Prima TV en internet provider

Prima internet en TV verbinding Alles eenvoudig zelf aan te sluiten Alle kabels in het pakket, super

Naar alle tevredenheid

Ik stel het altijd op prijs als mensen geduldig zijn a/d telefoon. (Zal wel met mijn leeftijd te maken hebben.) Dit heb ik hier ervaren.

niet denderend

bij een tv storing moest ik zelf maar een monteur bellen!!!

Vriendelijk te woord gestaan

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Prima. Ik mis het doorvragen na mijn eerste contact. Bv een monteurs reset uitvoeren...... Dat kan toch gewoon even gemeld worden in de begeleidende brief. Hoe werkt mijn tv ontvanger? Gewoon even doorvragen. Wat is het Mac adres van het modem? Blijkt dat er meer problemen zijn met modems met een bepaald Mac adres. Komt er ook een tegemoetkoming voor een week geen tv kijken op de manier die je gewend bent? Hoe word ik op de hoogte gehouden van het working proces? Waarom krijg je als klant gebruikte apparatuur toegestuurd? Gerefurbisched dat wel maar toch.....

Afwachten

Aangemeld medio maart, installatie vind pas 6 april plaats, maar wel al een eerste afschrijving geïncasseerd, vreemd. Even afwachten dus

Slechte informatie

Komen afspraak niet na

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn pe Ik ga akkoord met de verwerking vrsoonsgegevens (naam,

Het gemak

ik heb geen klachten de mensen zijn vriendelijk als je belt

Geen problemen

Had een probleempje een paar maanden geleden dit was met 1 dag opgelost. Snelle service.

Goede klantenservice

Moest adsl omzetten naar glasvezel en werd snel en goed geholpen door medewerker aan de telefoon. Binnen een week het glasvezel apparaatje binnen en montage ging ook gemakkelijk door een telefoontje met de monteur.

Alles verliep prima en de kwaliteit is prima

Ik had geen problemen met de aansluiting, alles werd op tijd geleverd, de verbinding is prima. Ik had één keer geen internet (fout KPN) en werd prima geholpen.

Niet goed nagekeken of Alles in 1 pakket op mijn adres mogelijk was

Bij Tel contact met budget energie samen met contact persoon op het aanbod voor een alles in 1 pakket ingegaan. Mijn huidig contract met Solcon zou door jullie worden opgezegd. Na toesturen van contract bleek dat niet het geval te zijn. Daar had ik niet meer nagekeken Een paar dagen voor het overstappen had ik nog geen bevestiging van Solcon [mijn huidige provider] ontvangen dat mijn contract met hen was opgezegd Omdat ik nog steeds dacht dat jullie dat zouden doen, met Budget energie gebeld Toen werd door jullie medewerker geconstateerd dat Alles in 1 op mijn adres niet mogelijk was en werd het contract geannuleerd en heb ik het alles in 1 pakket terug gestuurd naar het adres dat ik van jullie had ontvangen De annulering is tot op heden zonder problemen verlopen en de tel contacten waren vriendelijk en behulpzaam en een foutje is menselijk Vandaar de ruim voldoende

tevrede

goed en het werkt goed

Goede ondersteuning bij overstappen.

Na de overstap werkte de vaste telefoonlijn niet meer. Na enkele telefoontjes hierover is het probleem goed verholpen door het afmelden en opnieuw aanmelden van het telefoonnummer. Verbeterpunt is wel de communicatie over de te nemen stappen en de daarvoor benodigde tijd.

Weet ik nog niet.

Ik heb nog geen ervaring, Want mijn zoon moet alles nog regelen. Dus helaas kan ik verder niets.

helemaal goed

alles werkt in 1 x

Goede beschrijving

alle afspraken zijn tot nogtoe goed nagekomen

haperend

Bij de verkoop komen beloften wat later niet spiegelt met de realiteit, volgens medewerker die me goed hielp is dit dus extern callcenters die verkopen,slechte zaak beetje liegen voor commissie...verwachting was dat de tv boxen wifi hebben,dit is dus niet zo,moet je weer xtra dingen bij bestellen. Dan ben je nog niet draadloos,ook staan die connectoren rood te knipperen,valt continue uit,gevolg haperende vastlopend beeld. Misschien heb ik teveel verwacht,Ziggo werkte 99,99% altijd.Ook vertelde monteur dat er algemene storing was (F301)deed op kpn site storing check,geen storing dus...hij wou gewoon snel weg omdat ze het te druk hebben gaan ze fouten maken om tijd uit te sparen.Dan de volgende dag callcenter gebeld, Doe wat aan dat tyfus muziekje,je staat gem 15 minuten in de wacht maar dat klote deuntje hoogop 1 minuut dus 15 keer! Ik wou al bijna opzeggen maar werd geholpen door aardige jongen met kennis van zaken,oplossing pennetje in reset en wifi knop 7 seconden indrukken...opgelost...dus onnodig hele dag geen internet monteur zei immers 24 uur laten staan...ook onnodig weer 15 minuten ontevreden in de wacht dat had die monteur kunnen weten! Nu alleen dinsdag(paas zucht) bellen voor haperen tv boven,hopen dat ik weer dezelfde of ander kundig medewerker aan de lijn krijg na 15 minuten mars muziek grrrr.

Ja goed

ik ben heel tevreden met wat ik heb alleen mijn Radio val altijd s morgen s weg dan heb bijna geen radio wat ik wel altijd aan heb staan maar geen muziek dat vind ik zelf heel jammer ik weet niet hoe het kan wand vaak in de middag is het wel goed de TV daar heb geen problemen mee

Prima, geen opmerkingen

Ik heb geen op -of aanmerkingen, alles doet het, zoals het hoort.

no clarity oncommunication

4 stars for the package pricing! 1 star for the below issue I was promised to provide 50mbps Internet at my house but after installation I could get only 25mbps and confirmed with customer support team that this was the maximum speed available at my location. However, I was promised again to cancel the contract without any cancellation charges and refund of subscription charges. But I am working from home and had to end up paying internet charges to mobile internet! I was happy if I had got 50mbps. Since there is no solution from KPN. I am forced to move to Ziggo (can provide 500mbps in same location) Disappointed to see there is only 25mbps internet MAXIMUN at the City centrum Veldhoven?! also when we have 5G technologies, KPN is still providing DSL connection in Veldhoven

• Would you recommend us? No

goed geholpen maar zoals alle bedrijven TE lang gewacht voor er werd opgenomen !

Toppy

Kei goed toppy

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).