Goed geholpen.

Goed contact gehad..

goed maar deze enquete vind ik overbodig

Goed geholpen

Probleem met bellen perfect opgelost door juiste tips van telefonische medewerkster

Ik ben erg tevreden over internet en tv. Klantenservice top.

Internet = Internet en dan goedkoper!

Stabiele internet verbinding, met alle tv kanalen die je nodig hebt.

Tot nu toe goed

Tot nu toe erg tevreden

Slicht

Slicht

Overgang ging niet soepel.

Proces in heel veel onderdelen onduidelijk. En een dag later dan afgesproken hadden we pas internet en telefoon. De dag van overgang diverse malen met call center gesproken. Elke keer 15 minuten wachten op je beurt. Niet altijd even geduldige medewerkers. Uiteindelijk schoof men de schuld naar KPN. Maar precies om 12.00 uur de volgende dag pas internet en nog weer later pas telefoon. En dat in een tijd dat we allemaal moeten thuiswerken. Waar je bang voor bent bij overstappen gebeurt dan ook hier weer...... trouwens, TV kastje heeft al twee maal opstartproblemen gehad in een week tijd. Bij XS4all was dat 2 keer in 6 jaar tijd.......

Het viel tegen.

Het viel mij enorm tegen dat na het afsluiten van mijn abonnement bleek dat ik niet meer kan opnemen en terugkijken. Dit was voor mij van tevoren niet duidelijk.

Geen kennis

Heeft verstand van netwerk resetten

Tot nu toe goed

De eerste dagen geen verbinding, na 4 dagen kwam er een monteur van de KPN. Het bleek dat de vorige bewoners van ons huis er een puinhoop van hadden gemaakt, er kwam geen signaal binnen.Daarna deed alles het goed en het aansluiten was een makkie. Dat alles wel na een hele dag bellen naar jullie, alleen de laatste telefoniste heeft ons goed geholpen. Maar nu alles werkt zijn we tot nu toe goed te spreken

Tot nu toe optimaal.

slecht netwerk, veel storingen, slecht wifi ontvangst in huis

Woning van 100m2. Heb al geen wifi ontvangst meer, of zeer slecht op 7 meter afstand van de router.

Niet zo goed

Ik kreeg een tv ontvanger die na 1 dag kapot was. Is goed opgelost. 1 dag later een nieuwe. Deze echter al 2 keer helemaal moeten herstarten. Deze storingen vind ik echt heel vervelend.

Slecht

Ik kan geen zenderpakketten kiezen op de tv en ik mis heel veel zenders op de tv.ik zat verleden jaar bij Telfort dat nu van KPN is dan mag je verwachten dat je via budget alles in een ,geen last mag hebben .vamn KPN.ik kan ook niks opnemen en later bekijken..ik hoop dat ik antwoord op de klachten krijg van budget alles in een.gr eddy

Ik moet nog aangesloten worden

Ik moet nog aangesloten worden

wacht op aansluiting internet en telefoon

Heb een probleem , heb een afspraak 26 feb, voor de aansluiting in de morgen maar moet ook 26 feb. om 4 uur voor een injectie in Muiden zijn, lukt dit allemaal ? Kunt U mijn bellen , of heeft voor mij een nummer. Vast bedankt voor de mee werking.

Goede prijs en kwaliteit

Ik vind het wel jammer dat het contact vaak stroef verloopt. Moeilijk telefonisch bereikbaar voor persoonlijk contact.

Prima service, alles goed afgehandeld

Alles is prima geregeld, goed tewoordgestaan en geholpen. Alles werkt ok.

Ik ben tevreden op een puntje; Ik heb mijn contract verlengd per 28 februari. ik zat nog in de bedenk tijd maar moest toch al mijn nieuwe bedrag betalen, dat klopt niet, Ik vind dat februari in gaat . en niet in januari. Het gaat maar om 4 euro maar het klopt gewoon niet vind ik. gr. Ans Jurjus

Snelle reactie.

Het werkt heel goed.groeten van Erik vink

Is goed.

Veel beter dan bij TMobile!!

Ik kon snel een nieuwe modem krijgen en uiteindelijk ook een monteur aan huis. Deze was nog geen 3 kwartier weg en toen de problemen weer begonnen. Dezelfde dag gebeld, medewerker ging in gesprek met technische dienst, na 30 minuten werd de verbinding verbroken en ik werd niet terug gebeld. Dat was een beetje jammer. Daarna weer gebeld en toen werd er gezegd dat het altijd even duurt voordat de lijn weer optimaal is, als deze vervangen is. (Maar de monteur heeft de lijn/het isra-punt niet vervangen! Alleen van de bedrading in de telefoonaansluiting een stukje afgeknipt en opnieuw erin gedaan.). Uiteindelijk bleek de nieuwe modem toch weer problemen te geven, ik heb nu een 3e nieuwe modem ontvangen en geïnstalleerd en tot dusver nog geen problemen gehad!! Ik ben blij dat jullie sneller zijn met het denken in oplossingen, bij TMobile heb ik een maand zonder internet gezeten, voordat ze me een nieuwe modem toestuurde!

Telefonische verkoper was slecht, klantenservice prima

De telefonische verkoper van ingeschakeld verkoopbureau die mij thuis belde luisterde slecht naar wat ik wilde en bood me ook niet overstapservice aan, terwijl die wel mogelijk is. Slechte zaak. Na contact met de klantenservice wel het pakket kunnen samenstellen zoals ik wilde inlcusief overstapservice. Toen werd ik wel ontzorgd. Dus een 4 voor de eerste en een 8 voor de 2e maakt samen een 6. Of ik Budget alles in 1 kan aanbevelen weet ik nog niet, ik wacht nog op de spullen en werking van de aansluiting.

Slecht te bereiken.

Budget is slecht te bereiken en als antwoord kreeg ik dat er zoveel storingen zijn waardoor het extreem druk is. Verder is het gewoon het KPN systeem zoals wij dat al gewend waren maar voor minder geld wat uiteraard heel fijn is.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).