Gewoon tevreden

Gewoon tevreden over budget energie

We zijn zeer tevreden!!

We zijn tevreden over Budget Energie!!

Prima prijzen en duidelijke informatie

Naast het langlopende contract wat we hadden afgesloten, ( erg fijn op dit moment), is de maandelijkse update van het verbruik erg goed.

Zeer zorgvuldige en duidelijke communicatie tussen budget en klant

Wij zijn klant van Budget sinds november 2022 . De zorgvuldigheid waarmee Budget werkt en dan spreek ik als accountant over communicatie, rapportages, toegang tot de APP, staat op een heel hoog niveau. Klantenservice is goed bereikbaar en zeer deskundig , mocht je al vragen hebben of onduidelijkheden

Ze zijn goed bereikbaar altijd vriendelijk en houden zich heel goed aan het contract

Al jaren klant en alles is dus oke

Ik ben al jaren klant en heel tevreden. Nooit geen problemen. Mij zie je niet overstappen.

Budget gaf ons zonder haperen energie.

Nooit problemen en altijd bereikbaar.

Vriendelijk

Goede ervaringen altijd goede uitleg aan de telefoon elke maand uitgebreide nota keurig

Nooit problemen

Prima communicatie en lage prijzen

Enorm goede ervaring met Budget Energie

Enorm goede ervaring met Budget Energie

Duidelijke communicatie. Mooi maandelijks overzicht energie, Wat ons betreft mogen alle sterren voor eenieder schijnen!

Betrouwbaar, accuraat, duidelijk, goede PK verhouding.

Zie boven

Ik ben tevreden

Het is alleen moeilijk bij B.E. om mijn naam goed te spellen. De naam is DROST EN GEEN DORST.

Tot nu toe........heel tevreden !

Krijg af en toe leuke aanbiedingen en dat vind ik, als alleenstaande , erg prettig ! Budget Energie staat ook in de lijst van de 5 goedkoopste energieaanbieders , las ik.

gewoon goed

Goed geregeld

Prima prijs, goede service

..........niets te mopperen, integendeel..!

Twee jaar geleden door een lieve juffrouw `verleid' tot een driejarig contract, waar wij nog steeds van profiteren. De toon van de communicatie, tot dusver, correct en vriendelijk. Absoluut een aanrader !

Prima duidelijk en overzichtelijk

Nooit geen problemen ervaren !! Hoop dat t zo blijft

Ze doen waar ze voor staan

Goede prijsinformatie en maandelijkse overzichten TOP

over hhet algemeen ben ik tevreden

Het is soms niet eenvoudig om telefonisch contact te krijgen

Wij hopen in de toekomst ook met Budget Energie verder te gaan.

Alles gaat naar wens.

Alles gaat naar wens.

erg goed.

Een van de weinige maatschappijen die een gunstige prijs heeft. Soms wel jammer dat de medewerksters slecht Nederlands spreken en moeilijk verstaanbaar zijn.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.