijk
Beste Maria, Bedankt voor uw mooie review en de perfecte beoordeling/complimenten. Wij zijn niet anders gewend van onze toppers van de klantenservice! Fijne week toegewenst. Groet, Budget Alles-In-1
Net wat ik zeg na velen malen slecht beeld en geen telefoon vast is alles toch goed gekomen en ik hoop dat het zo blijft
Beste G Romkema, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te zien dat u vaak heeft moeten bellen met vragen over deze kwestie. Wel is het goed om te zien dat het is opgelost! We vertrouwen erop dat dat zo blijft. Groet, Budget Alles-In-1
als eerst was het moeilijk maar daarna heeft ze me heel goed geholpen
Beste Rh, Bedankt voor uw review, fijn om te zien dat u goed bent geholpen. Dat horen we graag! Fijne week verder. Groet, Budget Alles-In-1
This installation never worked, but we still had to pay for the installation fees and monteur fees. We've been kind of robbed.
Dear Victor, We understand that this situation does not sound quite right, and we want to look into it further. Please send us a message via Instagram or Facebook with your details so we can investigate the issue thoroughly and resolve it for you. Thank you for bringing this to our attention, and we apologize for any inconvenience caused. Best regards, Budget Alles-In-1
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).