Een degelijk en betrouwbaar pakket.

Gebruik het nu voor een lange tijd en het bevalt prima. Overstappen en aansluiten verliep prima en snel.

Alles werkte gord

Geen problemen met de installatie.

Kan nog iets beter.

Moest er wel 2 telefoontjes aan wagen voordat ik een nieuw modem had. Degene van het eerste telefoontje beloofde er per direct een op te sturen maar was het vergeten. Dus een t weede telefoontje. En toen kwam uiteindelijk alles goed.

Weinig of geen problemen

Ik heb een keer gebruik hoeven maken van uw service en dat was ruim voldoende

moeizaam

Na installatie en na bijna 14 dagen en vele uren telefoontjes naar de klantenservice werkt eindelijk alles. Uiteindelijk kon de klantenservice niet tot een oplossing komen en per ongeluk heb ik zelf het enige gedaan waardoor ik kon bellen, internetten, radio luisteren en TV kijken. Hele moeizame start, maar alles doet het nu dus. Inmiddels een hele mooie bos bloemen gekregen als "goedmakertje". Zoals eerder gezegd, ik ben nu helemaal tevreden, maar door een niet-100%-ervaring, niet de volle 5 sterren. Toch best wel goed van all-in-1.

Klantenservice was heel behulpzaam.

Monteur ook heel behulpzaam. Zeer goed geholpen door zowel klantenservice als m ook monteur.

Nakomen van belofte.

Tot op heden heb ik geen en ben inmiddels ruim 3jaar klantbij budget energie. Met redelijke prijzen.

Service: goed Producten: goed

Uitermate tevreden

Goed geholpen.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Goed geholpen!

Nadat ik mijn verhaal gedaan had, kwam er een accurate oplossing!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Afgezien van wat kinderziektes vind ik budget een zeer goede provider, met originele acties als combikorting. De country tune blijft ook wel hangen en je linkt het gelijk aan Budget als je hem hoort. Zo ongeveer als "niet omdat het moet, wel omdat het kan". Ligt goed in het gehoor. Mvrgr. Jo

Nice, affordable and Fast

I have currently started using from around 20 days and felt no difference compared to last service provider. When I had to start it will take around 45 days to start with it but somehow it had started before the time promised. So, I am bit happy to have new service started and without any hassle. You need to be just 5 to 30 min (max) without internet and it is working. The cost effective service from Budget energy is nice. The quality of internet is nice till now. The router has been also the same quality as the last one (KPN) .

Altijd correct afgehandeld

Mijn ervaringen waren goed

Naar behoren met goede klantenservice.

Wel, de laatste weken regelmatig stil vallend tv-beeld.

super snel geregeld

Wij hadden de verhuizing door gegeven en op de dag van de verhuizing kon ik simpel de apparaten aansluiten en gebruiken wat is er dan fijner in deze tijd van covid19

Kreeg het pakket thuis met alle materialen benodigd voor de installatie, vroeg in de ochtend hadden we al geen verbindingen meer en de monteur zou in de middag bellen. Dus zelf maar begonnen met alles vervangen, wij hadden KPN dus het was alleen een kwestie van vervangen en instellen. De handleiding die meegeleverd is en de verdere verwijzing naar internet zijn zo gedateerd dat je daar niets mee kan. Tegen de tijd dat de monteur belde was alles operationeel en funtioneerde goed. Na een week geen wifi meer, na 10 minuten in de wacht gestaan te hebben bij de helpdesk ben ik prima geholpen. Er moest een monteurs reset gedaan worden en daarna werkte de wifi weer prima. Nu hebben we supersnel internet zonder problemen, in tegenstelling tot bij de KPN. Wij werken met 3 personen thuis en het blijft snel. Blij dat ik overgestapt ben.

Vriendelijk en snel geholpen

Na vervanging is alles weer perfect .

Goed geholpen

Gewoon super geholpen

Super ik ben zeer tevreden

Goede kwaliteit alles in een. Snel internet en kpn tv.

Alleen het interner is soms traag.

Internet is niet constant, is soms traag en valt weg. Moer regelmatig een harde reset geven.

goede service

goede service duidelijke uitleg

Prima provider

Had wat opstartproblemen. Werd netjes opgelost. Ook werd er goed met me meegedacht toen we gingen verhuizen. Dank

Ok

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).