ik belde dat mijn experiabox niet meer aan/ uit ging. Had binnen 3 dagen een nieuwe box, top
Beste Jane, Bedankt voor deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u uw nieuwe modem snel heeft ontvangen. Prettige dag verder en veel plezier met uw nieuwe modem! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Toch nog lang wachten
Beste Wielly, Bedankt voor uw review! Vervelend dat u lang heeft moeten wachten, we waarderen alle feedback die we krijgen en doen ons best de wachttijd te verminderen. Bedankt voor de positieve review ondanks het lange wachten, we hopen dat we u toch naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Voor mijn moeder weken geleden alles in 1 pakket aangevraagd, datum en voor monteur vlot geregeld,maar dan komt het,huisfoon nummer bleef zelfde,toen kreeg ik ineens mail dat zij nieuwe nummer had,toen werd ineens vast bellen beëindigd ik weer gebeld duurd elke keer dik een uur voor je geholpen word,heb ik geschat met medewerker die moest het opnieuw aanvragen,heb gezegt had allang geregeld moeten zijn en mijn moeder is afhankelijk van alarmkastje,ik weer gebelt duurd weer uur toen zeiden ze is geregeld en kreeg de mededeling dat mijn moeder gewoon haar oude vaste nummer had,moest ik voor 3de keer verandering doorgeven aan tehuis waar mijn moeder zit.ik vind dit heel slecht,en minstens elke keer uur aan de telefoon wachten tot je geholpen word ,als ik dit had geweten dan had ik niet voor budget gekozen.
Beste Danielle, We begrijpen heel goed dat het frustrerend is hoe het is gelopen met het vaste nummer behouden van uw moeder. De wachttijden zijn op dit moment wat langer dan u van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. We hopen dan ook dat het probleem is opgelost, mocht dit niet het geval zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 020-2055555. Om niet telefonisch in de wacht te hoeven zitten kunt u ons ook bereiken via de online chat. Hier staan medewerkers voor u klaar om verdere problemen op te lossen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 webcare
Prettig geholpen door de klanten service
Beste C.H., Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, hier worden wij erg blij van! Fijn om te lezen dat u prettig geholpen bent door onze klantenservice. Een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Alleen klantenservice bereiken vereist geduld.
Beste Evert, Allereerst bedankt voor de prachtige review, dit waarderen wij enorm! Op het moment zijn de wachttijden inderdaad iets langer dan u van ons gewend bent, maar schroom niet om via onze andere kanalen contact op te nemen indien u vragen voor ons heeft. We zijn bereikbaar per chat, via onze socials of telefonisch. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Uiteindelijk is het snel en goed geregeld.
Beste Janny, Bedankt voor de mooie review, dit waarderen wij enorm! Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ik vind persoonliĵk, en ik niet alleen denk ik, dat persoonlijk contact met uw medewerker aangenamer is dan een gespŕek met een buddy, Er wordt tegenwoordig geen rekening meer gehoüden met oudere mensen.
Beste Gerard, Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is dat u dit zo heeft ervaren. We nemen de feedback graag mee. We vinden uw mening erg belangrijk. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Een fijne dag gewenst. Geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Met overstap naar goedkoper tarief , Alsmede leuke bonus , zeer tevreden met geleverd product.
Beste Robert, Bedankt voor de mooie beoordeling. We waarderen dit enorm. We zijn blij om te horen dat het u goed bevalt. Een fijne dag gewenst. Geniet van het zonnige weer! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
klantenservice geprobeert om in contact te komen. helaas nu al voor de derde keer langer dan 20 minuten wachten, en nu nog geen | ! ik wacht, het is nu 11.40 uur vanaf 11.15 uur.
Beste Harry, Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is wanneer u zo lang aan de telefoon moet wachten. De wachttijden zijn op dit moment wat langer dan u van ons gewend bent. U kan ons ook bereiken via de chatservice of door ons een privébericht te sturen op een van onze sociale media. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ik ben heel goed geholpen met de chat vriendelijk en duidelijk
Beste Erna, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij waarderen dit enorm. Een fijne dag gewenst. Geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Momenteel ervaar ik problemen met de modem. Dit heb ik telefonisch gemeld, heb daarna een upgrade (deels)gehad (€54/j meerkosten), maar ik wacht nog op de nieuwe modem en de monteur. Dus op dit moment ben ik nog niet geheel tevreden, want het is nog niet zoals afgesproken.
