men heeft mij proberen te helpen, maar het probleem was binnen een paar dagen weer terug.

Mijn internet verbinding viel steeds weg, men heeft het gereset en een dag of 4 heeft het probleem zich niet meer voor gedaan, maar nu is het weer terug met alle ellende van dien.

Prima en adequaat

Was er op tijd en professioneel

Tevreden

Slecht bereik en haalt snelheid niet

Valt heel vaak uit en haalt bij lange na de beloofde snelheid (100) niet ( max 61 ) . Goedkoop is dan toch duurkoop.

Over het algemeen goed !

Wel dient opgemerkt te worden dat af en toe, het beeld even stil gaat staan.

Gmail overzicht rekening komen niey aan

Matig

zeer goet

was zeer tevreden

Ptima verlopen

Alles prima verlopen hoor naar volle tevreden heid bedankt

Snel geregeld

Als de glasvezelaansluiting erop zit kunnen ze van 5 sterren ook krijgen

Verkoper gaf geen volledige informatie

De verkoper had mij moeten zeggen dat ik Devolo s moet betalen in mijn geval twee voor €82. Er werd maar een tv kastje gestuurd ipv 1 en 1 afstandsbediening ipv 2. Omdat ik had gezegd dat ik een tv in de woonkamer heb en in de slaapkamer. De mevrouw die mij vandaag hielp - na drie dagen haperende beelden - met resetten met een Surinaams of Indiase accent ..pak een tandenstoker en doe dit en doe dat... Schreeuwen en gewoon voor mij een onsympathieke hulp. Als alles vlekkeloos verlopen was had ik graag reclame voor Budget gemaakt.

Goede service en goedkoop

niet wat het beloofd

Ik ben niet blij met internet. Vaak heel traag, vooral avonds en in het weekend als er geen support is. Ook al aantal keer meegemaakt dat het internet gewoon wegvalt.

geen enkel probleem gehad.

waardeloos

lang wachten op monteur.

Voordelig, maar slecht bereikbaar

Budget is voordelig, maar de service kan beter. Vooral bij Budget thuis zijn er weleens problemen. De overgang naar glasvezel is nog steeds niet gerealiseerd. Hebben al wel moeten betalen.

tot nu ntoe goed

tot nu toe gaat het goed de service is ook goed aleen als er een nuiewe klant ze aan meld mogen ze wel zeggen dat als de internet werk meteen de eerste temijn er af gaa van de rekkening als je dat niet weet dan is het toch schrikken verde ben ik wel tevreden ik heb ook mobiel bij jullie daar ben ik ook tevrede mee ik zal jullie zeker aanraden als dat wat ik schreef genoemd woord bij de klanten .

Alles gaat zoals het hoort

Zou ik niets Veranderen

LAN levert lage snelheid, terwijl WiFi nog erger is—signaalverlies, instabiel en slechte dekking.

Ik gebruik een nieuwe generatie LAN-kabel van 2 meter met ondersteuning tot 10.000 Mb/s. Al mijn netwerkadapters ondersteunen snelheden boven 1.000 Mb/s en mijn internetabonnement is 1.000 Mb/s (125 MB/s). Ondanks deze specificaties haal ik slechts ongeveer 340 Mb/s (~45 MB/s), wat bijna drie keer trager is dan verwacht. WiFi is nog slechter. Eerst had ik problemen met snelheid en signaalverlies, plus een storende ruis van het apparaat. Een zeer behulpzame medewerker verving mijn router, waardoor de ruis verdween. Helaas blijft het signaal zwak, zelfs op 5 meter afstand. De 5G- en 2.4G-verbindingen fluctueren qua stabiliteit, soms bevriest de verbinding, waardoor ik de apparaten opnieuw moet verbinden. De snelheid is teleurstellend—ongeveer 200 Mb/s, terwijl ik geen duidelijke info kreeg over wat ik voor WiFi zou mogen verwachten.

Internet werkt niet

Onzeinternet werkt niet sinds begin van contract; veel keer naar de klantenservice gebeld, andere modem ontvangen en geen verbetering. Zezinho super vriendelijk in de klantenservice maar ze geven je geen oplossing die werkt. Ook een tijdelijk sim-kaart met Gb beloofd, en verder niks gehoord. Inmiddels onze zon moet een plekje elke dag vinden om te studeren voor zijn examens want hij heeft internet nodig. Helemaal niet aanbevolen!!

Niet tevreden

Ik ben 2x netjes geholpen aan de telefoon. Helaas is het probleem met de tv niet verholpen. De tv blijft haperen. Erg vervelend. Ben vaak weg dus kan ni et bellen omdat ik de stekker eruit moet halen en evt codes in moet voeren. Ben nu 3 wkn verder en er is nog geen oplossing gekomen daarvoor. Sinds 28 jan heb ik een abonnement bij jullie en ben dus niet blij. Wil dat dit snel opgelost gaat worden

Geduldige dame klantenservice

Na 5 dagen geen tv en chatten met een medewerker van Budget home kreeg ik een dame aan de lijn die net zo lang samen met mij allerlei opties geprobeerd heeft tot mijn tv het weer deed. Heel fijn voor een wat ouder iemand zoals ik dat ze zo geduldig was!

Zie onderstaande zin.

Heel goed geholpen, probleem is opgelost.

Ivm slechte WIFI word er een nieuwe modem aangeboden. Deze na ontvangst geïnstalleerd. Helaas is de WIFI in huis niet verbeterd ondanks meerdere versterkers.

zeer tevreden

ik werd snel en vakkundig geholpen vanwege problemen met mijn router thuis en snel binnen een paar dagen een nieuwe router gekregen. Dank daarvoor!

Goede provider!

Al een aantal jaren onze alles in een provider naar volle tevredenheid. Enigste verbeterpuntje is de klantenservice, soms lastig te bereiken en div. afdelingen communiceren niet goed met elkaar. Zijn wel zeer vriendelijk en behulpzaam!!!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Internet

Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).