duidelijk

Duidelijk en to the point

Duidelijk en to the point

gewoon goed

Elke maand keurig overzicht van verbruik en vergelijkingen. Attent op tijd bij aflopen contract en aanbieden nieuw contract. marktconforme tarieven.

Keurige service en voor mij een goed aanbod.

Geeft informatie, op het juiste moment

Soms onduidelijk

Ik ben al jaren klant en heb eigenlijk geen klachten richting bedrijf, maar zelf begrijp ik niet de maand verbruik rapportages. Zou meer gas gebruiken dan vorig jaar en dat begrijp ik niet. Daar word ik soms onzeker van.

Makkelijk

Alles kon online handelen

klantvriendelijk en duidelijk

naar aanleiding van een telefonische vraag kreeg ik van de betreffende medewerker alle informatie die ik graag wilde hebben. De vriendelijke en heldere antwoorden op mijn vragen waren die ochtend een mooi begin van de dag

Al enige jaren een trouw lid en ben dat ook van plan te blijven!

Nog geen moment de indruk gekregen aan het lidmaatschap en de gestelde prijzen te zijn bekocht! Het gaat goed zo! Goed zo!!

Redelijke prijs, prima klantenservice. Het maandbedrag werd naar boven bijgesteld en door mij weer wat bijgesteld naar beneden. De afrekeningen in no time terug betaald. Wat wil je nog meer, behalve dan goedkoper gas en minder belasting betalen ;-)

Hele handige app en op de website kan ik alles vinden.

Alles heel erg duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Al jaren klant en nog nooit een probleem gehad.

Duidelijk, zonder poespas. Leveren als overeengekomen.

Zeer tevreden over all

Een driejaars contract af juli 2021, geen poging tot prijsverhogingen, top. Duidelijke maand overzichten gebruik tips tot besparing. Alleen jammer dat ze niet per mail bereikbaar zijn, enkel per telefoon en dan lange wachttijden zo ook de chatbot, die is waardeloos zelfs. Ik blijf graag mits weer een mooi 3 jaars aanbod juli 2024.

Helemaal prima

Goed geregeld, goede communicatie; fijne web-site. Makkelijk om standen door te geven, ook voor een digibete... Kortom heel fijn bedrijf !

Komt afspraken goed na en geeft maandelijks mijn energieverbruik exact per mail door

Uitstekende service met duidelijke afspraken tegen het afgesproken tarief.

Aardige hulpdesk

Duidelijke uitleg

betrouwbare energieleverancier

Toegankelijke website en goede en duidelijke communicatie

goede omschrijving en duidelijk

Ik kon de maand augustus even niet gelijk betalen.

Ik heb contact opgenomen om te vragen om een regeling, Ik ben heel goed geholpen en ze heeft een oplossing gevonden. Dus ik ben heel blij met budget energie! Dank je wel!

Niets op aan te merken

Alles is heel duidelijk, iedere maand overzicht van verbruik vergelijkend met het verbruik van vorig jaar.

Wij zijn een tevreden klant.

Ben al jaren naar tevredenheid klant. Dank U .

Uistekend

Goede voorlichting

Goede prijzen, duidelijke app.

Goede prijzen en een goede duidelijke app.

Probleemloos

Overstap geruisloos en verder ongestoorde en probleemloze levering. De app ontwikkelt zich en geeft een aardig beeld van je verbruik en de te verwachten kosten.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.