Beste Jordi, Wat jammer om te lezen dat nog niet alles naar wens is. Laat het ons daarom ook even weten als er nog problemen zijn nadat de monteur geweest is, dan kunnen we u meteen helpen. Voor nu graag het modem en de monteur afwachten. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1
gaat nog goed,we kunnen niet in de toekomst kijken
Beste John, Bedankt voor de mooie review, wij waarderen dit enorm. We gaan er van uit dat het in de toekomst goed blijft gaan, en u kunt altijd bij ons terecht indien er vragen zijn. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Goede service.. Vriendelijke medewerkers
Beste Marita, Bedankt voor de mooie review, wij waarderen dit enorm! Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Na dagen proberen co tact te krijgen weer geen internet op tv. Paar weken geleden is er we. Monteur geweest en deed de tv het een paar weken. Nu blijft de tv weer op 85% hangen. En de klantenservice niet bereikbaar te druk of op zomervakantie? Zo’n spijt dat ik ben overgestapt. Wordt er moedeloos van.
Beste France, Allereerst vervelend om te lezen dat u weer problemen ervaart met de tv. Vooral omdat er pas nog een monteur langs is geweest. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing, daarvoor wil ik u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen. Telefonisch kunnen we namelijk meteen mee kijken, en hopelijk het probleem direct verhelpen. Op dit moment zijn de wachttijden misschien wat langer dan u van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. Wij zijn bereikbaar op 020- 20 555 55, per chat of via onze social media kanalen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
wel snel geholpen met nieuw apparaat maar probleem is er nog steeds
Beste Geert, Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het probleem ondanks de snelle levering van het nieuwe apparaat nog steeds bestaat. We willen dit graag verder onderzoeken en een oplossing voor u vinden. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice 020-2055555, zodat we u verder kunnen helpen? Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Goede kwaliteit,
Beste Oege, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze diensten. Als u nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Super goed geholpen met mijn storing. Moest een nieuwe box komen en woensdag contact en vandaag ( donderdag) binnen.
Beste Haan, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u snel en goed geholpen bent met uw storing en dat de nieuwe box zo snel is bezorgd. Als u nog verdere vragen of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Prima te woord gestaan en geholpen!
Beste Louisa, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u prima te woord bent gestaan en geholpen. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Goed geholpen
Beste Carla, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Ondanks mijn leeftijd van bijna 86 jaar had ik kinderslot op de televisie. Na het telefoongesprek en doorgeven van mijn pincode was de klacht snel verholpen.
Beste Gerit, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat uw klacht snel is verholpen en dat het kinderslot op uw televisie nu geen probleem meer is. Als u nog verdere vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
Slechte provider van Nederland
Beste Mourad, Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze diensten zo negatief is geweest. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We willen graag de kans krijgen om de situatie recht te zetten. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice 020-2055555, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken? Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1 Webcare
3 maal is scheepsrecht. De 1e 2 keer wordt ik iets minder goed geholpen dan bij de laatste keer. Dat ging perfect
Goedemiddag M.M. Voorhout, Bedankt voor u postieve review, hier zijn wij ontzettend blij mee! Jammer om te lezen dat u de eerste keren minder goed bent geholpen, onze excuses hiervoor. Wel fijn dat u de laatste keer erg goed geholpen bent. Wij wensen u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Mijn tv is aangesloten door een monteur maar ik kan niet goed de tv aanzetten
Goedemiddag Frans, Bedankt voor u review, ontzettend vervelend om dit te lezen! Ik wil u dan ook vragen om contact met ons op te nemen via 0202055555 zodat we hier samen uit kunnen komen en tot een oplossing kunnen komen en u weer gebruik kan maken van alle diensten, zoals het hoort. We horen graag van u en wensen u een prettige dag toe! Met vriendelijke groet, Budget Alles-in-1.
Alles werkt altijd en we waren altijd tevreden
Goedemiddag Herman, Ontzettend bedankt voor deze super positieve review, hier zijn wij echt heel blij mee en heel fijn om te horen! Wij waarderen de perfecte score! Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-In-1
De chat ging vrij snel naar een oplossing en die komt vanmiddag binnen (na 2 werkdagen).
Goedemiddag Adrie, Ontzettend bedankt voor deze super positieve review, hier zijn wij echt heel blij mee en heel fijn om te horen! Fijn dat het zo snel kon worden opgelost. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Budget Alles-In-1
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Internet onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten. Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! En, wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Daarom bieden we naast Budget Internet (Internet, TV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only).