Fantastisch! Het werkt weer!

Mijn tv kastje wilde niet meer updaten dus ik heb gebeld met klantenservice en die hebben mij door een aantal stappen heen geholpen maar dat werkte niet en kreeg een nieuw kastje opgestuurd. Met een paar handelingen en alles weer resetten doet alles het weer! Bedankt

Klantenservice 100%

Alleen pakket was geopend afgeleverd ,rammelde aan alle kanten. En stond voor de deur zonder te weten dat het er was maar zag de bezorger wegrijden. Klacht ingediend bij het bezorging bedrijf.

Top communicatie! En ook de begeleiding van de installatie (monteur)

Nvt

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen om online de installatie voor elkaar te krijgen

Doet wat je mag verwachten

Goede instructie. Snelle reactie bij niet werkende afstandbediening

Ik krijg maar geen terugkoppeling

Contact gehad over opzegging van mijn contract, Er zou nog overleg plaatsvinden over de hoogte van mijn boete omdat ik eerder opzeg. Helaas krijg ik maar geen terugkoppeling of antwoord op deze vraag. Ik gok dat ik het uiteindelijk pas op mijn eindrekening zie.

Dubbel

Na zelf te bellen dat ik een storing had. Werd ik goed geholpen door de medewerker, de verbinding verbrak maar ik werd niet terug gebeld. Zelf nog maar een keer bellen, medewerker pakt het goed op, alleen geen ticket dus alles opnieuw uitleggen. Daarna een nieuwe modem en ontvanger opgestuurd gekregen en probleem is toen opgelost.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).