Afspraken worden nagekomen

3 jarig contract wordt tot nu toe netjes nagekomen

Een hele goede maatschappij

Een goede dienstverlening en een prachtige website en dito app. De app houdt je permanent op de hoogte van het gebruik.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Prettig om klant te zijn.Bij vragen altijd direct antwoord

Super uitstekend.

Geen problemen totaal.

Correct en duidelijke behandelingen.

Alles werkt goed

Een tevreden klant

Goede ervaringen

Prijs en service is goed

De goedkoopste en de beste!

Al ruim een jaar op vergelijkingssites steeds de goedkoopste. Goede service, en elke maand een helder overzicht van het gebruik met adviezen.

Goede uitleg en uitdraai van de producten die we afnemen.

We krijgen stroom en gas van Budget Energie maar wat moet ik doen om een vast contract te krijgen Ook via tussen personen lukt het mij niet ,alleen voor stroom maar dat accepteren jullie niet. En waarom de prijs van de terug geleverde stroom zo donders laag is. We moesten allemaal aan de zonnepanelen en nu wordt het salderen en terug leveren van stroom straks niet meer aantrekkelijk. Met vr groet P Boers

Helder, duidelijk.

Ik heb de overstap gemaakt van variabel naar 3 jaar vast. Dus geen omkijken naar " wie is de goedkoopste, beste etc.

gebruiksvriendelijk, klantvriendelijk

nog geen enkele klacht. eenvoudig maandvoorschot aan kunnen passen (Budget Energie komt zelf met voorstel). Heel gunstig elektratarief

Slecht

Mijn maand nota wordt iedere maand weer geadviseerd om te verhogen terwijl ik alleen woon nu al een advies van 183 euro , als je dan bel hoe dat kan krijg je een antwoord dat de app niet goed werkt en dat er storingen zijn wat niet zo is. Ze kunnen totaal geen knap antwoord geven op hoe hun alles bereken.

zeer tevreden over totale afhandeling in het afgelopen jaar

zijn goed op de hoogte gehouden van de prijsontwikkeling gedurende het voorbije jaar, ook nuttige adviezen m.b.t. besparingen op gas en elektra. telefonisch snel bereikbaar eindafrekening binnen een week binnen

Tot op heden zijn zeer tevreden met Budt Energie

Wij krijgen regelmatig een verbruik overzicht waardoor wij een goed overzicht krijgen wat ons verbruik is.Dit vinden wij een goede sevice en geeft ons veelvertrouwen! Prijstechnisch is Budget Energie ook zeer goed.

Netjes alles geregeld

Goede ervaring na een mindere hiervoor De afgelopen 3 jaar alles netjes op tijd Blij met dit energiebedrijf we gaan er weer een jaar voor !!

Als klant goed geholpen

I.v.m. mijn maandtermijn contact opgenomen om navraag te doen over samenstelling en uitleg hierover. deze direct gekregen. Telefoonmedewerker (Ismael) was zeer vriendelijk en behulpzaam. Telefoondienst was makkelijk en snel bereikbaar (geen urenlange wachttjden)

Prima energie bedrijf

Wij hebben alleen stroom en gas we hebben nog geen vast contract weet nog niet twijfel nog om nu al een vast contract te nemen ( wat te doen )

Naar tevredenheid!

Meterstanden zijn goed door te geven. Ik word goed op de hoogte gehouden van de actualiteiten.

Goede ervaringen.

Klantenservice over het algemeen goed bereikbaar. Nu een variabel contract en geef elke maand de meterstanden door.(geen slimme meter). Variabele tarieven zijn concurrerend. Ik zou graag mijn contract voor 3 jaar vastleggen maar dat is nog niet mogelijk. Tarieven voor 1 jaar vast vind ik te hoog en ik ga ervan uit dat de tarieven nog gaan dalen. Wacht het maar af.

Prima aanbieder van energie

Goede info, redelijke prijzen en gemakkelijk bereikbaar. Duidelijke site.

Prima provider

onbekend

geen idee wat ze doen of nalaten....

We zijn heel tevreden met budget energie

Het afgesproken bevalt ons prima

heel erg goed !!

ben zeer tevreden over alle aspecten van budget energie !!

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.