Niet zo

Telefonisch benaderd en slecht voorgelicht Maar ja dan hang je eraan vast

Probleemloos

Overstappen is prima geregeld. De apparatuur is plug and play en tot heden nog geen storingen gehad (6 maanden in gebruik).

Leuke mensen vriendelijk helpen je goed met je vragen te beantwoorden

Klantvriendelijk

Ik ben heel goed geholpen en te woord gestaan. Telefonisch.

Fantastisch!

Ik werd op heel klantvriendelijk wijze geholpen.

ik was bezig voor een ander internet.

ik was van plan al naar een Internet provider, corona heeft ons leven veel veranderd,en toen kwam de Offerte oke net goed.

oke

omdat ik net bij Budget Alles-in-1 ben kan ik niet echt oordelen

Top super goed geholpen

Jullie zijn super vriendelijk en ook erg behulpzaam Ben blij dat ik overgestapt ben naar jullie jullie zijn super

Goedebehandeling

Modem werkte niet, maar gelijk de volgende dag een nieuwe gekregen

Duidelijk en kundig

Wachttijd was eigenlijk best kort, advies was vriendelijk en kundig

Ik ben door de medewerker netjes en correct geholpen. Was een topper

Gewoon supergoed niks aan doen.

Heb internet en mobiel en tv huostelefoon. Nog nooit geen storing gehad . Terwijl kennisen van mij dat wel hebben. Top houde zo Ed Renssen

Wel goed

Moet nog wel een mail ontvangen om mijn extra kastje op te sturen Vind dit weleer lang duren

Heel goede ervaring

Ik ben sinds 15 maart van KPN over gegaan naar Buget alles in 1. Ik heb zelf het modem en de tv ontvangers aangesloten. Dit ging heel simpel, omdat de kabels het zelfde bleven. Het was dus een kwestie van stekkertjes over zetten. Wel telefonisch contact gehad met de klantenservice van Buget om extra pakket aan te vragen. Dit ging niet helemaal goed. Maar ik werd zeer vriendelijk geholpen.

Prettige ervaring ook met storing

Mijn modem maakte een raar geluid(dacht ik) toch gelijk een nieuwe gekregen maar nu kwam ik erachter dat niet de modem geluid maakte maar cv sorry! mijn schuld

Vriendelyk, duidelyke en geduldig aan de telefoon

Zeker de beste van Nederland

prima, precies volgens afspraak

Ok

Bel afspraak gemaakt voor een ochtend, alleen was het niet de telefoon die ging maar de deurbel. Beetje vreemd maar verder prima geïnstalleerd.

Flexibel en snel

Vragen werden adequaat beantwoord. Snel handelen

Een aanrader

Budget Alles in 1 heeft mij een helder en duidelijk advies gegeven. Komen afspraken eerder als afgesproken na. Echt een aanrader.

Nog geen ervaring erin

Ik weet het nog niet

Goed geholpen

De belmonteur was geduldig en vriendelijk en heeft mij prima geholpen goed gedaan en bedankt Cor de Boer Hattem

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).