Ben heel tevreden maar ben voor tv en internet toch terug naar vorige provider omdat ik daar zo gewend was

Prima prijs/kwaliteit

Alles prima geregeld en je krijgt waar je voor betaald

Alles correct

Alles correct

Oplichters /klantonvriendelijke kleinerende klantenservice

Oplichters, ik heb een overstap geregeld naar Budget alles in 1. De overstap werd eerder gedaan dan ik had gevraagd waardoor ik een boete bij mijn oude leverancier moet betalen. Vervolgens deed mijn vaste telefoon het niet. Ik heb hier een aantal keren over moeten bellen. Ik heb nu al 5 dagen geen telefoonaansluiting. Uiteindelijk zei een medewerker van de klantenservice dat Budget het verzuimd heeft om mijn modem aan mijn vaste telefoon te koppelen. Nu moet ik nog minsten 4 extra dagen wachten voordat mijn telefoon het gaat doen. In totaal heb ik nu 9 dagen geen telefoon, terwijl ik hier al wel voor betaal. Ik vroeg of hier een oplossing voor geregeld kon worden. De medewerker van de klantenservice was buitengewoon bot en onvriendelijk. Hij liet mij niet uitpraten, luisterde niet naar mij. Ik kon geen vragen stellen. Hij zei dat hij geen discussie wilde. Ik moest gewoon nog verder vier dagen wachten. En daarna hing hij de horen op. Ik voel me totaal niet gehoord. Ik wordt niet geholpen. Er wordt niet naar een oplossing gezocht. En de medewerker van de klantenservice was daarnaast ook nog kleinerend, respectloos en heel klantonvriendelijk.

Matig internet en nog slechtere klantenservice

Vorig jaar verhuisd en een internetabonnement afgesloten bij Budget Alles in 1. De startdatum van het contract is door hen toen eerder gezet dan wat ik had aangevraagd (en ruim eerder dan dat het internet is geïnstalleerd), maar ik moest wel al per die eerdere datum betalen. Na uren aan de telefoon met de klantenservice is me destijds verzekerd dat dit aan het einde van het contract gecorrigeerd zou worden. Om die reden belde ik nu weer, om te kijken hoe we dit gaan corrigeren nu het contract op z'n einde loopt. Zeer onvriendelijke en ongeïnteresseerde medewerker aan de lijn, die me vertelt dat het mijn eigen schuld is, dat ik dit vorig jaar meteen al had moeten regelen (dacht ik gedaan te hebben) en dat ik bij moet betalen als ik het contract door zou willen laten lopen tot de datum dat ik het nieuwe contract had aangevraagd (dus de oorspronkelijke startdatum). Met name door deze onvriendelijke behandeling ben ik zeer ontevreden.

Waardeloze klantenservice & klachtenafhandeling

Begin april 2024 ben ik naar Heerlen verhuisd. Abonnement hier afgesloten en heb toen een maand moeten wachten op internet. Gebeld om het te laten versnellen, kon 3 dagen eerder. Eindelijk was het zover, maar toen werkte het installeren niet. Gebeld, gebeld, gebeld, enige antwoord was: "Dan moet een monteur langskomen." Prima, laat maar komen, is even 90 euro die ik mag betalen omdat jullie apparatuur niet werkt. Monteur wilde veel vroeger komen dan afgesproken en vond het raar dat ik niet kon. Kwam toen een half uur te laat aan: "Ik stond een half uur te wachten." Waarom bel je dan niet aan? Of klop dan even? En waarom belde je me niet? Je hebt mijn contactgegevens en je hebt al eerder gebeld... Binnen 2 minuten was het klaar. "Kabels buiten waren niet goed. Die heb ik omgewisseld. Dat hadden jullie nooit kunnen doen." Dus de keuze om het zelf te doen of om een monteur te laten komen is een schijnkeuze, want je KAN het niet zelf doen. Klacht ingediend bij BudgetThuis "Ja sorry meneer, die 90 euro moet u alsnog betalen. We kunnen wel 10 euro tegoed leveren." Ik wil geen 10 euro tegoed, ik wil die 90 euro terug, stel oplichters. Nog meer gebeld: "U kunt een terugluisterverzoek indienen." Meteen gereageerd op hun e-mail met de bijbehorende gegevens. Geen reactie. Dus mail gestuurd: "Wat is de status van mijn terugluisterverzoek?" "Het is nog niet gevonden." Hoe moeilijk kan het zijn om een gesprek terug te vinden in een database als je de bijbehorende telefoonnummers, de datum en alle andere gegevens hebt + screenshots??? Dit kon ik als ICT-student in de eerste 3 weken van mijn opleiding zelf hebben geregeld, dus waarom kan een bedrijf zoals Budgetthuis dit niet? Wat is allemaal gaande daar? Klantenservice en de klantenafdeling van Budgetthuis Alles-in-een zijn belachelijk incompetent. Ze proberen je weg te krijgen aan de lijn en niemand lijkt te weten wat ze doen. Absolute afrader, stel oplichters dat het zijn.

Mijn printer werkt niet

Krijg de printer niet op wifi ondanks hulp van klantenservice.

Ben pas abonnee maar bevalt tot nu toe goed

Ben pas abonnee vanaf 7 juni. Bevalt erg goed

Uitstekend luisteren goed en afspraken zijn nagekomen.

