Geweldige klantenservice prime geholpen

Prijzen vergeleken met andere leveranciers top en alles in één kpn net werk voor minder als kpn zelf

Slecht

Klanten servies slecht Servies is slecht ik heb me tv box nog niet

Uitsteke d

Heb al jaren internet en tv, nooit problemen en goede prijs

Aansluiting vertraagd met een maand!

Helaas is er een kpn monteur op mijn adres langsgekomen en onverrichter zake weggegaan. Deze monteur had of niet het juiste adres of geen telefoonnummer van mij. Helaas. Reeds poging, kpn komt en helaas.. er moet weer een monteur komen. Al met al was er spoed beloofd en nogsteeds geen alles in 1, we zijn een maand verder. Ik heb netjes betaald, maar helaas nog niets. Het is zo extreem, dat mijn internet bundel van huidige provider helemaal leeg, dat ik mijn nieuwe budget nummer maanden eerder heb moeten activeren om nog überhaupt iets van internet thuis te kunnen ontvangen.

Goed en behulpzaam personeel

radicale behandeling

Redelijke goede service bij het installeren

Hoewel het chatten niet goed verliep is na lang wachten op een telefoon verbinding het installeren voldoende ondersteuning geweest.

Tot nu toe vindt ik Budget alles in 1 geweldig. Opnemen. terug kijken . het gaat allemaal super.

Super goed geholpen!

Hele nette meiden aan de telefoon gehad die mij heel netjes hebben geholpen

Nieuwe tv ontvanger ontvangen en hoera tv doet het weer Was toch de oude arris kapot

Tot nog toe erg tevreden

Tot nog toe erg tevreden

Kort en daadkrachtig

Kort en daadkrachtig

Prima app

Fijne app en aktieve advisering

Nog niet opgelost maar er wordt aan gewerkt

De medewerkster deed er alles aan om het probleem op te lossen het is haar niet gelukt het ligt nu bij de technische afdeling!

Gewoon tevreden

Overzichtelijke app

Goed contact en goede app

veel storing op de tv

heel vaak valyt het beeld uit en dan steeds foutmelding terwijl alles er goed aan zit , we balen ervan

Van de week gebeld voor een éxtra tv kastje de volgende dag al thuis super

Wisselend heel goed en ook een keer slecht

Meestal krijg ik een adequaat en vriendelijk advies, maar eenmaal ging het helemaal de fout in.

ben zeer tevreden

Ik ben gewoon tevreden. Mijn ervaring is goed.

Uiterst behulpzame helpdeskmedewerker. Voor mij persoonlijk wat jammer dat na ontvangst en installatie van het modem het script opnieuw moest worden doorlopen maar ik begrijp dat uiteraard wel. Eerst op afstand alles controleren voordat je een monteur stuurt. Dit laatste was uiteindelijk wel het geval en de monteur werd de volgende dag in de middag ingepland. Afspraak is keurig nagekomen en het probleem is opgelost. Ik was na het eerste contact met uw helpdesk (modem bleek niet opgestuurd) en de slechte reviews wat sceptisch maar Chapeau!

Het heeft heel wat moeite gekost , maar uiteindelijk is het gelukt om op glasvezel aangesloten te wo

Monteur 1 krijgt het niet voor elkaar om internet via de glasvezel aan te sluiten , volgens hem is de modem kapot . Hij vertrekt , nieuwe modem is toegezonden . Nu mag ik het zelf aansluiten , lukt niet . Telefonisch helpdesk geeft het na TWEE uur mij de ene na de andere stekker , aansluiting modems tv kastje verlengsnoer enz enz enz te laten proberen op . Er moet nogmaals een monteur komen dus al met al paar dagen geen tv en internet via de oude verbinding komt de monteur : nieuwe modem is stuk en na heel veel geprobeerd te hebben is hij in de centrale gaan kijken ,blijkt daar het een en ander niet juist aangesloten te zijn . Wat een gedoe zeg . Aan inzet geen gebrek masr de lastste monteur is mijn held , die gaf het niet op .

snel geregeld

prima aansluiting doet wat het moet doen voor een leuke prijs

Levering en installatie volgens afspraak.

De monteur was er volgens afspraak en vertrok pas toen alles aangesloten was en goed werkte. Alles goed uitgelegd.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Alles in 1

Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).