Prettig bedrijf in algemene zin

Iedere maand ontvang ik een overzicht van mijn verbruik. Hun website, na inloggen is heel overzichtelijk. Zie geen reden om op korte termijn over te stappen.

zeer slecht

On line is niet te vinden wat mijn energiekosten zijn voor gas en elektra. Staat alleen maar welke combi's ik kan nemen. Daar heb ik (nog) geen interesse in, dus wil dat helemaal niet zien. Alleen maar gas en elektra. Verder hoor ik dat mensen alweer een contract kan afspreken met jullie, maar ik als vaste klant hoor niets. Zeer slechte onvolledige site. Online iemand aan de telefoon gehad, 3 x doorgeschakeld en dan nog geen antwoord op mijn vraag gekregen. Ging over de meterstanden. Niemand!!! kon mij antwoord geven. Uiteindelijk een vriend gebeld, die wist het antwoord binnen zeer korte tijd.

Niets te klagen

Duidelijke mails en duidelijke website

goed ervaring met Budget Energie

Steeds duidelijke info en ook redelijk goed telefonisch bereikbaar

Goede en duidelijke informatie

Maandelijkse heldere en goede info

Voldoende

Het telefonische te woord worden gestaan laat nog behoorlijk te wensen over bij een eenvoudige vraag.

Tot heden zeer tevreden.

Wordt netjes te woord gestaan en zeer vriendelijk geholpen.Soms moet je een beetje geduld hebben.Gelukkig ben ik van nature een rustig persoon.Met vr gr.L.Coolen.

nu nog variabel.binnenkort waarschijnlijkweer vast contract

Nette berichtgeving

Goede ervaringen

een tevreden klant.

Sinds 2 jaar klant, ben blij met de duidelijkheid die steeds wordt gegeven. Sinds het prijsplafond wat nu toch lager wordt, krijgen we per maand de nieuwe prijzen door.!!!!

Goed en betrouwbaar

Fijn bedrijf. Energie en internet, bellen . Tv en mobiel bellen alles onder één dak met vaste klanten korting wat wil je nog meer .al jaren klant en zeer tevreden.

Zijn prima Kan niet anders zeggen

Budget Energie concurrerend en toegankelijk

Budget Energie levert energie voor een concurrerende prijs. De klantenservice werkt prima. De informatie voorziening is zoals je hoopt dat die zal zijn. Ze werken ook samen met de postcoderoosregeling. Een korte uitstap naar een andere provider toonde me aan dat Budget Energie echt een verschil maakt.

zeer goed

Prima provider

Geen enkel probleem mee gehad bij de inschrijving. Heb me pas ingeschreven en dus over de verdere gang van zaken heb ik nog geen mening.

Transparant en snelle service

Vanwege extra zonnepanelen moest het contract op mijn vrouw haar naam worden gezet. Budget energie heeft hier een uitstekende standaard procedure voor ontwikkeld is, we in deze behoefte voorziet. Alles dik voor elkaar geregeld zonder poespas of extra telefoontjes Ook het maandelijkse opgeven van de meterstanden is een fluitje bang van een cent. Kortom erg blij met deze leverancier.

Bevredigend

In deze lastige tijd betrouwbare partner gebleken

Snel geregeld bij verhuizing

Telefonisch contact over verhuizing naar andere plaats. Alles netjes geregeld en alles bevestigd op de mail

duidelijk en voordelig

Duidelijke app , goede tarieven

Prijs kwaliteit zeer gord

Duidelijk en bereidwillig

Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen bij Budget Energie.

Prima leverancier

Prijs is een belangrijke reden om bij budgetenergie te blijven.

Alles werkt uitstekend

100% tevreden over nakomen gemaakte afspraken

Degelijk energiebedrijf

Goede ervaringen met facturen en voorschotten.

Erg goed

Gelukkig nog steeds vast contract. Verder altijd fijn contact met de klantenservice

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.