Luisteren goed en afspraken nagekomen. Een min puntje wachttijd telefoon.

Als je iemand aan de telefoon hebt is een probleem snel opgelost

Via de robot gaat het niet altijd goed omdat deze geen aantwoorden heeft indien er niet alleen met ja of nee geantwoord wordt.

Lange wachttijd klantenservice

Er zijn erge lange wachttijden om telefonisch De klantenservice te kunnen bereiken. Klacht wel goed verholpen.

Over producten te vreden,iemand aan de lijn krijgen erg moeilijk

3 × 25 in de wacht nog niemand aan de lijn

Geen enkele problemen met budget alles in één. top

Afspreken die niet na komen

Gaat om een korting bon

Goeie service, te lange wachttijd aan de telefoon

Goed geholpen, vriendelijk, maar veel te lang in de wacht aan de telefoon.

Prima kwaliteit en prima service!

Nooit klachten of problemen gehad en toen de stekker van mijn modem stuk had ik binnen een dag een nieuwe in huis. Vriendelijk en snel geholpen. Top service.

Waardeloos

Monteur was weg voordat de tv geladen was erg jammer want normaal tv kijken is er niet bij ,om de 5 minuten zender verbroken dus weer naar andere zender en weer terug en dat heel de avond.Na 3 x bellen 95 minuten totaal is dit nog niet opgelost,een mail sturen helpt ook niet geen antwoord.

Probleem na bijna 2 weken nog niet opgelost.

Het meenemen van je vaste telefoonnummer is een groot probleem. Na een uur gemeld bij de monteur dat deze niet werkte, heeft opdracht doorgestuurd naar technische collega,s. Paar dagen gewacht, nog steeds niet te gebruiken. Nog een mail gestuurd toen ze melden dat mijn telefoonnummer beschikbaar was, wat niet zo was. Na een week klantenservice gebeld (33 min.), ze heeft alles nagekeken, technische opdracht gemaakt dat het nummer geladen moet worden in modem. Nu na 2 werkdagen nog geen vaste telefoonverbinding. Dus vanmiddag weer bellen met mijn 06 nummer. Als je het niet waar kunt maken, lever het product dan niet.

Overall very good quality of services

I was overall very satisfied with Budget All in 1, I would have liked that there is a way to contact customer service via email or that the chat buddy understands the questions in English as well.

Aanrader!

Ben al enige tijd bij alles in 1 en heb uitstekende verbinding, het modem heb ik 1 keer hoeven te herstarten. Dus doen! Maar er is natuurlijk ook concurrentie, dus houdt de prijs en de kwaliteit in de gaten.

Makkelijk in het gebruik, fijne afst.bed.

Alles prima

Prijzen zijn goed en installeren is makkelijk

Geen verbinding na overstap, klantenservice niet behulpzaam

Overstap gedaan van KPN naar Budget thuis. Datum van activering is 31 mei… op deze dag heeft KPN om 11:00 het internet afgesloten zoals te verwachten. Bij thuiskomst alles omgezet en ingesteld volgens protocol en alles werkend… Behalve de glasvezelverbinding welke niet actief/online komt (welke voor 11:00 zelfs met de nieuwe door budget thuis geleverde glasconverter nog werkend en online was). Maar je raad het al… het is vrijdagavond 18:00 en budget thuis is pas maandag weer bereikbaar. Top Service! Communicatie in de app/mail is karig en informatie is ook moeilijk vinden over het verloop van de overstap Tijdens het afsluiten heb ik nooit de keuze voor een monteur gehad, alleen een aansluithulp op afstand waar je via een link een afspraak mee moet maken… maar na het klikken op de link kreeg ik de melding dat er geen data beschikbaar waren of inplannen nog niet mogelijk was, 2 dagen later kreeg ik per mail een reminder om dat alsnog te doen… maar weer de zelfde melding. Heb inmiddels ook telefonisch contact gehad. Het bandje geeft aan dat de wachttijd 5 minuten bedraagt… tel daar maar 25 minuten bij op. Na totaal 50 minuten aan de telefoon gehangen te hebben was de conclusie dat het nog niet geactiveerd was en dit nog wel minimaal 48 uur kan duren. Ik betaal wel voor een dienst maar ik krijg het niet. Bedankt voor goede service en de compensatie! Minimaal 48 uur, 3 telefoontjes en 1 uur in de wacht staan verder is men tot de conclusie gekomen dat er alsnog maar een monteur moet langskomen. Wel te verstaan pas op 17 Juni ! Waardeloze klantenservice, trap er dus niet in Verbinding met vorige provider (KPN) heeft tot de dag van overstap netjes gewerkt op de glasconverter. Trap er dus niet in, je betaalt wel maar je krijgt niks. 1e factuur is al afgeschreven voor het contract überhaupt ingaat. Meedenken en inleven in de situatie doen ze niet en laten je dus blijkbaar gerust 2 weken zonder internet en tv zitten !

Heel slecht

Ik ben een vaste klant Budget Energii,klant nr.70000146741(alles in 1) 1 keer vergeten op tijd betalen en direct 15 euro vergoging??????? Echt niet erlijk en niet normal. Beter veranderd .... bedrijf want deze is helemal niet goed.

slechte klantenservice

lange wachttijd aan de telefoon, lange antwoordtijd op de mail.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).